Pepenasi de iulie-august 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 17
SunSmile spune:
Nu sunteti normale...nu se poate asa ceva! V-am lasat la pagina 18 a capitolului trecut! Mai avem 1 capitol, cred, si le ajungem pe fetele de la mai-iunie. Cred ca trebuie sa redenumim clubul in "pepenashii si mamicile lor care au limbarnitza acuta":))
Citit tot si retinut tot! Pe cuvant! Dar nu ma mai apuc sa scriu, ca s-a raspuns deja!
Profa welcome! Nu faceam misto, credeam ca predai fizica:))
Vreau doar sa-i urez si aici La multi ani Madalinei! Sa-i spun ca-mi cer scuze public pentru gluma pe care am facut-o in postul meu initial, in care propuneam jocul. Sa-i spun ca este o fata formidabila si nu o tzatza de mahala cu gura mare! Si sa-i mai spun sa-si canalizeze energiile catre zari senine, pentru ca asa merita! Te iubesc tare, fata draga!
La multe lunite sarbatoritilor si in special primului bebe al odiseei! Sa fiti sanatosi!
Camy Dumnezeu sa va stea alaturi si sa va aduca puiul mult asteptat!
Ana, Ileana, pentru noi sunteti castigatoare!
Pfuuu, revin...maine cred, ca asta-seara avem party! Pup!
SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA (16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete
monalac spune:
multumesc tuturor celor care i au urat lui codrin la multi ani...cand ma gandesc ca acum 6 luni eram atat de fericita ca totul s a sfarsit cu bine...ma rog,a urmat apoi la 12 noaptea injectia care m a nenorocit pe viata,dar codrin e sanatos si asta e cel mai important!
la multi ani si celorlalti sarbatoriti de azi.
ARIADNA,la multi ani!sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cele 2 minuni ale tale.
MARINA,am vazut la noi papusi pawer puff.sunt de plus si costa in jur de 20ron.
si aici ninge!!!!plec cu cris afara,care i tare bucuros!
anaxena spune:
la mine nu ninge
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
irolf1 spune:
La multi ani! Ariadna
Nici la mine nu ninge, poate a fulguit putin si eu n-am vazut![]()
Si noi avem probleme cu kk. O zi face, una nu. I-am pus si sup. cu glicerina cand vedeam ca o doare burica, dar de la un timp merge cu para, da mancata de mine seara si face a doua zi.
Poate vi se face de mila de mine si imi ziceti cum fac sa am si eu semnatura...
ina C spune:
"La multi ani!, Madalina
si multumesc pentru raspunsul tau referitor la poze.O sa tin cont de el.
Dianami 

.
Carmenela, ai scris foarte frumos.
...uite de asta nu scriu eu, dupa ce citesc imi dau seama ca nu mai am nimic de spus.
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
violeta29 spune:
Ninge si la Galati,uraaaaaaa, ce frumos e!

Speranta moare intotdeauna ultima!
Violeta
de Alexandra Valentina - 2.09.2008
sursula spune:
PUP FETELE!!Suntem si noi prin preajma ,dar nu pot scrie..puseul continua-numai in brate,papa la 1h 30,mami e rupta,singura(ca tati e in provincie),nu mai stie ce ora si ce zi e,dar stie ca tot va iubeste!!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
Caprioara spune:
Cuscraaaa, ti 

. Hang on in there! Noru-ta si cu mini iti transmitem toate cele bune si curaj, ca trece
!
pup you,
Caprioara, mami de
Matei si de
Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
rontzy spune:
ma plicti........mai ziceti si voi ceva,sa am ce cetiiiii
Rontzy,mamica lui David-Andrei
25.06.2008
dia_filipas spune:
Zicea cineva ca pot amesteca marul ras cu lapte praf. E adevarat, pot sa-i dau asa in loc de biscuite??? Pliizzz help!!!
O sa revin cu mesajele, dar asta era urgent...
Dia
mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika