Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (7)
Raspunsuri - Pagina 13
EvaF spune:
Wow, ce de sarbatoriti!! 

Mihnea Cristian de Corrina
Edi de Giulianna
David de Tzitziri
Anna de Piersicutza
David de pisik4ever
Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)
SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA ![]()
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
simo_ef spune:
Preety, incerc si eu niste raspunsuri:
1. bebele meu inca de la 1 luna si-a facut program de somn noaptea de cate 6-7 ore legate. Initial m-am speriat, incercam sa-l trezesc sa-i dau san, mama paranoica, vezi doamne sa nu se deshidrateze baiatul. Cand m-am relaxat, la sfaturile mai multor persoane, n-a mai dormit el asa mult
. Daca i-ar fi foame, s-ar trezi cu siguranta.
2. si eu ii dau san, si uneori cate un biberon de lapte praf seara. Ii dau la cerere, pt ca am bagat de seara ca nu functioneaza programul ziua. De regurgitat, dr mea mi-a zis ca se intampla pt ca ii place lapticul si bea mai mult decat ii trebuie.
3. la plimbare, si eu sunt codasa, ca e asa de frig!!!! Prefer sa aerisesc mai des.
4. si bebele meu horcaie, cand mananca si dupa, iarasi mi-a zis dr sa nu-mi fac griji, pt ca l-a consultat si e totul in regula
5. scaunul - deja e o problema delicata. daca de vreo 2-3 saptamani facea de cate 3-4-5 ori pe zi, saptamana trecuta a intrat in greva si, de marti n-a mai facut. Dupa indelungi asteptari, si o tentativa esuata cu termometrul, a trebuit sa recurg la un supozitor duminica. Acum, astept iarasi sa se puna pe treaba.
Iar de transpirat, cred ca toti transpira la capusor, doar sa ai grija sa nu se raceasca transpiratia si sa il ia frigul, e bine ca ii usuci parul.
Simona, mama lui
Tudor Gabriel (13.09.2008)
poze
Evolutia lui Tudor
anca81 spune:
Edi de Giulianna
David de Tzitziri
David de pisik4ever
Eva, m-am uitat la pozele din albumul "Two months old", Luca e tare dulce cum papa el si cum zambeste. Si cu cata adoratie se uita la tzitzi
E un scump. S-a uitat si Carla si l-a admirat din bratele mele
Ei bineinteles ca i-a placut poza in care isi rontaie degetelele, doar si ea face la fel ![]()
Gagici, sunt super cantecelele de pe Trilulilu.ro, nu mai stiu cine a dat link-ul site-ului. Multumim! Am dansat-o pe fii-mea toata dimineata ![]()
A iesit soarele, iesim la plimbarica la aer curat. Mai ales ca a plouat si s-a mai dus din praf.
Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag
www.totsites.com/tot/carla" target="_blank">
Eu sunt Carla
babytza spune:
nani dupa plimbare
Edi de Giulianna , David de Tzitziri , David de pisik4ever , Ana de Piersicuta , Mihnea de Corina la multe lunite si sa fiti sanatosi!!! 
Printesa mea iubita Valentina
Soricelul meu iubit
poze
poze David
300 spune:
LA MULTI ANI tuturor bebeilor sarbatoriti de azi:
Mihnea Cristian de Corrina
David de Tzitziri
David de pisik4ever
Anna de Piersicutza
Edi de Giulianna
de Anda Teodora
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
Nocom spune:
Buna ziua mamicutzelor,
Si noi pe aproape. Citim tot, dar scriem rar, e mai bine asa.
Eu saptamana trecuta m-am pricopsit cu o toxiinfectie alimentara, aveam febra, varsaturi, diaree...tot tacacmul si nu stiam daca am voie sa o alaptez pepuiuta, insa dupa ce m-am documentat nu am intrerpt alaptarea si bine am facut caci ea nu a avut nimic. In schimb pt ca nu puteam sa manac nimic au fost zile in care nu am avut lapte aproape deloc si am incercat laptele praf lactana de la TOPFER. A fost razboi mare pana a baut si ea 50 de ml, tot incerca sa-l vomite, se ineca... nu i-a placut deloc. Insa (RALUCA 83 eu am auzit ca asta ar fi laptele cel mai apropiat de cel matern si e BIO. Daca ii place copilului cred ca este o varianta buna de ales...
La multi ani frumosi si sanatosi pt DAVID, EDI, DAVID, MIHNEA SI ANNA
Si eu pot da test din cantecelele pt copii. Sigur iau 10!!!. Stiu vreo 10 CD!!!
Eu merg la baby expo joi, dar nu stiu ora, ca sa imi pot da intalnire cu voi...
pup
mami de
Daria Anastasia
Nocom (asa spunea baietelul meu Noroc, cand era mai micutz)
poze cu noi
poze DARIA
aly_c20 spune:
buna
In primul rand urez si eu "la multe lunite!" boboceilor Anna, Edi, David,David si Mihnea!
Aseara grasul meu a ras pentru prima oara in hohote
...dne cat e de dulce.ma credeti ca stau minute in sir si ma uit la el,cand doarme, si nu-mi vine a crede ca-i real?![]()
a-propos de cantecele...intr-o zi am tot ascultat un cantecel de leagan, l-am invatat...si cand seara, la culcare, sa-l cant puiului, il uitasem
Nerantula,curaj mamica!
Eva, imagineaza-ti ca puiul meu a fost intepat pt a-i lua sange
...iar samb trecuta il tineam eu in brate pt a i se recolta
, dar nu i-au gasit vena
...dar de plans tot am plans amandoi![]()
cand ma gandesc ca sapt viitoare facem si noi vaccinul
o intrebare off topic, are cineva internet mobil de la orange?si daca, da...esti multumita de cum merge?
Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)
Minunea noastra
Sonia are nevoie de ajutorul nostru!
EvaF spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aly_c20 buna In primul rand urez si eu "la multe lunite!" boboceilor Anna, Edi, David,David si Mihnea! Aseara grasul meu a ras pentru prima oara in hohote ...dne cat e de dulce.ma credeti ca stau minute in sir si ma uit la el,cand doarme, si nu-mi vine a crede ca-i real?a-propos de cantecele...intr-o zi am tot ascultat un cantecel de leagan, l-am invatat...si cand seara, la culcare, sa-l cant puiului, il uitasem ![]() Nerantula,curaj mamica! Eva, imagineaza-ti ca puiul meu a fost intepat pt a-i lua sange ...iar samb trecuta il tineam eu in brate pt a i se recolta , dar nu i-au gasit venacand ma gandesc ca sapt viitoare facem si noi vaccinul ![]() o intrebare off topic, are cineva internet mobil de la orange?si daca, da...esti multumita de cum merge? Mamica de puiutz Sebi (02.09.2008)![]() Minunea noastra Sonia are nevoie de ajutorul nostru! |
Ooooffff
, draga de tine! Eu nu l-am putut tine la vaccinuri, l-atzinut sotzul meu!Legat de intrebarea ta, da, noi avem Internet mobil de la Orange, de fapt firma noastra e la noi acasa si acest modem ne-a folosit atat acasa pana sa ne traga net prin cablu, cat si in deplasarile cu firma! De aceea l-am luat! Eu ma conectez prin cablu si sotzul meu prin modemul Orange, am ales sa nu punem rooter din ratiuni de siguranta. Pot sa iti spun ca are o viteza absolut ok, mi se pare chiar mai rapid decat Zapp Mobile(pe asta l-am utilizat inainte si il tzin pt cand cade netul
Anca & Carla, multzumim

