Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 18
LUCUTTA spune:
Nu stiu ce sa ma fac cu bb meu ca de cand s-a nascut si acum ca are joi 1 luna ,cum il pun la san sau la biberon sa manance cum adoarme .Si asa ajungem sa mancam un biberon de 120ml intr-o ora jumate 2.
Oare de ce?ca ii puturos?
Nu stiu ce sa-i mai fac ca am incercat sa-l bazai de nasuc,la talpita ,la urechiusa si numic,doarme.
cocutica spune:
Kid la noi e invers...adica Maria mananca mult mai des, nu doarme noaptea si plange mult mai mult decat Elena. Maria are colici, la Elena n-am stiut ce-s alea. Cand eram insarcinata, o vecina m-a avertizat ca ce n-am experimentat la primul copil, sigur experimentez la al doilea. Atunci n-am crezut-o, dar acum nu mai sunt asa de sigura
. Oricum ar fi fiecare copil e unic in felul lui.O pupam pe Maria si cred ca daca doarme si ia in greutate nu cred ca e vreo problema 
300 spune:
Kid, daca dr ti-a zis ca e ok n-ar trebui sa-ti faci griji deocamdata. Cu siguranta va recupera mai tarziu. Din cate povestesti, maria pare fericita si la mesele alea maninc#259;.. Copiii nu citesc tabele cu greutati standard.
Din ce mai stiu si eu, copilul poate deveni neinteresat e hrana cand e captivat de 6 noua descoperire, de ex degetele. Totusi la voi nu pare sa se aplice.
Iepurila eu alternez sab simplex cu bonnisan cand imi aduc aminte. Insa avand recent probleme cu refluxul cred ca-i voi da la fiecare masa ca nu mai rezist s-o vad inecandu-se de cate ori o asez sa doarma cum am patit azi.
Bitza
la fetita asta lucrurile par mai rele, oricum o vede un medic de aici dar parca ar fi buna o a doua opinie ca de cateva luni nici o imbunatatire.
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
simo_ef spune:
Lucutta si eu am avut problema asta la inceput, incearca sa ii dai mancare un pic mai dezbracat, ca daca ii e un pic frigut nu mai adoarme asa repede. In plus, poate el se satura cu mai putin, nu trebuie sa ii dai tot biberonul. Daca ii dai mai putin si il pui in patut, si nu se trezeste, inseamna ca e satul.
Simona, mama lui
Tudor Gabriel (13.09.2008)
poze
Evolutia lui Tudor
andy.p spune:
iepurila la noi funcioneaza ff bine.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
babytza spune:
Iepurila si noi cu sab. 15 picaturi la fiecare masa. Si ne este tare bine. Si cand papam biberon, pun direct in biberon. Si se vede cum dispare spuma cand agit.
Giuliana ati luat super bine in greutate. 
Va faceti mari !!!!!!!!!!!!
Kid si eu cred ca daca ea e bine si e vesela nu ai de ce sa iti faci griji. Si eu chiar am vazut-o ce vesela e.
O scumpica !!! Pai tocmai tu iti faci griji, care ne inveti pe noi...
Nerantula ma bucur ca ati trecut cu bine de vaccin. ![]()
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
LUCUTTA spune:
Simo f,problema e ca adoarme si apoi se trezeste dupa cateva minute si iar cere de mancare.
nikolici spune:
Se pare ca am ratat din bebeii a cator zi este azi,,,....asa ca la multe lunitze la toti bebeii frumosi.

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA
povestea nasterii
bebe Karina
simo_ef spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LUCUTTA Simo f,problema e ca adoarme si apoi se trezeste dupa cateva minute si iar cere de mancare. |
Incearca cu dezbracatul, poate merge. Sau sa il lasi sa planga un pic, si dupa aia sa ii dai, sa ii fie foame mai tare. La noi a trecut etapa asta cand au inceput colicii

LE Cu plansul, adica nu sa ii dai lapte imediat cum doar se foieste un pic, ca eu asa aveam tendinta.
Simona, mama lui
Tudor Gabriel (13.09.2008)poze
Evolutia lui Tudor
felicic76 spune:
nerantula:
david si mamica lui, doi curajosi
daca imi amintesc foto de la nunta si tati este "destul de mult crescut", nu? asa ca nu trebuie sa te miri, celelate probleme sigur le rezolvati
.
musette:pupici la harnicutza si baiat frumos!
kid: nu cred ca sunt probleme, daca nu s-ar satura sigur nu ar dormi( Vorbeste mama lui Fomila!)
eu am trecut la supliment iarasi, suge, goleste sanul si se enerveaza cand se termina, da si cu pumnul in el
Nu am ce sa-i fac, dupa trei ore de somn rade cam 160-180 ml din biberon, se pare ca eu nu produc atat si asa de repede
baietii mei dorm, ghici unde? in patul nostru
tot ptr o ora si tot numai in seara asta
.
Mamica de
VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei