Pepenasi de iulie-august 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

LA MULTI ANI si voua Gabriela. Sa fiti fericiti si sanatosi.Pupam.

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

narcisa: de ce nu mai mult de 4 cani??

referitor la poze:sunt poze facute de profesionist si nu reflecta realitatea,dar problema este ca e un concurs de poze,se premiaza poza!!!si se tot agita alea pe akolo de m-am nervozat rau si le-am scris si un mesaj sa ma racoresc
Tecky: eu nu shtiu ce ai vazut tu in parc pt ca eu nu mai seman deloc cu mine la nunta,asha am arata atunci si gata,s-a dus(fuse si se duse maica)

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui narcisa.s

LA MULTI ANI si voua Gabriela. Sa fiti fericiti si sanatosi.Pupam.

Caruciorul rosu

multumim

GABRIELA de IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Anaxena, trebuie in primul rand sa reduci stresul si sa te odihnesti ca sa ai lapte. Si bineinteles sa o pui pe Maria la san cat de des. Apoi ceaiul de la Fares, Galactogil, Galafor si altele.
Cu concursul, lasa-le in pace sa vorbeasca. Stii vorba aia, cainii latra, caravana merge ?
Daca poti sa o intrebi pe nasa ta de giardia ar fi super, ca tare sunt suparata. Ilincutza e asa mica si medicamentele sunt puternice pentru asa ceva . Imi e frica sa nu rezolv una si sa stric alta. Iar eu alaptand-o exclusiv, iar nu cred ca pot lua asa ceva.

Narci, merci de link, . Insa e un medicament pentru copii de peste 2 ani.

Gabriela, multi ani fericiti si voua!

Chiar mai, unde e Ileana? Dar Boti? Aloooo, unde umblati?
pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Va multumesc din suflet Flo, Anaco, Ankalaura, Dia, Tecky, Sursula, Narcisa, Gabriela si va intorc gandurile bune si un pt fiecare.

Gabriela La multi ani fericiti impreuna!

Anaxena asta e, nu ma supar sa pierd in fata unui bebe asa de dulce cum e Alex.
In sfarsit am culcat tot familionul si acum trag si eu pe dreapta. O noapte linistita tuturor!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut fetele!

Sa nu ma dati disparuta! Insa am fost fff ocupata zilele astea si nu prea am avut timp de scris, insa de citit am cam citit.

Camy, lasa ca data viitoare va fi mai bine!O sa gasesti ceva pe masura dorintelor tale!

Capri nasol cu giardia! Pe langa tratament, ar fi bine sa mancati mult usturoi! Stefan este fan usturoi, ii place la nebunie, eu ii fac mujdei cu smantana si il mananca pe paine!Si de cate ori i-am facut analiza de sange pt giardia a iesit negativ!

Flo La multi ani pentru aniversare!!!

Cami(truli-luli) La multi ani!

Anilansa, eu m-am uitat dupa strumphul vostru da nu l-am vazut chiar am vrut sa te intreb daca ai pus poze la pepenasi.Dar tot l-am admirat la semnatura!

narcisa uite, eu pe chestia asta am pus ochii www.amazon.com/Wisconsin-Toy-Co-Intellitainer-Activity/dp/B000F6E5HI/ref=pd_rhf_f_i_k2a_1" target="_blank">aici
l-am avut la Stefan si vreau sa-ti spun ca a fost o buna investitie, sa jucat fff mult cu el, dupa ce a inceput sa stea in picioruse singurel sau tinut de ceva, i-am luat scaunul jos si sa mai jucat cam un an pe langa el pana a invatat toate melodiile

la toata lumea!
promit si eu poze proaspete in curand!

anaxena, eu zic ca fetele alea sunt tare invidioase!

Ana - mami de Stefan (19 august 2004) si Matei (14 iulie 2008)
expozitia de lucrari - Stefan
Matei - poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Flo, Diana, Gabi felicitari pentru aniversari!