Eva
in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008) SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah
Luca se face mare!!!
“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)
Nerantula spune:
Nikolici, Anca, andy_galro, babytza, andy.p, simo_ef, eva, sanziana, aly_c20, multumim mult de sustinere

Eva, da, am stomacul in pioneze, am fost la baie de vreo 3 ori de dimineata, si de plans am plans din clipa in care ne-a anuntat ca vine la 2 sa ne intzepe
. L-am chemat si pe tati acasa, ca nici eu nu-s capabila sa-l tin ![]()
Abia astept sa treaca si sa-l strang la pieptul meu pe micutz!
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit
... once upon a time ...
zambetmic spune:
si eu ca musca in lapte
feli, multumim frumos ca ai intrebat de noi
suntem in principiu bine, dar vladutu e agitat si eu singura cu el, asa ca imi ocupa cam tot timpul, si cand se mai linisteste nu stiu ce sa fac mai intai, sa mai "socializez" cu tzitziri, sa calc un lucrusor, sa pun la spalat una alta, sa mananc (am ajuns sa am ca fel principal biscuritii asa ca nu prea mai slabesc
)
vladut creste frumos zic eu, mi-e ciuda ca nu reusesc sa-l fac sa dea aerul afara asa ca are reprize de sughit destul de dese, si se cam chinuie si cu facutul kk ... si ne luptam cu gemete si se inroseste la moculita de zici ca-i rac pus la fiert
ultima preocupare e cu botezul, ne-am hotarat pt 14 decembrie, asa ca tot in focuri sunt ...
insa oricat de greu ar fi in unele momente un gangurit sau un "eeeei" al piciului ma fac sa uit tot si sa izbucnesc in ras
as scrie mai des pe forum, da nu prea am timp sa citesc, si mi se pare aiurea sa scriu doar asa ce fac eu, fara sa partici si eu cu o parere, un sfat poate relativ la discutiile de la momentul in care mai apar si eu .. 
sper ca toti picii si toate mamicile sunt sanatosi/oase, ca asta e cel mai important, restul trec
apropo de colici si dureri de burtica, toata lumea ma incurajeaza cu "acu e bine, stai sa inceapa sa-i creasca dintisorii" 
aa, si apropo de caini ... si ciobanescu meu german e inca suparat pe noi ... ca nu-i mai acordam atentia cu care era obisnuit
cu piciu ... taaaare l-ar mai balosi, vad io in ochii lui dorinta
, in rest e cuminte, doar cand tipa vladut mai tare se duce cat mai departe cu o moaca gen: alooo, nu vezi cata urechile am? de ce tipi in ele? ![]()
pupici tuturor de la noi