Pepenasi de iulie-august 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 14
ooka spune:
Salut
sunt si eu o mamica de august 2008, mamica de fetita, maria sofia.
nu am scris pe forum insa va urmaresc destul de mult, de aprx un an si o luna doua, ![]()
de cind ne tot chinuiam unele dintre noi cu simptome si cu teste.
sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru
maria
anaxena spune:
ooka bine ai venit
sa ne dai datele tale sa te bagam in listutza
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
ooka spune:
salu ana
datele mele:
bebe nascut la giulesti, normal, 3200 g, 50 cm, apg 10, 8 august 2008.
eu sunt peste
, 21 feb 1981, multumesc de introducere, mai tb ceva?
bobitamica spune:
Buna la mamici,
Am reaparut si eu dupa o lunga absenta...
As putea oare sa ma inscriu si eu pe lista voastra cand faceti comanda de pe site-ul c-sale?? E oare lipsa de bun simt?? asa pare...dar sincer nu vreau sa profit de voi.
Nu am mai intrat de mult pentru ca eu am nascut o fetita mica doar de 2100 g care a scazut la 1900 g si am stat numai cu ea,numai langa ea...nu mi-a mai trebuit nimic.
Acum avem si noi 5 kg si 57.5 cm. Sunt ultimele masuratori facute ieri la controlul de 3 luni.
Bobitamica-mami de IRINA
ooka spune:
o sa pun si eu poze aici (sper, ca sunt usor atehnica) cu pepenoaia mea, acum imi fac un cont pe webshots, unde se incarca de zor, o sa le pun la semnatura deocamdata iar daca nu ma descurc o sa va rog sa ma ajutati, multumesc 
ankalaura, foarte util postul tau in legatura cu laredoute, primisem si eu mail-ul cu reducerea si cadoul dar fiindca franceza nu prea merge la mine nu am inteles ce trebuie sa fac, am inteles abia dupa ce ai scris tu, luat la bebe body-uri si hainuta rosie, primesc trenci
la fel!
flo1980 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anaxena cuscra Flo acum nu shtiu la care sa ma hotarasc,caci nu shtiu ce preferinte are Maria...vedem in viitor,iar Alex e numele meu preferat dar imi place si David la fel de mult...David are ochii albashtrii?? Ana-Maria de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2 |
Nu Ana, din pacate...ii are caprui. Alex ii are albastrii. Sa inteleg ca vrei nepoti cu ochii albastrii ?

Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008pozele mele
kamelya spune:
ooka welcome 
truli
LA MULTI ANI ,MULTA SANATATE SI FERICIRE ALATURI DE CEI DRAGI
noi asteptam sa vina tati de la sala ...ca sa merem in Herestrau
Camelia
de Daria Ecaterina 14.07.2008
ankalaura spune:
Mai fetelor, voi stiati ca a nascut MaryB??
13.10.2008 maryb DN.02.11.1978
Mario Gabriel, 2920 gr, 47 cm, appgar 9, natural cu epidurala,Dr.Popa Mirela, Life Memorial Hospital
Merg sa o felicit!
Anca mami de Eliza si Erika