Pepenasi de iulie-august 2008 (43)
Raspunsuri - Pagina 15
moni_or spune:
Gini, eu la inceput ii dadeam Milchzucker doar daca 3 zile nu facea kk, asa mi-a zis doctorita. Dar a functionat asa o data sau de doua ori si dupa aia n-a mai functionat. Atunci d-rita mi-a zis sa-i dau suc de clementine, dar cum bebe avea doar 2 luni jumate n-am vrut si am inceput sa-i dau zilnic milchzucker, fie ca facea fie ca nu, ca oricum scrie pe el ca nu da dependenta. Si dupa ce i-am dat zilnic vreo 2 sapt. a inceput sa se regleze, acum nici nu mai tin minte cand i-am dat ultima oara.
A.cicel, dar voi n-ati primit o fisha de la maternitate pe care i-ati dat-o pediatrului cand a venit prima oara? Ca ma gandesc ca trebuie sa recuperam fisha respectiva si sa i-o dam noului medic. Mie asistenta medicului nostru de familie mi-a spus ca mai devreme de 6 luni nu se poate schimba pediatrul (si medicii de familie in general). Mai demult stiu ca era 3 luni.
Monica, mami de
Luca 17.07.2008
dyanira spune:
Moni or vreau sa te intreb si eu cum ii dai Milchzucker??Si de unde il pot cumpara?Bebele tau papa lapte praf.Te intreb pt ca sunt disperata am incercat o gramada de remedii nici unul nu a functionat si am ramas tot la facut kk o data la 2 zile cu supozitor
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
anaxena spune:
am zis ca nu mai citesc la mirese dar nu m-am putut abtzine
ultima faza care mi-a pus capaca e: "Eu ma intreb cum de pitbullii reginei neincoronate nu au sarit inca la atac"...nu mai scriu akolo si scriu aici ca sa ma descarc ca nu tre sa ma mai fac de kko in fatza lor...gata sper sa nu mai am nevoie sa scriu astfel de aberatzii
nu bagatzi in seama acest mesaj ,este scris sa-mi potolesc creierul care ma indeamna la atac
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
rontzy spune:
Salutare!![]()
Anaxena si Ile-felicitari pt locurile obtinute la miresici!voi stiti ca pt mine sunteti amandoua pe locul I -CU CORONITA!
Mona-la cat mai multe luni si ani pt bb Codrin-cel mai mare bb de la noi!
Oana-ai un bb super reusit si zambarici-vazut poze si filmulete!
Carmen ti
Sun
Ariadnabr-LA MULTI ANI!
Cami
ma bucur ca esti optimista si iti tin pumnii de pe acum!
Ankule-
fetili tale e minuni,meiiii!!!
Ruxi...bine (ti-)ai revenit!
Didi-
Aiduta!ce frumos rade....iti vine s-o papi!
Miruna si Theodor- sa crestei mari si sanatosi!
Cuscra(Tecky) -
Ralucuta-noi suntem bine,ne bucuram ca si voi sunteti bine!
Ma duc sa improspatez pozele lui David de pe picasa....poate pun si un filmulet daca am loc...
Revin...
Rontzy,mamica lui David-Andrei
25.06.2008
ana_a spune:
fetelor, am creat un subiect la odisee pentru cumnatica mea care trebuie sa stea in pat pana naste...si nu mai poate...este deja de 2 luni la spital si mai are de stat 2 luni...va rog sa o incurajati! aici
Ana - mami de
Stefan si
Matei
Ne jucam
Tecky spune:
LA MULTI ANI ARIADNA!
La multe lunite Codrin, Miruna si Theodor!!!
ana imi pare foarte rau pt cumnata ta,imi inchipui ca ii este foarte greu mai ales ca va sta de sarbatori in pat.Ma gandesc sa-i scriu si eu ceva frumos.
Anaxena acum o sa intru la miresici sa le zic si eu vreo 2,las ca le punem noi la punct.![]()
Rontzy pupici de la noi pt voi.
Asteptam poze.
Camy cred ca arata superb Brasovul cu zapada.
Didi ce frumos rade Aida.Si mie mi-a zis pediatrul cand am inscris-o pe Ralu sa ma gandesc bine daca o vrea pe ea ca dr pt ca 6 luni nu o mai pot schimba dar nu am intrebat-o de ce.
Irda nasol ca ati racit cu totii.Of...
Anilansa ce bine ca ati gasit vaccin.Si noi tb sa-l cumparam pe cel de 6 luni ca il vom face imediat dupa sarbatori si nu o sa stam sa alergam dupa el atunci.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
anaxena spune:
tecky te-ash ruga sa nu scri nimik la mirese,am comentat eu mai mult decat trebuia,nu vreau sa le mai dau satisfactie si sa mai aibe ce comenta...pup
azi vreau sa vegetez...e si vremea de asha natura
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Gini75 spune:
Moni, multumesc.
ana_a, eu i-am dat 1 plic/zi, timp de 7 zile, dar nu din cauza de antibiotic, ci fiindca are in caca niste mucozitati.
anaxena, am citit si eu la mirese. Cele care au scris clar sunt invidoase pentru faptul ca esti foarte frumoasa, ca ai niste poze cu totul deosebite. Parerea mea este ca abia asteapta sa zici/zicem ceva. Eu as ignora tot ce scriu ele acolo, uneori asta e cea mai buna arma, mai ales cu astfel de persoane.
ariel_7000 spune:
anaxena si ile, sunteti niste FRUMOASE si nu aveti nevoie ca nici un concurs sa va dovedeasca asta, in inima mea sunteti niste fete deosebite 

mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA