Pepenasi de iulie-august 2008 (23)
Raspunsuri - Pagina 15
flo1980 spune:
welcome ooka 
Vazut printesa ta, ce ochi albastrii are 
Felicitari maryb
Flory
de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008
pozele mele
sursula spune:
OOKA-Bine ai venit!Sa-ti traisca Maria Sofia!
CAPRI-eu sunt un pic in ceata cu alaptaul asta la cerere...ca lapte...cre' ca si eu am destul...dar,eu am inteles ca pt stomacelul lui e bine sa treaca macar 3 h intre mese,ceea ce nu se intampla doar cu sanul(cand i se face foame si la 2 h)...din cauza asta ii dau completare uneori...pediatra mi-a zis ca trebuie sa mannace 160 ml la o masa(la greutatea lui),asa ca...eu ma conformez-cum am cam 110 ml la o masa ii mai bag vreo 60-90ml completare.N-ar trebui?Tu ii dai si la 2 h?
ANKA-wow!ce veste buna!BRAVO MARYB!
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
sursula spune:
GABRIELA-eu am paturica de joaca de la Tiny Love si sunt f multumita.Lui Tudorel ii place sa stea acolo si sa vorbeasca cu jucariile.Si paturica la care te-ai gandit mi se pare f draguta.Eu sunt pro!![]()
SURSULA+Bebe TUDOR MILAN(29.07.2008)
diarux spune:
salut pe fuga. Fii miu e un mare alintat, vrea numsi joaca si ii place sa stea in picioare. ce ma fac cu el????e prea devreme...
'
CAPRI ms.
GIardia???brrr...ma duc sa ma documentez,. ca acusica vin piticii. pup sa fie bine!
ARIADNABR tu n-ai mai fost de mult batuta????Cium sa o furi pe CARA a lu SOR'MIA?????Iau trenul si vin dupa tine, doar stii !!!Noroc ca ai zis si de al mieu ceva la poze...ca altfel...
APROPO! SAVURATI MAI REPEDE POZELE CU ANDREI SA LE STERG SI SA MAI PUN, K???sqa malaud si eu, nu???
ANAXENA pai chiar ma gandeam io cat o sa rezisti in ritmul asta...Bea ceai si papa bine, odihenste-te si vine lapticu inapoi. la mine asa a fost. sper sa mai tina macar vreo 2 luni.Lasa-le pe frustratele alea de la mirese! esti prea beton si nu au ce sa-ti fgaca. La fel ca dosarul lu' barbacmiu de la ANL.
Ms ca ai citit cu salariile. ma abtin sa nu o injur pe aia. inca...
asta al meu mananca de sparge. la 2 ore. si ziua si noaptea. Ce ma faaaaaaaaac??Ziceti ca-s pitici????
TRULI-LULI 

AM MANACAT CASTANEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NA!
NARCI pup iu back. ai putea sa te conversezi si cu mine dasca ar fi asa de adevarate sentimentele tale...da...ma rog...![]()
GABRIELA o super aniversare iti doresc si tie! pup
OOKA Ai intrat si tu-n sfarsit!
iti uram "bine-ai venit!"
Ce-ti trebuia mult curaj?
Doar nu plecai in voiaj!
Asteptam sa vii mai des
si cu poze, mai ales!
oooo! si MARYB! SA II TRAIASCA!!
na ca asta iar vrea tzitzi!!!!
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
MissJJ spune:
Buna fetele!
Am lipsit oleaca, ca na ieri ne-am plimbay p[rin Londra si azi trebuir rufe lenevit.
Deci Boti sorry ca iti stric entuziasmul il avem si noi ala si Ari nu l-a folosit sa se ajute sa mearga cu el ci dupa ce a mers a impins la el iar de jucat s-a jucat putin cu panoul ala ca se poate da jos si canta si etc. Dar cam atata. Poate Nancy va fi mai incantata de el.
Ceva in genul ce zicea Ana sunt aici astea: www.toysrus.co.uk/Product.aspx/bruhome/bruactivebaby/bruactivebabywalkers/711977" target="_blank">1 si www.toysrus.co.uk/Product.aspx/bruhome/bruactivebaby/bruactivebabywalkers/702552" target="_blank">2, www.toysrus.co.uk/Product.aspx/bruhome/bruactivebaby/bruactivebabywalkers/731617" target="_blank">3, www.toysrus.co.uk/Product.aspx/bruhome/bruactivebaby/bruactivebabywalkers/706973" target="_blank">4. Exact modelul ala nu este aici pt ca e de la o firma americana si aici aici nu am vazut nimic de la ei.
