Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Multumesc mult Babytza
Referitor la mancat eu nu pot intr-adevar cuantifica... sper ca papa bine, si astept cantarul sa vedem ce si cum.
La faptul cu iesitul afara (kk) ma gandeam ca e posibil ca pediatra sa-mi schimbe tipul de formula pe care i-o dau... Astept sa vedem, poate e si de la asta ...
Cu este somnoroasa exact ca maica-sa... Aici cred ca a mostenit ceva si de la mine
Cand o pun in pat la noi de exemplu sau pe piept tot timpul ii transpira perisorul... si pe urma mi-e frica sa nu raceasca. Stau cu un prosopel dupa mine s-o sterg mereu bine pe capsor ca sa nu o prinda curent. Pe corp in schimb nu transpira. Voi patiti la fel?

Mamica fericita de Sorina Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Uoooof, m-a apucat tremuratul , azi la ora 14 vine pediatra sa-i facem vaccinul soricelului , mi-e milutza de eeeeeeeel!
Saracutul, e atat de senin acum, nu stie ce-l asteapta

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - soricel iubit

... once upon a time ...

Tinem pumnii sa treceti cu bine,curaj

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

Citat:
citat din mesajul lui preety

Multumesc mult Babytza
Referitor la mancat eu nu pot intr-adevar cuantifica... sper ca papa bine, si astept cantarul sa vedem ce si cum.
La faptul cu iesitul afara (kk) ma gandeam ca e posibil ca pediatra sa-mi schimbe tipul de formula pe care i-o dau... Astept sa vedem, poate e si de la asta ...
Cu este somnoroasa exact ca maica-sa... Aici cred ca a mostenit ceva si de la mine
Cand o pun in pat la noi de exemplu sau pe piept tot timpul ii transpira perisorul... si pe urma mi-e frica sa nu raceasca. Stau cu un prosopel dupa mine s-o sterg mereu bine pe capsor ca sa nu o prinda curent. Pe corp in schimb nu transpira. Voi patiti la fel?

Mamica fericita de Sorina Gabriela

Intodeaunaaaaaaa

MAMY IN EXTASY TOTAL DUPA MAIMUTZICA KARINA

povestea nasterii

bebe Karina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Hello girls!

Am avut iarasi un weekend minunat! Bebe Edi a stat la mama, de vineri pana ieri. Am colindat toate magazinele in lung si-n lat, am fost la restaurant...m-am odihnit!

Vreau sa urez si eu LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi:

Mihnea Cristian de Corrina
David de Tzitziri
David de pisik4ever
Anna de Piersicutza

Si nu in ultimul rand
Ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sa creasca mari si frumosi puiutii nostri, sa fie sanatosi si sa ne bucure viata asa cum ne-au bucurat-o si pana acum!

Multumesc fetelor care ne-au urat inca de ieri la multi ani!
Asemenea si voua, tot binele din lume!

Aaaa mai am ceva sa va spun: am scapat de colici! De o saptamana nu-i mai dau nimic si nu mai are nicio problema. Yupiiiiiiiiiii!!!

Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca83 spune:

Neata fetelor,
noi semnalam o dimineata foarte agitata a bbelinei, s-a trezit din ora in ora de la 6...sunt franta...Norocul meu ca bunica mea sta la 2 pasi de mine si vine si o ia dimineata cand sunt rupta de oboseala Sper sa nu fiu o mama denaturata ca imi dau copilul, dar fizic nu mai pot!!
Vroiam sa va intreb daca a incercat cineva care alapteaza copilul mixt laptele de la Topfer?? Poate bble meu face kk rar din cauza laptelui Nan 1??!! Nu mai stiu ce sa cred, le-am tot incercat, de aia cred ca nici nu mai doarme bine ca se tot screme ...saracuta!

David de tzitziri,Davin de pisik4ever, sa iti traiasca bb Beatrice001, Anna de Piersicutza
Sa fiti sanatosi ,mancaciosi si cuminti

Bianca Florentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

giulianna fericitooo!!!Ma bucur ca ati scapta si de colici.

David de TzitziSa-ti creasca mare puiul mare si sanatos
David de Pisik
EDI

Ralu stai linistita ca nu ineseamna ca esti o mama denaturata daca lasi copilul si cu altcineva,e chiar bine ca are cine sa te ajute ca altfel ai un zombiDaca te uiti la mesajele anterioare ai sa vezi ca parca MUUH vorbea de acel tip de lapte.

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Andy
Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_ef spune:

l multi ani sarbatoritilor! Mihnea Cristian, David la patrat, Anna si Edi

Nerantula tinem pumnii sa treaca usor vaccinul, mama lui de ac! Si fara reactii, ne-am inteles?

Simona, mama lui Tudor Gabriel (13.09.2008)

poze

Evolutia lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nerantula

Uoooof, m-a apucat tremuratul , azi la ora 14 vine pediatra sa-i facem vaccinul soricelului , mi-e milutza de eeeeeeeel!
Saracutul, e atat de senin acum, nu stie ce-l asteapta

Oooofff, Nerantula, ce bine te inteleg! O sa fie bine, asta e clar, dar emotiile de mama iti fac stomacul ghem, nu? Si eu la fel ma uitam la Luca si imi venea sa plang ca nu stia saracutzul ca va fi intzepat! Ma gandesc la voi...va tin pumnii! Sper sa fii mai tare decat mine si sa nu plangi!
Si zici ca ti-a placut de fi-miu cu freza lui intr-o parte :)? Maaare pishicher!

Joy tu ai mare dreptate in ce mi-ai spus, stiam asta de mult si eu dar deh...asta este situatia, cu ea defilam si ne mai amuzam!
M-am uitat la pozele tale, fata ta e din ce in ce mai frumoasa iar tu esti efectiv su-per-ba! Te prinde fff bine noul statut de mamica!
Ma bucur ca va plimbati si ca te relaxezi, trebuie sa profiti la maximum atata timp cat puteti! Ce tare vreau si eu sa vad Amsterdam, acum vom merge si noi in trei...cand va fi sa fie.

Anca,

Bitza, multzumim

Eva in al noualea cer de LUCA NOAH (08.09.2008)

SUNT CEL MAI FRUMOS DIN UNIVERSUL ACESTA
Povestea nasterii mele, Luca Noah

Luca se face mare!!!

“Everything is possible for him who believes.” (Mark 9:23)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Citat:
citat din mesajul lui Raluca83

Poate bble meu face kk rar din cauza laptelui Nan 1??!! Nu mai stiu ce sa cred, le-am tot incercat, de aia cred ca nici nu mai doarme bine ca se tot screme ...saracuta!

Bianca Florentina

Raluca si eu tot Nan1 ii dau lui Edi si tot asa, la inceput am avut probleme cu kk. De vreo 2-3 ori i-am pus supozitor. Acum e ok, face exact o data pe zi, nici mai mult nici mai putin.
Ma gandesc ca e cam putin pentru el, asa mic sa faca numai o data pe zi...dar sunt multumita si asa pentru ca stiu ca laptele praf constipa in general.

Mamica fericita de www.flickr.com/photos/31848759@N02/2981077022/in/photostream/" target="_blank">Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

La multe lunite sabatoritilor!
Bafta celor care fac vaccinul si curaj mamicilor!

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput