Pepenasi de iulie-august 2008 (43)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

eu una nu am chef de nik azi ... din mai multe motive .... sotul lucreaza in week-end.... deci iar stau singurica, vremea e tare naspa si nu pot sa ies cu strunful afara, si altele...

ieri am rezolvat problema cu vaccinul... si asta ma bucura .. la gasit tatal meu la a 8 farmacie - de ce nu face el pt nepot .... miercuri ma duc sa il fac ... acum e pus in frigider la rece.

ma duc sa din urma. pt toata lumea mamici si strunfi

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Am mai pus poze noi cu Aiduta. Si cine vrea sa mai vada un filmulet cu fetita mea vesela. Filmuletul e cam intunecat si se termina brusc pt ca mi se umpluse cardul de memorie

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Jos kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

'Neatza!

Alina......multumim de cafea...buuuna!

LA Multi ANi, Codrin!

Sa fii sanatos, puiule! Sa fii norocos, istet si puternic!
6 luni....wow....ce-au mai trecut.....mai ieri ma conversam cu mamica ta ca punem de o nascare in aceeasi zi....Antonia a fost mai "lenesa" cu 40 de minute:D

LA multi Ani, Miruna, printesa mica! Sa fii sanatoasa, norocoasa si isteatza si sa te bucuri impreuna cu parintii tai de o viata frumoasa!

LA multi Ani, Theodor! Sa fii sanatos, norocos, istet si puternic!

Noi am avut niste zile "misto" asa ca n-am mai reusit sa intru...ufff!

Urla bb...revin'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

la multi ani sarbatoritilor de astazi!

Gini75 mersi pt raspuns.Am sa pun si eu in ceai. Oare este destul 1/2 dinplic pe zi? Dr nu ne-a spus nimic de biotics, l-am luat eu de la farmacie si nu stiu cat sa-i dau...dar cred ca ajunge o juma de plic pe zi. Voua va zis altfel?

Camy,ma bucur sa aud vesti bune de la tine! Spor la treaba cu centrala!Si cred ca este tare frumos ca ninge!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Camt ma bucur sa aud ca esti bine. si mult succes in operatiune BB2.

Legat de schimbarea pediatrului, nu credsa fie vreo problema. Nic macar nu trebuie anuntat actualul pediatru. Pur si simplu mergi cu carnetelul de asigurat al cpilului la un alt medic care te ia in evidenta (noi asa am procedat). Si cei de la casa de asigurari sunt anuntati de noul medic. Noi n-am facut nici o cerere, nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns the_andreea spune:

LA MULTI ANI,Madalina,sa fii fericita si iubita,alaturi de printesele tale scumpe !!!
pt Codrin (uau,6 luni deja ),Miruna si Theodor!!!Sa creasca mari si frumosi!
Diana,ai o familie frumoasa si nu tb sa asculti de "binevoitori"(nici eu nu am ascultat si noi eram studenti la Theo)
Narci ,stai linistita,o sa ai o domnisoara finuta si dulce.

Pupiks everybody,azi am o stare ..... ca si vremea

Andreea mami de Theona (27.08.2002) si Casian (18.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Neatza,

La multe lunitze pepenasilor dragi: Codrin, Miruna si Theodor !

Mada de Irlanda, Multi ani fericiti cu sanatate si bucurii! Sa ne traiesti mamico de pisica neagra si cu gura maaare!

Nu am citit din urma si nici nu am timp acum. Fug la trebi si revin pe seara.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei si de Ilinca
Povestea nasterii Ilincutzei
poze
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Buna dimineata,
Sa-mi fie rusine,dar rusine mare.
Cami,imi pare rau ca am uitat pur si simplu.De fapt tu ai fost prima fata de la odisee pe care am cunoscut-o,cea langa care am stat cateva zile bune,cea care a impartasit bucuria si tristetea alaturi de mine...
Te rog sa ma ierti si te pup taree taree.
Ma bucur pt decizia cu proiectul bebe.Doamne ajuta!
Fug sa fac o prajitura.

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

didi, am vazut filmuletul cu micuta vesela! ce mai radea ea zgomotos acolo!

Edit: la Bistrita NINGE!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

La multi ani, Ariadnabr!
Sa fii sanatoasa si sa ai o viata fericita alaturi de minunile tale de fetite si de sotul tau!

Bebelina mea e ok dupa cazatura....multumim de intrebare Narcisa!
E racita si maraita....sper sa-i treaca pana la vaccinul de saptamana viitoare.

Eu sunt racita, Dari e racita......da pe-astea le stiati deja...ca de 3 saptamanai incoace tot asa ne distram......ultima veste e ca am reusit sa-l virusam si pe tati, care acum zace si e marait cat noi toate la un loc....ufff

Felicitari Ana si Ileana pentru locurile din concurs!
Despre jurizare .....am ramas fara cuvinte si ...cam atat:(

Sun....e de Doamne fereste cu ce-i ..."freaca" pe unii...auzi.... PM cu invinuiri...mare ti-e gradina Doamne.....si mereu se muta gardul!
Tu esti o super mamica pentru o super fetita!

Anka...arata super dulce Eliza cu parul scurt si cu ochelari, iar in scostum de balerina.....nu mai zic (unde faceti voi balet? ca ma bate un gand cu Dari....)
Bebelina e mamica intreaga si e o scumpa si o frumoasa!

Andreea....sper sa se rezolve problemele si sa reusiti sa va linistiti si voi....sa va bucurati de fete!

Kimmy...si eu visez la casa mea.....chiar si ce flori o sa am in gradinitza!
Ma bucur ca o sa va vedeti visul implinit in curand!

Camy....ma bucur ca sotul tau iti e alaturi si ca va ganditi deja la un bb! Ingerasul Andrei o sa va vegheze ca sa reusiti!
Sper sa fii ok cu inima! Sanatate multa!

Diarux....buna....revenire! Ne-a fost dor de domnia ta!

Diana...ce s-a intamplat, iubita?
Pe tine cine te-a mai "calcat pe coada"? Ufff...ai cea mai minunata famile si esti o super mamica, tanara, frumoasa si desteapta!
Restul or sa vina in timp......si eu am pus familia mai presus de cariera....casa...si nu regret nici o clipa!

Pupicei tuturor!

Mergi la inceput