Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 14
freshanana spune:
uff ce ma enervez ca sunt din provincie. uite vine un targ fain pt copii. minilibri se numeste, intre 4-7 decembrie
macar voi fetelor din bucuresti sa mergeti eu nu am cum sa ajung :-((
le: sper sa nu fie considerat reclama, nu asta e intentia
anca81 spune:
Fresh, sa nu-i dau suc de porto, e foarte acid pentru stomacelul lui. Crede-ma ca va trece si perioada aceasta si va manca mai bine, Carla a avut un hop de vreo 2 saptamani. Nici acum nu mananca de rupe dar e mult mai bine, are 5-6 mese x 130 ml/zi.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
freshanana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca81 Fresh, sa nu-i dau suc de porto, e foarte acid pentru stomacelul lui. Crede-ma ca va trece si perioada aceasta si va manca mai bine, Carla a avut un hop de vreo 2 saptamani. Nici acum nu mananca de rupe dar e mult mai bine, are 5-6 mese x 130 ml/zi. |
130 ? ce vis frumos !!!
dar carla pbabil ia in greutate. noi ne-am oprit. sa vad pana sambata ce face . ca dc nu ia in greutate e nasooool
si in niciun caz nu ii dau suc de portocale. daca e sa incep pbabil voi incerca mar cu biscuite
300 spune:
| citat din mesajul lui denisa.g Buna fetelor, Am trecut si noi cu bine de vaccin. BB a fost cuminte, a plans 10 secunde si gata. Cand am ajuns acasa i-am pus un supozitor cu paracetamol si am trecut cu bine de noapte. Azi a facut 37.8 si i-am mai pus un supozitor. Acum doarme si astept sa vad ce se mai intampla.. sper sa fie bine. Sfaturile doctorei: 3 zile nu avem voie sa facem baie, sa iesim afara si 1 luna sa nu facem vreo injectie intramusculara. Ne-a zis sa incepem sa-i dam calciu gluconic – 10 zile/ luna. Voi le dati bebeilor vostrii? Va citesc din urma (am de recuperate capitolul asta) si revin de Edwin www.flickr.com/photos/25613544@N08/?saved=1" target="_blank">noi trei |
Denisa sper sa nu aveti efecte secundare notabile dupa vaccin

Sa mor daca inteleg de unde isteria asta a doctorilor cu calciu gluconic la un copil care bea doar lapte. Sunt tare curioasa, asa okiometric cum evalueaza nevoia de surplus de calciu a unui sugar mic?
Vigantolul ala la ce mai serveste?
Atat laptele de san, cat si laptele praf contin calciu. In plus mie mi se pare mult sa dau si vigantol unui copil doar preventiv, cand oricum copilul se naste cu un depozit de vitamina D care, cumulat cu ceea ce produce el prin expunere la lumina - care nicic nu trebuie facuta zilnic! - ar trebui sa ii asigure necesarul si sa fixeze si calciul nu?.
Legat de mamele care alapteaza, multe iau inca vitamine, in cazul meu ma indop cu elevit in continuare de cand am nascut. Si chiar si asa, pediatrul la care am fost mi-a recomandat niste picaturi care contin vitamina C printre alte. Asta n-ar fi bai, ca vitamina C o elimina, insa calciul si vitamina D nu se elimina, si nu s-a scris nicaieri ca surplusurile sunt benefice... Legat de vitamina C, se pare ca laptele de mama conntine tot necesarul de vitamina c pentru un bebe, mi se pare ca si Dr. culcer scria asa in cartea postata de simodina.
Sunt de acord ca nu se mai mananca la fel de sanatos ca acum 50 de ani, dar oare un pumn de pastile rezolva chestia asta?
Mi-am spus si eu of-ul. Si eu sunt o mama care isi indoapa copilul cu vigantol :( pentru ca nu sunt 100% sigura de nimic si tare as vrea sa gasesc pe cineva cu care sa vorbesc despre lucrurile astea pana le inteleg pe deplin.
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
anca81 spune:
Fresh, n-am mai cantarit-o de luni, la noi asta e ziua de cantar
Chiar si in zilele fara prea multa papa tot a luat in greutate, asa ca am renuntat sa ma stresez.
Iar daca ii dai biscuite, ai grija sa fie fara gluten, nu se da copiilor inainte de 1 an. Eu zic totusi sa mai astepti cu diversificarea.