Ooka bine ai venit te trec acusi la listuitza.
Truli cu intarziere si scuzele de rigoare iti zic si eu
La Multi Ani
sa fii cat mai fericita. Sper ca ai petrecut frumos de ziua ta.

Ana-Maria si Flo felicitari pt incuscreala. Chiar cuscra pe unde umbli ca vad ca la miresici ti-ai dat cu parerea.
Anaxena nu te mai agita iubita stii tu aia care nu ajung la struguri zice cas acri asa ca...

Tu esti o frumoasa si o sexi si esti f fotogenica si bravo tie jos palaria.
Asa ce jucarii a folosit Ari de la 6 luni in sus, stiu ca aici sunt mari dezbateri si discutii dar noi am folosit asa ca judge me if u like la noi a avut succes, stiu ca in canada sunt interzise din cauza numarului de accidente care fara suparare se intampla din cauza ca nu este supreveghreat copilul cand merge in premergator nu de altceva, am folsoit premergatorul www.toysrus.co.uk/Product.aspx/BruHome/BruActiveBaby/BruActiveBabyWalkers/720801" target="_blank">asta a distrat-o ore in sir iubea sa alerge in el prin casa asa pytea si ea sa se miste fara sa se enerveze si sa fie frustrata, apoi www.toysrus.co.uk/Product.aspx/BruHome/BruBabyToys/BruBabyToysBruin/244511" target="_blank">asta, chiar daca zice ca e de la 12 luni in sus ei ii placeau inelele alea de numa, si www.toysrus.co.uk/Product.aspx/bruhome/brubabytoys/brubabytoysbruin/176818" target="_blank">asta cu asta s-a jucat f mult de mica pana acuma aproape de 2 ani in fiecare luna descoperea ceva nou la el si a avut mare succes,, stelutza www.vtechuk.com/products-and-accessories/peek-a-boo-star/" target="_blank">asta, mingea www.amazon.co.uk/VTech-80061423-Pop-Up-Surprise-Ball/dp/B000296LUW" target="_blank">asta, telefonul www.toysrus.co.uk/Product.aspx/bruhome/brubabytoys/brubabytoysvtech/292729" target="_blank">asta, again ei zic ca e de la 12 in sus dar ii placea la nebunie ca apasam pe butoane si facea zgomote de animale si numara si suna si etc deci facea galagie avea lumini era super pt ea, caracatita www.elc.co.uk/toy/ollie-octopus/" target="_blank">asta, a mai avut niste chei de plastic de la fisherprice simple le rontaia alea si cam atat ce imi aduc aminte, mai avea jucarii din astea de la supermarket de exmplu are o floare de material care chiatie scartzaie are diferite texturi si etc se juca si cu aia un leutz cu, cap de plus si coada de plus si corpul din platic tranaparent un tub asa cu niste bile care fac galagie inauntru. Mai vad prin cutii si va mai zis ca acusi tre sa le scot si eu pt printesa, oricum ca regula orice face zgomot are lumini si se poatre baga si in gura sa fie testat e tare bun.![]()
Fug ca tre sa punem printesa la somn si sa spal niste bibe si revin nu am prea citit din urma da promit ca recuperez.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
ankalaura spune:
BOTI - eu am dat 160 de lei pe salteluta. Este www.toys.ie/Soft-Play-Gym-With-Mat--!D04896-prod.aspx?qwSessionID=11f51302-6837-4302-b98f-e179a4f75e9b" target="_blank">ASTA si il am fix din Irlanda.
Daca iti place si vrei unul, eu caut pe site-ul asta niste jucarii pentru fete, si o rugam pe Mada de Irlanda sa ni le trimita. Transportul costa 20 de euro (pana la mine la usa, adica la Bucuresti), dar daca il impartim, tot iesi mai ieftin decat cu saltelutele de la noi din comert.... Daca se depasesc 10 kile se mai adauga 2 euro de fiecare kil...
