Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 15
tzitziri spune:
Iepurila,nu stiu ce zici tu de masurarea pliurilor fesiere si displazia de sold.Eu stiu ca un semn de probleme ar putea fi ne-simetria pliurilor...nu stiu daca are treaba cu vreo masuratoare ci doar asa, ochiometric, daca se observa vreo asimetrie.
Noi mergem pentru ca am zis sa scapam de un stres datorita pozitiei pelviene a lui Daviduta in burtica.Dar stiu cazuri in care pediatrii au recomandat ecografia din cauza unei asimetrii a pliurilor.
Mamica implinita de David (17.09.2008)
CD27 spune:
Imi era frica sa-l pun pe pici pe burta pe pat
, pana la urma l-am pus, sa-l masez un pic si ce credeti?! e plin de celulita pe funduletz, numai gropite are
, ati mai vazut asa ceva la bebei sau al meu e un mic pursel?!![]()
Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH
preety spune:
Iepurilla, si mie cei de la medlife (neonatoloaga) mi-au indicat eco de sold preventiv facuta la 6 saptamani. Teoretic in prima luna de viata neonatologul il verifica pe bebe daca deschide piciorusele in dreptul soldului si daca trosneste ceva sau nu... (asta pe intelesul tuturor
). Ideea e ca oricum, indiferent ce observa, iti recomanda eco de sold la 6 saptamani, fie ca trebuie, fie preventiv.
Eu am de gand sa o fac.
Daca bebe nu goleste sanul, sau cel putin asa aveti voi impresia, va mai mulgeti?
pentru toti sarbatoritii zilei de azi!!!
Mamica fericita de Sorina Gabriela
bitza2008 spune:
In sfarsit m-au sunat de la Sensiblue ca maine dimi aduc vaccinul
..finally!
Preety bafta la eco! Si o agitata pt tine, ca mi-era dor..
Nerantula sper ca sunteti bine!
FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
andy.p spune:
bitza si cand faceti vaccinul/N-ai emotii?Va tin pumnii
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
simo_ef spune:
Nerantula sunteti bine dupa vaccin?
Simona, mama lui
Tudor Gabriel (13.09.2008)
poze
Evolutia lui Tudor
bitza2008 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andy.p bitza si cand faceti vaccinul/N-ai emotii?Va tin pumnii ![]() laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008) Andy Alexia |
Astept sa ma sune asistenta de la cabinet..dar cred ca va fi saptamana viitoare. Ar fi bine sa fie saptamana viitoare sa vina si tati in tara. Emotii????...pana in dinti!! Si o intreaga colectie de morcovi

Voi l-ati facut?

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)
andy.p spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui bitza2008
Astept sa ma sune asistenta de la cabinet..dar cred ca va fi saptamana viitoare. Ar fi bine sa fie saptamana viitoare sa vina si tati in tara. Emotii????...pana in dinti!! Si o intreaga colectie de morcovi ![]() ![]() Voi l-ati facut? ![]() FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) |
Nu.Pe sfarsitul lunii..sa nu ma intrebi daca am emotii ca eu sunt mama-panica
Tot am vrut sa te intreb cum te descurci singura atata timp,ca barbatu-meu e plecat 2 zile pe saptamana si-mi vine sa plec in lume.
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia
felicic76 spune:

David de Tzitziri

Edi de Giulianna 

Mihnea Cristian de Corrina

David de pisik4ever

Anna de Piersicutza

nikolici: si tu, ca si mine, esti o aparitie
al meu este fox terrier sarmos, extrem de zapacit si jucaus (am avut 20 sedinte de dresaj, degeaba
)
muuh: bagat sfatul la cutiuta, multumesc!
preety: bafta multa la eco!
nerantula: cum sunteti?
zambetmic:[ pup]
musettepink: unde umblati pe vremea asta?
bebele meu adora sa doarma pe burta, se linisteste imediat si cred ca are ceva legatura cu durerile de burtica si colicii, cum ajunge pe burtica, se calmeaza imediat
, se intoarce singur, se ridica pe coate, dar eu tot cu frica in san stau
Mamica de
VLAD
falcone
Povestea lui Falkone zis si Ventuza
D'ale gravideniei
iepurila spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tzitziri Iepurila,nu stiu ce zici tu de masurarea pliurilor fesiere si displazia de sold.Eu stiu ca un semn de probleme ar putea fi ne-simetria pliurilor...nu stiu daca are treaba cu vreo masuratoare ci doar asa, ochiometric, daca se observa vreo asimetrie. Noi mergem pentru ca am zis sa scapam de un stres datorita pozitiei pelviene a lui Daviduta in burtica.Dar stiu cazuri in care pediatrii au recomandat ecografia din cauza unei asimetrii a pliurilor. Mamica implinita de David (17.09.2008) |
da asa e cum zici tu. dar cica nu numai ne-simetria e suspecta. cica ele, pliurile, ar trebui sa fie pe langa simetrice si egale. de acolo se trage masurarea pliurilor.
dar din cate am citit eu, rata cea mai mare de expunere este la fetite.
probabil ca vom face si noi echo.
pup
Eu, iepurica Cea mai fericita mami de
ElenaOamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.