Piti mic se face mare
Eu sunt Carla
300 spune:
| citat din mesajul lui tzitziri Neata, ma uitam la linkurile de la voi si ma gandeam ca ar mai trebui sa facem o selectie sa punem pe prima pagina lucruri folositoare pentru mai tarziu. O sa trec eu acum, daca sunteti de acord, linkul cu filmuletele de la Eva(mie mie se par utile si foarte diverse) si cel cu retetele de la Anca. Daca mai isi aduce cineva aminte de vreun link pe care l-a considerat util...e momentul Mamica implinita de David (17.09.2008) |
Poate link-ul postat de khristin (http://www.unhinderedliving.com/ADHDpredispose.html) si locul in care Boo exlica cum se fac exercitiile pentru statul pe burtica?
de Anda Teodora din 10.10.2008puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
EvaF spune:
Eu am un robot de bucatarie cam marisor, are o groaza de chestiuni pe care nu stiu sa le folosesc, nu folosesc nici blenderul, restul device-urilor nu stiu sa le asamblez, are si niste lame pt tocat carne, ca sa fac nu stiu ce, dar fara instructiuni nu stiu ce unde se pune si mi-e teama ca ma tai! Sunt multe tuburi, cani, chestiuni de insurubat de facut paste, eu habar n-am cum se pun decat citind instructiunile
Poate acum ma invat si eu sa il folosesc pt ca eu si bucataria suntem...cam reci. Eu fac numai salate, de toate felurile, clatite, oua, cartofi si paste. Si...ceaiuri! Sunt tare,nu? poate acum sa ma invat si eu ca robotul ala sta de decor pe frigider. Eu si maioneza o fac pe sistem vechi, cu telul
si nu mi se taie, da?![]()
Cred ca cel mai mult mi-ar trebui un steamer, de robot nu stiu cata nevoie am ca de pasat bag telul fara probleme. Ca sa "aburesc" nitzel legumele si sa pastreze vitaminele; din asta, n-am. Anca, sa iau Tefal? E bun? Pareri?
Tzitziri, cred ca si inainte nu accepta link-ul f e m i n i s l-am dat tot cu spatii, cred eu! Imi place tare ce au facut fetele 2007, au super prima pagina!
Te bagi la "cosmetizare"?
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“ There is only one pretty child in the world, and every mother has it. ” (Chinese Proverb)
anca81 spune:
Eva, e bun Tefalul, sa stii ca merita. Legumele ies gustoase si nu sunt apoase si fade asa cum raman dupa fiertul clasic. Si evident chestia cu pastratul vitaminelor care e cea mai importanta.
La bucatarit eu sunt ... lemn. Am facut o singura data in viata mea supica de pui, in rest salate, orez & paste la greu. Dar chiar vreau sa-i dau Carlei cea mai buna papa, de aceea tot studiez si caut informatii despre nutritie si alimentatie.
Fiica-mea doarme, a doua oara pe ziua de azi. Astept sa se trezeasca, papam si afara la aer.
Piti mic se face mare
Eu sunt Carla
tzitziri spune:
Musette, ce frumos doarme Luca
...noi in bouncer stam parca fortati,d'apai sa mai si dormim....poze cu Daviduta sunt in albumul de bobocei.
300,aici a dat Boo exercitiile.Zi-mi te rog daca merge, ca eu cand trimit linkul pe mess nu merge.
Eva, eu ma bag la cosmetizare...mai astept azi pareri despre cum sa schimbam listuta si poate in weekend fac modificarile....
deci alte pareri?E ok ca lista de sept-oct 2007?
Mamica implinita de David (17.09.2008)
AlexaM spune:
| citat din mesajul lui alexa si mami asa e laura, mai ales cind cumperi numai pt pici:) problema a fost ca ne-a terminat de miini Cipri, cind la mine, cind la tati. vreau si eu un wrap:( alexa, cipri si mami |
Gasesti wrap aici: http://www.babyco mfort.ro/inde x.php?cmd=show_produc t&id=1668
singurul din tara pe care l-am gasit eu. Sau poti lua de afara de la: www.litt lepossums.com, dar nu stiu dc fac livrari in tara.
Matei Gabriel 24.08.08 foto
Matei Gabriel povestea nasterii