NARCI - ia uite ce e pe la Toys'R Us, si pe acelasi site cu salteluta
www.toys.ie/Baby-Einstein-Activity-Station-!D05546-prod.aspx?qwSessionID=d37458ab-e751-4bec-8dd8-71c971e720e5" target="_blank">Bebe Einstein
GABILONE - eu am ales salteluta aia tocmai pentru ca avea baza mai mare, chiar daca nu are melodii sau pernita. Are numai niste chitaitori, zornaitori, niste fosnitori,... Dar e haioasa. Diferenta de pret de la simplu la dublu m-a facut sa nu ma uit la o salteluta complexa... Vorba fetelor... ca sa o foloseasca bebe cateva minute pe zi, timp de cateva luni, parca e cam mult. Altfel, avem in jur o gramada de muzichii si jucarele.... Nu era imperativ sa dau mai mult pe o salteluta. Dar am vrut neaparat sa aiba baza mare.
Cu somnul - moama ce mama norocoasa sunt! Pe asta a mea o pun in pat, se culca singura, si se mai trezeste peste 3-4 ore la pranz... Noaptea se trezeste in functie de cat de mult a mancat la masa de seara... Adica pe la 3 noaptea (dupa 6 ore de somn) sau direct la 6 dimineata, apoi se culca la loc si se mai trezeste cam la 10.... Uneori o scol eu ca sa apuc sa o pregatesc pana mergem dupa Eliza....
OOKA - bine ai venit! Ma bucur ca te-a ajutat povestioara mea cu Redutul... Eu sunt tare incantata ca pot cumpara copiilor hainute cu preturi de bun simt, acum nu m-as mai indura sa dau la magazin la noi cateva sute de mii pe o pijamaluta de plus... Cand o pot lua de la Redoute cu 2-3 euro la reduceri.... Ma aprovizionez de doua ori pe an ![]()
Ce bufloanca dragalasa ai, si chelioasa ca a mea!
Sa va traiasca frumoasa!
BOBITA MICA - eu ma gandeam adesea ce-o mai fi cu voi.... ca ii zic fie-mii "bobita mica" si mereu imi amintea de tine
Pup fata care a crescut 
XENA - FLO > sa va fie de bine incuscreala!
XENA - cu lapticul...Nu te supara ca asta e dusmanul nr 1. Da-i cu stimulente (ceai, chestii) si cat o fi, o fi. Ca daca te stresezi din cauza asta, scade sigur. Noi suntem jumate pe formula si jumate pe san... asta e... Ca si voi, nu prea mananc, de cand s-a facut frig nici lichide nu prea mai beau... Sunt ocupata, asta e... Daca eram numai cu bebe, stateam non stop cu tzatza si cu ceaiurile, dar asa... eu alerg toata ziua, pune masa, ia Eliza, culc-o, una vrea papa, alta vrea pipi... Aia e, ce sa fac...
Tot sunt bucuroasa ca inca alaptez, la Eliza deja pierdusem laptele la varsta asta...
A propos, fetele, voi spuneti copilasilor pe nume? Ca noi parca tot bebe si babutza fara dinti si bobitza si buburuza, gargarita, soricel si altele ii spunem.....
Ma gandesc sa incep si eu diversificarea de la inceputul lui noiembrie, cand va avea deja 4 luni, ce ziceti? Ma gandesc ca daca elimin o masa de formula, sau mai bine zis o inlocuiesc cu una de legume sau altceva, laptele la san nu va scadea, si ma gandesc ca pentru bebe va fi mai bine, ce ziceti?
La Eliza am inceput de pe la 2 luni cu suc de mar, ca asa m-a invatat pediatrul pe atunci... Acuma inca oscilez.
ILEANAAAAAA - tu unde esti maica??? Ai plecat tu in Bora bora sau cum?????
Anca mami de Eliza si Erika
MissJJ spune:
Ooka gata sunteti pe listutza.
