Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

salutare.

felicitari sarbatoritilor

Mihnea Cristian de Corrina !!
Edi de Giulianna !!
David de Tzitziri !!
Anna de Piersicutza !!
David de pisik4ever !!

Nerantula curaj mamico!!!. Doamne parca vad ce bocet trag si eu cand o fi cazul.

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Multumim frumos la toata lumea pentru urari.

A fost doamna doctor mai devreme pe la noi sa facem bilantul de doua luni si avem 61cm si 5970gr.Adica putin peste 1500 gr luate intr-o luna cu lapte de la mami.Crestem!

Diseara mergem la ecografie la sold (nu ne-a trimis nimeni, dar cum am mai citit ca pelvienele sunt predispuse la probleme am zis sa facem preventiv).Macar sa fie degeaba!
Si cam atat.

Ma bucur ca v-au placut cantecelele de pe trilulilu...sa va binedispuneti cand e frig si urat afara.Plus ca vine Mos Craciun si trebuie sa aveti repertoriu de spus la brad

Mamica implinita de David (17.09.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Pentru cele care alaptati incercati sa tineti copii la san cand ii inteapa sau imediat dupa. Eu la vaccinul de 2 luni l-am tinut pe Dimitri la san si nu a zis nici pas. Eu habar nu aveam dar doctorita mi-a zis ca ei au facut campanii de vaccinari in Africa si acolo mamele isi alaptau copii in timpul asta iar ei nu plangeau deloc si nu le facea din astea noi si moderne.
irina mi-am dat seama ca de la Humana patea asa pentru ca atunci au fost mai multe zile in care i-am dat acel biberon si de fiecare data a patit asa. Cand am schimbat laptele a disparut si problema.
Tuturor sarbatoritilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

La Multi Ani(lunite)
Mihnea Cristian de Corrina
Edi de Giulianna
David de Tzitziri
Anna de Piersicutza
David de pisik4ever

Eu am fost la control...toate bune si frumoase, numai uterul e tot sub buric ca si acum o luna, cine stie de ce!! dr nu a vrut sa ma vada, m-a pasat la rezidenta care a zis ca totul e super, am facut granuloame, se vor resorbi singure (sper),mi-a dat sa iau Cerazette timp de 2 luni, desi nu alaptez, asa ca trebuie neaparat sa mai merg si la alt dr cu prima ocazie, pana una alta am trecut la alte metode de protectie
We viitor cred ca ne mutam

Noi o sa amanam un pic vaccinul, cu vreo saptamana (am inteles ca e ok) pentru ca nu suntem in Bucuresti inca
Vad ca va certarati aici, nu m-am prins exact de ce, ceva cu mersul la supermarket cu bebe....mai fetelor, cand avea bebe o saptamana l-am dus la spital pentru o eco si am asteptat pe holuri vreo jumatate de ora, intre oameni bolnavi, internati, vizitatori...etc, erau la microbi si virusi acolo....parca ii vedeam cum folfaie pe langa noi, noi am ales varianta alternativa la supermarket, lasand gluma la o parte....nu o sa am cu cine sa-l las, asa ca va merge si la cumparaturi baiatul, sa speram ca nu prea des
Parca ziceati ceva si despre diversificare....nu dati cu pietre dar eu probabil voi incepe undeva in jur de 4 luni, tinand cont ca suntem exclusiv pe formula, deja bea 2 cutii pe saptamana si la 4 luni probabil ar ajunge la 3 si tot nu cred ca ar fi necesarul lui. Mikul meu mananca si noaptea la maxim 4 ore, cred ca asta spune tot despre cat de hranitor e laptele praf pentru el. Pentru cei alaptati la san sunt sigura ca lucrurile stau altfel. Si nu cred ca e necesar ca bebe sa stea in sezut fara sprijin din moment ce diversificarea nu incepe cu solide, ci tot cu lichide.
Cred ca Dya a adus in discutie diversificare, care il are pe Andrei exclusiv pe formula, ca si noi, Dya nu stiu exact cum sta Andrei cu greutatea,dar am aflat ca daca bebe are greutate un pic peste medie, atunci se va amana introducerea in alimentatie a fainoaselor (cereale). Nu va suparati ca am deschis subiectul diversificare, dar fiind printre putinele mamici care nu alapteaza, ma preocupa foarte tare

Mami de Mikul Robert Constantin
http://community.webshots.com/album/567717346vFUaEH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

tzitzi ce mari v-ati facut!!!
Si noi tre sa facem eco de sold ,da ne-a zis ca mai imcolo,dupa 3 luni.
Sa-mi spui ce vi-a zis,oricum totul e in regula ca Davidutzu,stiu eu
nerantula cum sunteti?Ce face puiutzul?

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cd ma bucur ca sunteti bine inca putin si va mutati !!!

Boo cum mai este puiul ?

Ratonelu sper ca sunteti bine. Daca ai timp da-ne un semn sa stim ce ai mai aflat.

Printesa mea iubita Valentina

Soricelul meu iubit

poze

poze David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

CD chiar ma gandeam la voi..ce super ca va mutati
Ma ingrijoreaza numa chestia cu uterul,neaparat sa te duci la un alt dr.sa te vada .Please.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julia16 spune:

Buna fetelor! Mai intai va urez sa va traiasca puiutii, sa creasca mari, sanatosi si sa fie norocosi!

Luna viitoare voi fi din nou mamica si voi naste la Maternitatea Bucur. Daca nu cer prea mult, le-as ruga pe mamicile care au nascut acolo, sa-mi spuna cum au fost conditiile, cum se comporta personalul. Intentionez sa nasc normal.

Multumesc!

julia
35+ + Maria(26.12.2002)

http://community.webshots.com/album/568682832VLUSjq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

stiti cumva cam la ce cantitate de ulei de masline pot adauga o fiola de vit A? Vreau sa fac acest ulei de masaj.

Si fetelor de ce duceti piticii la echo? Stiti va intrebasem eu de masurarea pliurilor fesiere. Primul indiciu in cazul displaziilor de sold. Are vreo legatura? Imi puteti da si mie mai multe detalii, va rog?

Eu, iepurica Cea mai fericita mami de Elena
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza2008 spune:

Salutare tuturor!
Anna Mihnea Cristian Edi David de Tzitziri David de pisik4ever (apropo Pisik mai da un semn de viata!)
CD cica e ok daca faci vaccinul mai tarziu..noi facem saptamana viitoare la 2 luni si 3 sapt

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Mergi la inceput