Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 19
tzitziri spune:
Andy.p, ai avut intuitie buna
...sa te tina tot asa![]()
Am venit si noi de la eco si suntem bine.Vom repeta la 4 luni de precautie dar suntem bine.
Va uram la toti noapte linistita!
Mamica implinita de David (17.09.2008)
andy.p spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Andy.p, ai avut intuitie buna Am venit si noi de la eco si suntem bine.Vom repeta la 4 luni de precautie dar suntem bine. Va uram la toti noapte linistita! Mamica implinita de David (17.09.2008) |

Va
pe amandoi.laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
babytza spune:
Felicic e tare asta cu "numai in noaptea asta...." ![]()
![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
Nerantula spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui felicic76 nerantula: david si mamica lui, doi curajosi daca imi amintesc foto de la nunta si tati este "destul de mult crescut", nu? asa ca nu trebuie sa te miri, celelate probleme sigur le rezolvati .musette:pupici la harnicutza si baiat frumos! kid: nu cred ca sunt probleme, daca nu s-ar satura sigur nu ar dormi( Vorbeste mama lui Fomila!) eu am trecut la supliment iarasi, suge, goleste sanul si se enerveaza cand se termina, da si cu pumnul in el Nu am ce sa-i fac, dupa trei ore de somn rade cam 160-180 ml din biberon, se pare ca eu nu produc atat si asa de repede![]() baietii mei dorm, ghici unde? in patul nostru tot ptr o ora si tot numai in seara astaMamica de VLADfalcone Povestea lui Falkone zis si Ventuza D'ale gravideniei |
Felicic, da, pe tati ti-l amintesti bine, e undeva pe la 1.90 (fata de 1.54 la mine

. Celelate sper sa se rezolve, nu intru in panica, insa avem de investigat mai multe .. o sa mergem curand la un dermatolog sa vedem ce ne spune cu hemangiomul acela (mai are o pata si pe ceafa, care cica e 'semnul romanilor', preluat de la daci
.. ma rog, n-am inteles exact ideea, dar suna asa, istoric cumva, ca si numele voinicului, asa ca n-am insistat, tot la dermatolog sper sa elucidez 'mostenirea' asta. Hemangiomul de pe manuta ma ingrijoreaza putin, la spital la nastere ne-au spus ca e semn din nastere si se va mai estompa in timp, insa acum e din ce in ce mai pronuntat si iesit in relief; doctorita ne-a mai spus ca ff rar se poate intampla sa comunice cu altele (hemangioame) interne si trebuie facute ecografii amanuntite. www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
nikolici spune:
Nerantula Ce este mai exact acest hemangiom?
Noi ne am nascut cu un hematom la caputz destul de mare, din perioada travaliului, v am mai spus eu....lucru de care m am speriat tare si am dat la soricei mult, am fost la neurochirurg...si ne a zis sa o las in pace....imi era frica sa nu se calcifieze asa...tzugui.Doctora pediatra mi a zis sa o dau cu lioton de 3 ori pe zi, lucru facut si uite la apx o luna s a retras apx tot,,,sunt super fericita pt asta.Acum ne luptam cu conjuctivita tot din maternitate venita.
Pupi fetele si bebeii
MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
cocutica spune:
Nerantula si Maria are niste pete mici rosiatice pe ceafa, dar nu mi-am facut griji pentru ca si Elena a avut si acum nu se mai vad. Interesanta interpretarea care vi s-a dat voua...noua ni s-a spus ca au majoritatea copiilor si ca ar fi "sarutul ingerului" sau locul de unde a "tinut barza in cioc copilutul". Cine stie cate alte interprtari mai exista ![]()
sabinel spune:
asa imi tin capul in sus.
nikolici hemangioamele sunt un fel de pete rosii cu care se nasc bebeii si se estompeaza pana la disparitie in timp. a mea are semn din nascare pe o fesa, o pata rosie, care nu-i hemangiom. asa nu risc s-o pierd![]()
![]()
apoi la multe luni bebeilor aniversati azi, sa cresteti mari si sanatosi
poze
povestea nasterii
Nerantula spune:
Hemangiomul nu are nici o legatura cu hematomul, este un semn, o pata uneori in relief (cavernoasa), o adunatura de vase de sange .. al nostru arata ca o zmeurica pe antebrat, insa problema e ca la nastere era plan, acum s-a mai marit, e in relief. E problematic daca se loveste, raneste acolo, nu avem voie sa luam sange din manuta aceea, posibil sa creasca in profunzime si sa obtureze circulatia in zona, etc. Parerile sunt impartite, daca sa se astepte sa vada daca se micsoreaza in timp sau daca sa se intervina (laser, chirurgie plastica) pentru indepartarea lui cat mai rapida, pana nu se complica.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
Nerantula spune:
Cocutica, petele rosii de pe ceafa sunt, intr-adevar, numite 'muscatura berzei' ('sarutul ingerilor' e pe pleoapa) si dispar in timp, si Gruia are, dar nu despre acela vorbeam si ne puneam problema.
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
_irina_ spune:
Felicic fomila baietelul tau.
Piti iar e intr-o faza ciudata. Azi noapte a mancat din 2 in 2 ore si adevarul e ca abia ciugulea si adormea si iar se trezea si tot asa. Ziua a fost agitata. Seara se pare ca daca reusesc sa ii fac baita pe la 7:30-8 papa si adoarme dupa circul de rigoare si baita, dar adoarme. Acum sunt curioasa cum o sa fie la noapte.
Deja vad ca piticii incep sa aiba program diferit, unii sunt mai somnorosi, altii mai activi, incep sa aiba personalitate piticutii nostri.
fericita de
- Andreea

daca imi amintesc foto de la nunta si tati este "destul de mult crescut", nu? asa ca nu trebuie sa te miri, celelate probleme sigur le rezolvati
.