Nu am mai reusit sa citesc din urma ca s-a trezit printesa mica asa ca fug la shimbat hranit etc. Revin mai incolo.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
ooka spune:
multumesc fetelor pentru aprecieri la adresa bufleiului de fapt multumesc la fel ca am tot admirat pepenasii fetelor ce ii dezvaluie la semnatura
diarux
gestul m-a facut sa
, atenta ca intotdeauna
foarte frumoasa primire, mai bine imi faceam curaj mai demult ![]()
salteluta pentru joaca ne trebuie si noua, deocamdata avem doar niste jucarii nu foarte inspirate (ce mi-a placut mie) si un leagan de pe situl unguresc despre care am aflat tot de la voi, foarte prompti a venit mai repede de 4 zile - bebe mai doarme in el dar nu pare leshinata de placere plus ca se uita la jucarelele de plus (e cel rainforest) de zici ca se teme sa n-o atace, pentru cine e interesat ma alatur si eu la o eventuala comanda
o sa mai cercetez si eu ce jucarii ar incinta un bebe nu foarte mare dar care creste incet si sigur![]()
in alta ordine de idei, noi deocamdata stam prin iancului, mai e cineva prin zona? si daca da in ce parcuri va plimbati, ca poate ne intilnim, eu ma plimb cu bebe si bebe cu mine si cam asta e grupul nostru ![]()
o gramada de
pentru cine are nevoie in reste ofer
ca e frumos afara![]()
narcisa.s spune:
Ooka, bine ai venit!!!!
Bobitamica ma bucur ca te-ai intors!!!Si ce bine ca bb e bine!!
Madutz, minge de genul ala comandam si noi heheheh
Flo si Xena, sa va fie de bine incuscreala.
MARYB...FELICITARI!!!Ioi ce ma bucur!!!Sa ne arati poze cu bb!!!!
Diarux, sentimentele mele sunt pure si nevinovate.Vorbesc fata si cu tine, cum nu vorbesc...Ia sa-l iau la o smotoceala pe fi-tu!!
Ankule m-am uitat la chestia aia bb Enstein.Super tare!!!Ca imi sclipesc mie ochii
Ileana o fii plecat dupa Sun sa o aduca din Bora Bora?Xena, nu puteai si tu sa o trimiti mai aproape???
M-am uitat la chestia aia de zise Boti, premergatorul ala gen carucior.Mie imi place dar nu se lovesc copii, adica nu se intampla ca jucaria sa mearga mai repede decat kupilu si kupilu sa cada?
Si pana la urma premergatorul ajuta sau nu ajuta?Mada zise ca la Ari i-a fost de folos...Ankule, Flo, Capri, DianaMi, Ana_a...care mai sunteti fetelor cu doi bb, ati folosit premergator?
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
ana_a spune:
Salut!
repede cat se mai joaca Matei cu oglinda din patutz! Apropo de jucarii, oglinda aceasta face minuni!! E la fel de buna ca o salteluta dastea de care aveti voi
io nu am da ma gandesc ca nu mai are rost sa cumpar pentru ca nu prea mai vrea la orizontala....
ankalaura, ca daia am si intrat, in legatura cu diversificarea...si eu ca si tine...ma tot gandesc, al meu este alaptat inca exclusiv si ma bate gandul pe la 4 luni si ceva sa ma apuc ai da ceva in plus...macar de gust.Stefan este un sclifosit si toata lumea ma condamna pe mine...ca cica din cauza ca am inceput diversificarea la 6 luni cu cereale apoi cu legume si la final cu fructe care nu le-a mai vrut de nici o culoare....abia de 2 saptamani a mancat pentru prima data o para, excluzand vremurile cand ii faceam pasirat fructe la gramada....
Acu as vrea sa incep mai repede poate pe asta il nimeresc mai mancacios, adica sa-l vad ca macar se straduieste sa manance sigur si cat mai multe....
asa, daca mai cumparati jucarii din Irlanda, as vrea si eu ceva....numa sa-mi aratati linkul cu site-ul. Si platesc eu transportul de la Bucuresti in tara....numai nu stiu daca nu va incurc cu posta si alte minuni...depinde daca mi se pune pata pe ceva si vreau musai...oricum, nu o sa cumpar jucarii mari.
Asa, si inca ceva si fug la Matei. Eu ii spun pe nume, foarte rar cand ii spun "ursulet" insa am observat ca Stefan ma imita si din aceasta cauza am inceput sa-i spun numai pe nume.
ooka bine ai venit! Acum admir papusica dragalasa!
Mai revin
si sunt pe aici.
Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari - Stefan ![]()
Matei - poze