Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 16
300 spune:
Pupici tuturor! Nerantula cum sunteti? Am avut o zi trasnet - anda a stat mai mult in brate decat in patut din motive de reflux in mare parte... Si cand nu era ala probabil uza de statutul ei de bebelus cu drepturi depline si a vrut sa doarma in brate. Dar tot am pacalit-o si am plecat la banca o ora. Acum suntem la megaora de supt. Am cedat si sunt numai a ei, bebe are nevoie de mama ei :)
Muuh excelent sfat. Eu ma gandisem ca tzitzi calmant va fi de ajutor da' uite ca asa departe nu ajunsesem cu gandul!
Bitza
Cd, in ce zona ve#355;i sta? Neaparat alt doctor, ala e bataie de joc, merita scris la doctori de care sa te feresti.
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
Raluca83 spune:
CD27 si fetita mea are celulita pe fundulet![]()
Muuh spune-mi si mie te rog , daca sti ceva de laptele TOPFER? e mai bun ca Nan 1?
Adica constipa si asta? Nu stiu ce sa mai incerc sa imi ajut bebita, imi e mila de ea ca vad ca se screme saracuta si se vede ca o chinuie burtica
Bianca Florentina
andy.p spune:
raluca ce dragutza e fetitza ta
..am vazut-o acum in lateral la 'sa ne cunoastem'
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
300 spune:
Fetelor am si eu nevoie de ajutorul vostru. Prietena fratelui meu are o rana pe col si as vrea sa o vada un doctor. La a mea n-o pot duce ca zapacitul de frate-miu a zis ca nu ma asteapta sa vin la controlul de 6 saptamani si a luat fata de-o aripa si a dus-o la ... spital, unde dr a reactionat cam violent spunand (e un fel de-a spune) ca nu face consultatii in spital. Drept urmare nu mai pot apela la ea si nu am alt doctor... Aveti vreo sugestie? Va multumesc anticipat.
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
Raluca83 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p raluca ce dragutza e fetitza ta ..am vazut-o acum in lateral la 'sa ne cunoastem'laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Andy Alexia |

Si Alexia este tare frumusica!!!
Bianca Florentina
bitza2008 spune:
Andy ma descurc relativ bine, sa vad cum va fi acum ca s-a stricat vremea si nu iesim afara pe vant sau ceata.Acum mi-e mai greu ca a stat sotul 2 sapt acasa si soacra e in spital si trebuie sa fac mancare de regim pt ea, dar cand rade Lucas din tot sufletul si gangureste fericit trec toate mai usor.
sa-ti treaca emotiile.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
musettepink spune:
Felicic
aici suntem
,azi am fost gospodina,spalat ,calcat si atat ca ajunge...ce e mult e abuz
.sa stii ca si noi tot 21-22 de grade avem in casa si mi se pare ok.Super program ce are falcone,cu cat creste o sa fie din ce in ce mai bine!Eu nu mai am treaba cu flacaul meu,seara ne culcam la 22.30-23.00 si ne trezim la 08.00-08.30 iar peste zi daca nu doarme e absolut incantata de carusel pe care i l-am luat,se uita si rade la el si cate o ora intreaga
,super inventie!![]()
tuturor sarbatoritilor!!!!!!!!!!!!!
Minunea a venit!
de Luca Nicolae
Luca cel frumos
Povestea noastra
bitza2008 spune:
300 si eu ma chinui cu o rana pe col de ani buni....dupa vreun an de tratament a trecut, dar dupa inca o jumatate de an a recidivat. Saptamana viitoare merg sa fac testul pt a vedea daca am tulpini de HPV care pot da cancer in timp
si daca da o cauterizez, daca nu o tin sub control cu Carpicon (de la dr citire).
Musette si al meu se uita fericit la carusel cate o ora, doua chiar...la inceput. Acum doar 10 min sta linistit si se uita la el. Sper la tine sa tina mai mult.
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
musettepink spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bitza2008 300 si eu ma chinui cu o rana pe col de ani buni....dupa vreun an de tratament a trecut, dar dupa inca o jumatate de an a recidivat. Saptamana viitoare merg sa fac testul pt a vedea daca am tulpini de HPV care pot da cancer in timp si daca da o cauterizez, daca nu o tin sub control cu Carpicon (de la dr citire). Musette si al meu se uita fericit la carusel cate o ora, doua chiar...la inceput. Acum doar 10 min sta linistit si se uita la el. Sper la tine sa tina mai mult. ![]() FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) |
Bitza sper sa nu totusi
Minunea a venit!

de Luca NicolaeLuca cel frumos
Povestea noastra
andy.p spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui musettepink
Bitza sper sa nu totusi Minunea a venit! ![]() de Luca NicolaeLuca cel frumos Povestea noastra |
Asa ne alternam si noi toata ziua,cand in patutz la carusel,cand in balansoar ,cand in brate la mami.
harnicutzalaura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia