Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Andy ma descurc relativ bine, sa vad cum va fi acum ca s-a stricat vremea si nu iesim afara pe vant sau ceata.Acum mi-e mai greu ca a stat sotul 2 sapt acasa si soacra e in spital si trebuie sa fac mancare de regim pt ea, dar cand rade Lucas din tot sufletul si gangureste fericit trec toate mai usor. sa-ti treaca emotiile.

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Frumos spus

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Citat:
citat din mesajul lui musettepink

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

300 si eu ma chinui cu o rana pe col de ani buni....dupa vreun an de tratament a trecut, dar dupa inca o jumatate de an a recidivat. Saptamana viitoare merg sa fac testul pt a vedea daca am tulpini de HPV care pot da cancer in timp si daca da o cauterizez, daca nu o tin sub control cu Carpicon (de la dr citire).
Musette si al meu se uita fericit la carusel cate o ora, doua chiar...la inceput. Acum doar 10 min sta linistit si se uita la el. Sper la tine sa tina mai mult.

Bitza sper sa nu totusi,intentionez sa-i cumpar un swing si am sa alternez distractile,sper sa tina vrajeala!

Minunea a venit! de Luca Nicolae

Luca cel frumos

Povestea noastra

Asa ne alternam si noi toata ziua,cand in patutz la carusel,cand in balansoar ,cand in brate la mami.harnicutza

Andy
Alexia

Si noi si noi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Si noi pe aici...
Am trezit-o pe Maria dimineata, era ora 9 si ea dormea de la ora 23.00...M-am gandit ca totusi e o pauza prea mare pentru un pui de aproape 3 luni...Si peste zi nu pot sa spun ca se omoara cu mancarea. Are mese cam la 5 ore distanta, in total ia 4 mese pe zi. Azi a mancat la 9, la 13.30, la 17.30 si probabil o sa mai manance pe la 22.00 dupa baitza si iar nani pana dimineata.
Stiu...e ideal, eu pot sa dorm noaptea si sa plec in timpul zilei linistita...dar totusi. Nu e prea putin?
Daca ar creste ca Fat Frumos nu as zice nimic, dar ea deocamdata a luat 300 de g in astea aproape 3 saptamani, de la 2 luni incoace si probabil nu va mai lua mai mult de 200 (sper macar atat sa ia) pana pe 27...Nici nu stiu cu cine sa ma sfatuiesc. Dr zice ca daca pare fericita si satula e ok...Hmmm...asta e...griji, griji si iarasi griji.
Daca vreau sa o scol mai des sa manance nu mananca oricum, doar cand vrea ea. Pare copilul ideal, daca ar creste mai mult as fi si mai fericita. Toata lumea imi zice ca-s cu capul ca ma ingrijorez, ca are falcutze si pulpitze, dar de crescut ca la carte, clar nu creste. Avem cam 5.150 spre 5.200, de la nastere incoace a luat 2 kile...In ritmul asta nu cred ca ne dublam greutatea de la nastere la 4 luni cum scrie in carti.

Hai va pup, de data asta mi-am zis si eu of-ul si grija...ca nu stiu ce sa mai cred. La Alex nu aveam asa probleme, asta era o fomista, mama-mama, la 3 ore fix, zi si noapte manca...Pana pe la 4 luni. Maria doaaarme si doaaarme toata noaptea, nederanjata de nimic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Iepurica, Laura, Bitza, Simona, Felicic, Ramo

Noi cu ocazia vaccinului am schimbat pediatra, cea noua e mai calda si mai delicata cu bebelusul .. ne-a facut vaccinul in timp ce alaptam, l-a dat inainte pe piciorus cu o crema anestezica si n-a mi durut asa tare cand l-a intepat. A plans cam un minut soricelul, dar nu prea tare, l-a consolat tzitzi destul de repede . O sa punem preventiv un supozitor cu eferalgan diseara si monitorizam temperatura din 4 in 4 ore.

Ne-a facut si controlul de 2 luni, avem 5.430 kg si 62 cm, am crescut 10cm in 2 luni , ceea ce e destul de rar, din care a spus dna. doctor.
Acum, dansa a sesizat o problema la o manuta, un hemangiom (adica stiam ca este acolo, dar speram sa se retraga de la sine) care va creste in timp si trebuie operat cu laser cat mai repede, ca sa nu creasca si in profunzime. Si nu a fost deloc incantata nici de semnul de la vaccin, nu-si explica de ce e atat de mare (4 cm), posibil de tratat tot cu chirurgie plastica. Asa ca luna urmatoare mergem la spital, la G. Alexandrescu, sa vedem ce e de facut.
Fontanela este inca destul de mare, o sa facem curand o eco transfontanelara sa vedem ce si cum.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Hello fetele!

Pentru ca astazi facem 3 luni am fost si noi la doctor la cantarit si masurat. Avem 4900g si 57cm. Ultimele masuratori au fost in 16.10 cand avea 3800g si 52cm. Eu zic ca e super bine! Sunt multumita!

Ma duc sa pregatesc ceva de mancare pentru tati, tre' sa vina si e flamand...toata ziua a alergat in stanga si-n dreapta.

Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Asa, acum ca respir si eu mai usurata, pot sa felicit si eu micutii sarbariti de astazi , si le urez sa creasca mari si sanatosi, sa fie fericiti si sa-si bucure parintii toata viata lor:
Mihnea Cristian de Corrina
Eduard-Gabriel de _Giulianna
David de Tzitziri
David de pisik4ever
Anna de Piersicutza

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Mergi la inceput

Nerantula ma bucur ca ati trecut cu bine curajosii.Legat de ce ti-a zis dr.eu zic ca toate se vor rezolva in timp si cu rabdare
giulianna e super bine
Kid tu stii cel mai bine ca nu putem compara copii,si la mine e cam aceeasi situatie,Alexia e total diferita de Andy,probabil ea mananca exact ata cat simte ca ii trebuie,va lua in greutate in ritmul ei si totul va fi bine

Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

cele care ati dat sab simplex, de cate ori pe zi? la fiecare masa asa cum scrie pe prospect?

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iepurila

cele care ati dat sab simplex, de cate ori pe zi? la fiecare masa asa cum scrie pe prospect?

La fiecare masa,la trei ore,15 picaturi.Eu asa ii dau de nush cat timp.

Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Citat:
citat din mesajul lui andy.p

Citat:
citat din mesajul lui iepurila

La fiecare masa,la trei ore,15 picaturi.Eu asa ii dau de nush cat timp.

Andy
Alexia

sarumana. si cum ii merge?

Mergi la inceput