Pepenasi de iulie-august 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gini75 spune:

anaxena, gand la gand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tecky

LA MULTI ANI ARIADNA!
La multe lunite Codrin, Miruna si Theodor!!!
ana imi pare foarte rau pt cumnata ta,imi inchipui ca ii este foarte greu mai ales ca va sta de sarbatori in pat.Ma gandesc sa-i scriu si eu ceva frumos.
Anaxena acum o sa intru la miresici sa le zic si eu vreo 2,las ca le punem noi la punct.
Rontzy pupici de la noi pt voi.Asteptam poze.
Camy cred ca arata superb Brasovul cu zapada.
Didi ce frumos rade Aida.Si mie mi-a zis pediatrul cand am inscris-o pe Ralu sa ma gandesc bine daca o vrea pe ea ca dr pt ca 6 luni nu o mai pot schimba dar nu am intrebat-o de ce.
Irda nasol ca ati racit cu totii.Of...
Anilansa ce bine ca ati gasit vaccin.Si noi tb sa-l cumparam pe cel de 6 luni ca il vom face imediat dupa sarbatori si nu o sa stam sa alergam dupa el atunci.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Stiu ca din decembrie se va gasi vaccinul ... acum a fost problema ... eu una sunt bucuroasa ca l-am gasit pe asta si nu trebuie sa fac altul
mamici la iasi a inceput sa ninga dar nu se depune

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Buna fetelor!La noi este o vreme super nasoala, e innorat si ploua de rupe ,si e si frigAlexandra e si ea in ton cu vremea,s-a trezit la 11 iar acum a adormit iarasi.
CAMY,super ca la Brasov ninge,am vazut si eu imagini la tv.Spor la treaba cu centrala.
ANAXENA, eu zic sa nu mai dai pe la subiectul cu miresele, nu merita sa-ti faci sange rau pentru asemenea persoane.
GINI sunt de acord cu tine
DIDI pupam Aiduta vesela'
IRDA, of, tot n-ati scapat de raceala?uite ca sa treaca
DIANAMI, ai o familie superba
ARIADNA LA MULTI MULTI ANI FERICITI ALATURI DE FAMILIA TA

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Aoleu Anaxena fug sa sterg mesajul ca m-am racorit un pic si nu am vazut ca m-ai rugat sa nu postez.Scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Buna

Si eu mi's mohorata ca vremea, copii dorm, sotul bucatareste (are pofta de peste la cuptor) si eu am intrat sa va salut.

DianaMi te admir si te felicit pentru familia frumoasa pe care o ai!

Ariadna Sa fii fericita alaturi de familie! Petrecere frumoasa si sa arunci si la noi un pahar cu sampanie si o felie de tort!

bebeilor care azi implinesc lunitze! Codrin, Miruna, Theodor!

Didi Aidutza zambareatza!

Anaxena nu le mai baga in seama, tu esti invingatoarea!

Anka superba rochita Elizei, ai 2 fete frumoase!

Ana_a o sa trec pe la subiect!

noi
un fulguletz
un pepenash

Mergi la inceput

Gata Anaxena am sters mesajul.
Rontzy tare mandra e Raluca de pozele cu David.
A adus sotul scaunelul de masa al Ralucai si am asezat-o in el si e foarte incantata.

Mergi la inceput

FETELOR NINGE IN BUCURESTI! Nu-mi vine sa crec ce frumos este....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

indicat ca prichindelul sa doarma cu parintii?

Despre daca este bine sau nu ca micutul sa doarma cu parintii pana la varste destul de mari, patru-cinci ani, parerile sunt impartite. Insa cei care afirma ca nu este un lucru indicat se refera doar la dezavantajele pe care trebuie sa le suporte parintii.

S-a demonstrat ca, daca cel mic doarme cu parintii, constant, este mult mai echilibrat emotional, se dezvolta mai bine, este mult mai sigur pe el, nu se teme, nu are cosmaruri, iar legatura afectiva intre parinti si copil este foarte puternica, atat in copilarie, adolescenta, cat si mai tarziu, la maturitate.

De asemenea, s-a constatat faptul ca, la un moment dat, micutul pleaca singur din patul parintilor si accepta, foarte usor, sa doarma nu doar singur, ci si intr-o alta camera.
http://www.eva.ro/casa-si-familie/copii/unde-doarme-bebe-in-patul-parintilor-sau-in-al-lui-articol-10375.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

Vreau si eu zapadaaaaaaaa

Speranta moare intotdeauna ultima!

Violeta de Alexandra Valentina - 2.09.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

Dyanira, eu la inceput ii dadeam milchzucker dizolvat in ceai de musetel. Doza zilnica e 2 lingurite rase. Dar Luca nu prea agreeaza ceaiul de musetel asa ca ulterior i-am dat in biberonul de lapte praf, 2 lingurite rase, dupa cum spuneam. Daca tu alaptezi exclusiv la san poti sa te mulgi si sa ii dai laptele tau cu biberonul si i-l dizolvi acolo. De gasit se gaseste la farmacii, hipermarketuri, cam peste tot unde se gaseste si laptele praf. Arata ca si cutia de lapte praf Humana, doar ca e mai scump, vreo 370 mii m-a costat pe mine. Nici la mine n-a functionat nimic, nici macar Milchzucker, decat dupa ce i l-am dat zilnic vreo 2 sapt. Acum deja cred ca are vreo sapt. de cand face singur, fara niciun ajutor, parca mi-e si frica s-o spun, asa sunt de bucuroasa. Succes!

Monica, mami de Luca 17.07.2008

Mergi la inceput