Truli La multi ani! ici multi pentru tine si familia ta minunata! Poate ar mai trebui sa pui niste poze cu Victor ca parca ma uit si io dupa o incuscreala

Si-l mai curtam si pe Flavius de the_andreea

Fetele, noi suntem bine dar de vreo 2 zile Garga e tare maraita, nu pot sa plec nici sa ma pish ca incepe sa ofteze si sa chitzaie. Nici ea nu se intoarce inca doar asa, pe jumatate, de pe spate pe o parte cand cauta tzitzi, noaptea dar cred ca, la fel ca Anka, nici io nu i-am creat fetei conditii, ziua sta mai mult in bouncer iar cand sta pe patul mare zici ca are ghimpi, acolo ajungem doar sa manacam, in rest bouncer, brate si carucior. Dar nici nu are vreun interes fiindca nu-i place pe burtica

Gabi ziceai intr-un post de ieri ca ai ochit o salteluta, imi spui si mie te rog unde si cum arata? Ca i-as lua si io una dar parca nici n-as da 3 milioane pe ea. Daca intentionam sa mai fac vreun copil sigur dadeam dar cum nu vad o astfel de eventualitate...

Capri tie ti-a iesit giardia intr-un examen de sange? Sau la coprocultura? Te maninca nasul? Nu rade, am citit ca asta e cel mai important indiciu daca ai giardia. Ti-am zis ca si eu ma suspectez ca asa avea, prea am slabit tare si ma si maninca nasul rau dar parca mi-e si teama sa ma caut. O analiza de sange as mai face dar sa ma apuc sa-mi colectez kk, giiz

Oricum, de luat se ia din apa de la robinet, sigur, sigur; chiar acum taica-meu s-a hotarat sa ia un aparat de purificat apa pentru binele Gargaritzei ca nu se mai poate... Aparatul asta o face aproape sterila, inclusiv are o lapma UV, va fi ca apa aia de la Humana pentru bebelusi.

Narci tu si Bujo cu amici superstaruri, mi-a povestit ea o data ca fu cu unul de la emisiunea lu Geta Voinea

Tocmai ma gandeam ca ne facem mari, azi am schimbat tetinele, am trecut de la alea de nou-nascut la cele cu doo gauri, dar nu pot sa ma dau balena pt ca noi suntem din clubul piticaniilor, abia de 2 zile baga si ea 120 de ml la o masa, pana acum ne taraiam cu 90 Si la hainute am trecut in schimb la cele de 6 luni, aici stam mai incurajator...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Anaxena, eu beam cate 2 l de ceai pe zi.Pana m-a vazut o nutritzionista care terminase si facultatea de chimie si mi-a zis ca mai mult de 4 cani de ceai pe zi nu asimileaza organismul.Daca se beau mai multe se poate crea efectul invers celui dorit

Capri, noh...scuze.Nu am citit bine.Ma gandeam ca te ajuta pe tine sau pe bb

Ioi, ana_a, suuper faina chestia aia...Dar zic astia ca nu e disponibila...Super super faina.Hai ca ma uit sa vad pe alte siteuri.Sau poate stie Mada sa ne zica prin Londra cat e daca vede link-ul

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

mai m-ati starnit cu miresele ....

Anaxena tu esti superba, nu te mai necaji, si cu lapticul zic bine fetele

multumim ptr urari tuturor

eu sunt tare necajita ca nu-mi iese faza cu somnul fetii, adica nu reusesc sa o fac sa adoarma singurica. zi sau noapte ea adoarme numai cu tzitzi si mai nasol e ca noaptea doarme in 2 reprize 3-4 ore dupa care ma trezeste din ora in ora , asta cam de o sapt, la inceput se trezea de 2 ori pe noapte iar apoi 1 sg data , nu-mi dau seama ce s-a intamplat.

GABRIELA de IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Boti...noh ca ne-ai dat un semn de viata!!Pup Gargaritzuca si felicitari pentru schimbarea tetinelor!!
Da mai, super star...si cand vad ce-am crescut la san...Vorba lu Xena, fu-se si se du-se

Caruciorul rosu

Mergi la inceput