Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 13
andy.p spune:
tzitzi buna dimineata.Da ce harnicutza esti?Ce face David?
giulianna initial am avut storcator de fructe,legume...apoi am luat un blender..da acuma vrem sa luam ceva mai destept sa le faca pe toate.Ideii??
fresh chiar zilele trecute ma plangeam si eu de asa ceva,si Nocom si Anca a avut probleme de genul asta...au zile si zile,nu-l forta ca e mai rau.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
tzitziri spune:
Andy,David e in patut si vorbeste cu noul lui carusel....cu ocazia asta am liber![]()
Voi dormiti serios vad...daca nu a dat intre timp trezirea![]()
Mamica implinita de David (17.09.2008)
anca81 spune:
Sincer eu n-am de gand sa cumpar nici o scula care sa-mi ocupe juma' de bucatarie. Am storcator micut, blender simplu si un steamer Tefal pe care-l voi folosi pentru preparat 
Fresh, rabdare multa si nu-l forta. Isi va reveni singurel.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Andy,David e in patut si vorbeste cu noul lui carusel....cu ocazia asta am liber Voi dormiti serios vad...daca nu a dat intre timp trezirea Mamica implinita de David (17.09.2008) |
Vad ca-i place noul carusel.Noi inca dormim,ma tot duc sa o vad,dar deocamdata doar si-a intors capul de pe o parte pe cealalta.
Andy
Alexia
musettepink spune:
andy
ce sa facem,crestem
!i-am cumparat leagan si acum ultima gaselnita este sa atipeasca in el,desi la inceput nu era prea incantat de el dar acu nu-l mai dau jos de acolo.
uite aici cum doarme asta dupa ce mi-a dat un zambet asa ca de inceput de zi
gata m-am laudat cu fimiu pe ziua de azi
,voi ce faceti?Pupici Alexiei si lui Andy!
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
_giulianna_ spune:
Articol despre diversificare
http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=625
Mamica fericita de
www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)
musettepink spune:
tzitziri unde vad si eu poze cu david??
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
CosmyB. spune:
Am scapat de vaccin!!! Nu a plans decat la a doua intepatura
Vai ce emotii am avut... bine ca a trecut! Doamne cat de mult ne iubim puiutii, am face orice sa nu sufere... Acum trebuie sa punem comprese pe piciorute si preventiv jumatate de supozitor de paracetamol. Acum doarme puiul! Ne-a facut tati poze cum dormim dupa vaccin
le pun la semnatura cand descarc. Multumim pt gandurile bune 
Pozici
Mami super happy de
Maya
andy.p spune:
musette ce dragutz ee
,cum doarme el acolo,da zambetul,m-am topit
Alexia doarme inca
si Andy e la gradi,mi-e dor de el si tot astept sa vina ora sa ma duc dupa el.Azi avem zi de iesit doar noi doi.
Poze cu David de Tzitzi vezi la bobocei![]()
Andy
Alexia
freshanana spune:
musette esti sigura ca nu e fi-miu ? printul tau seamana cu puiutul meu. poate apuc si eu sa pun poze
multumesc pt indemnurile la rabdare fetelor. v-am zis ca dr de fam mi-a zis sa incep sa ii dau suc de portocale de azi ? adik la 3 luni si 1 saptamana ? eu nu ii bag niciun suc, mai incerc sa il hranesc cu lapte. nu as vrea sa diversific inainte de 4 luni totusi