Pepenasi de iulie-august 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Boti la salteluta www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=830&t_id=16059&start=0&limit=9&muv=reszletek" target="_blank"> asta ma gandeam dar am vazut ca vorbesc fetele ca saltelutele (in general nu neaparat asta) ar fi pana pe la 6 luni, poate isi dau si ele cu parerea, ca daca e asa nu e nici o afacere.

GABRIELA de IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Boti, mie in kk mi-a iesit, mei. Asa m-a pus dermatoloaga sa fac si m-am executat . Dar stiu ca iese si din sange. Cu muuuulti ani in urma, inainte de sarcina cu Matei, am mai avut si din sange s-a prins doctorul. De mancat nasul, nu-s ce sa zic, ma mananca si pi mine cateodata , dar nu observasem in mod deosebit asta. Na, chiar acuma ma mananca (sunt dusa rau ). Bai, ia spune detalii despre aparatul ala, ca poate luam si noi.

Ma duc la culcare; noapte buna va doresc!

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Gabi, nu mai fi amarata, asa e la bebelusii hraniti la san, si eu rar observ ca adoarme singura. La noi programul e sexy rau de tot, se culca la 8.30-9 seara, si se trezeste pt tzitzi la 1, la 4, la 6, la 8, si asa o tinem toata ziua, din doo in doo ore io prestez. Doar cand iesim afara poate rezista 2 ore jumate, maxim 3.

Iar cu somnul peste zi eu cand vad ca incepe sa maraie a oboseala, o iau in brate, o invelesc intr-o paturica moale, si-i shashai in ureche, in maxim 5 minute doarme de rupe. In schimb nu doarme nene mai mult de 45 de minute nici s-o pici cu ceara. Rareori cand suntem la buni doarme o ora

Asta e, se va regla si somnicul lor pe masura ce cresc, eu deja m-am obisnuit, daca nu da ea semne la 2 ore ca i-ar fi foame incep sa ma nelinistesc io

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Gabi mistocuta salteluta aia, io credeam ca ai ochit ceva prin magazine prin Cta, ca eu tot caut dar am gasit doar la metro una simpatica si era doar 60 de lei, dar era ultima si toata lumea o flocaise, era deja ultra-jegoasa si n-am luat-o. Uite, eu www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-interactive-24/VTech-95/861/Premergator-multifunctional.html" target="_blank">asa ceva i-as lua fetei, se poate folosi si ca premergator, poate sa traga de ea si 2 ani.

Capri padre s-a hotarat sa ia purificator de apa pentru ca nasa mea si-a luat acum cateva luni unul si e super incantata, i-a trimis si mamei apa purificata si madre e in extaz, de o luna de zile taica-miu cara bidoane cu apa de la nasa, asa ca s-a hotarat sa ia si pentru noi. Nici nu e foarte scump, e 1150 lei, se amortizeaza in 2 ani numai fiindca nu mai iei apa minerala. Asta e scula, daca citesti la argumente o sa vezi ca elimina toate mizeriile din apa, inclusiv giardia, e-coli, streptococi plus chimicalele. Saptamana viitoare face father comanda si poate ma duc si io la analize, macar elimin sursa pricipala de infestare.

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Gabi, si eu ma gandeam la saltelutza din asta sau de la Tiny Love.Dar am intrebat si pe Mada si pe alte fete care au bb-i si de pe la 6-7 luni incep sa mearga de-a busilea sau in patru labe si nu prea ii mai ti pe saltea.Deja Anais nu mai suporta sa stea pe spate sau culcata decat cand doarme...Eu zic sa te uiti dupa o minge de se rostogoleste, am vazut una de-i zice Cucu-Bau tot de la Tiny Love parca, un centru de activitate pe care sa-l foloseasca mai mult...cum a aratat Ana-a in link sau alte genuri

Anais mai doarme singurica dar cu tzitzi e belea.Din 2 in 2 ore sau din 3 in 3 cere.Asta este.Hai ca trece repede, mai umpicutz si incepem diversificarea

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Moammmaaaaa ce cuscra si ce nora mi-am tras!!!
Iupiiiiiii....

Ano iti dau si p'ala mic si p'ala mare...mai fa o fata si ti-i dau p'amandoi...

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna dimineata ... e gata... Darius sa intrecut cu gluma... dimineata la ora 5 a baut lapticul im leagan......Cu scaunul nu am rezolvat nimic, am fost aseara si ne-am uitat prin supermarketuri si nu prea ne-a placut , mai mergem si azi ... va noi plecam din localitate azi, relatez intamplari diseara

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Neatza fetele

Gabriela82 si voi sa adunati multi, multi ani de casnicie!

Nici al meu nu doarme mult si mananca din 2 in 2 ore. Eu ii dau formula caci a inceput sa mai sece izvorul si la mine nu prea mai mananc, lichide ioc

Am inceput si noi sa mancam 170 ml, asta o data pe zi cand papam toata masa la biberon. Ieri i-am mai dat si 30 ml formula dupa ce i-am dat la ambii sani.

Saltelutza noi am primit una de la quelle....nu gasesc un link.....

Am petrecut frumos cu nasii la restaurant aseara, mancarea a fost buna si preturile.....hmmm...... accceptabile.

Azi urmeaza partea a doua...masa in familie....socrii, cumnati....

O zi frumoasa!

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Maria mea doarme de la 21-22 pana la 7-8 fara intreruperi si dc dimineata ma trezeam cu tzatzele de aveam impresia ca pleznesc iata ca azi dimineata erau la fel de moi ca aseara dupa ultimul supt,eu vad ca fata suge si nu maraie ca nu-i curge nimik,ba chiar a papat de 2x pana la ora asta si a shi adormit

cuscra Flo acum nu shtiu la care sa ma hotarasc,caci nu shtiu ce preferinte are Maria...vedem in viitor,iar Alex e numele meu preferat dar imi place si David la fel de mult...David are ochii albashtrii??

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

si dc tot doarme Maria ia sa copiez si eu initziativa fetelor si sa-mi dau cu parerea la pozele de la pepenashi,caci numai eu shtiu cat ashtept pana se ajunge la Maria care e printre ultimii..de fapt primii nascutzi

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput