Pepenasi de iulie-august 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Apropo...saptamana asta nu trebuia sa intre si Sun???..parca se intorcea din "Bora Bora", nu???????

Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Asa zicea, dar cre' ca ii place sa fie rugata Zicea cineva ca nu e in Bucuresti weekendul asta parca...

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Mai, io cred ca nu a ajuns inca acasa. Era prin tara cand am vorbit cu ea. Altfel sigur punea macar pozele facute cu fetele. Da trebe sa apara .

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

sunt cam agitata din 2 motive

1.am lasato pe Maria la mama azi si ieri(ca am avut treaba la salon) si azi cand sa o iau constat cu surprindere ca ale mele tzatze nu pocnesc de lapte,ba chiar puteam sa jur ca am alaptat cu vreo 3h in urma,concluzie ciu-ciu lapte,eu vaca Milka am secat!!!ce fac??mi-am facut o botelca de ceai de la Fares,altceva??ce-i drept dormota 5-6h/noapte(nu din cauza copilului)mancata 1 data pe zi si aia o juma de pizza,agitatie,nervi,copilul nu a supt si se intampla nenorocire,nu vreau sa ma gandesc la ce-i mai rau

2.shtitzi ca particip la mirese cu stil si farmec,astea s-au apucat sa discute despre pozele mele si nu se potolesc de vreo 3 zile,ba ca-s trucate,ba ca sunt seci si nu inspira nimik...eu nu ma agit de obicei,dar astea o tzin tot asha si pe bune dc nu au fost pozele facute in timp ce eu si soztul dansam si fotograful tragea poze intr-una si nu facu asta nicio modificare ,doar filtre de lumina,dar tot eu sunt aia...in fine ,astea nu intzeleg si n-au ce face si tot discuta despre mine ca vezi doamne nu respect tematica concursului

ma duc sa citesc din urma,revin!

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Multumim fetelor
Camy ne imaginam ca iti e tare greu sa te uiti la poze cu strunfi si mai ales la unul cu nume la fel... noi speram sa treci peste acest hop cat mai repede si iti multumim pt apreciere
Sursula - multumim si noi il pupacim pe Tudor... sa creasca mare si sanatos
Fetelor... strunful meu a inceput sa se smechereasca de ieri vrea lapticul sa il bea numai in leagan nu mai vrea in bratedeci daca plec undeva trebuie sa car si leaganul dupa mine ca sa imi pape feciorasul lapticul... e tare smecher. Acum sta cu taticu si se uita la filmma lasa sa stau si eu un pic pe forum cu voi dar vad ca e cam liniste azi pe aici

Alina mamica lui Darius Gabriel (29/07/2008)
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Flo itzi dau fata,dar asta sa-i multzumeshti lui Alex ca de el m-am indragostit prima data,dc itzi mai aduci aminte!!!si dc te-ai oferit prima si ai fost prompta si pe de alta parte sustzi ca ai si insistat,imi cer scuze ca nu am observat pana acum si m-ai omorat cu pozele,pe aia cu iepurashul ai puso intentzionat sa ma atingi la suflet sa nu zic si de-aia gen Cezar,imi place de el ca nu e pudic
truli: imi cer scuze ,dar Flo a fost prima

a mai zis cineva ca vrea sa mi-o ia pe Maria si eu nu am fost atenta??

Tecky: ce te lauzi ca ai slabit???mai sunt unele supraponderale pe aici,nu ai mila?

Caprioara: imi pare rau pt giardia!!nu te pot ajuta cu informatii,dar o pot suna pe nasha mea(medic pediatru) si o intreb

Camy
:salariul era mic comparativ cu ce cashtigi unde esti acum,nu-i nimik gaseshti tu undeva unde sa-tzi fie mai bine

narcisa:umblashi cu vedete,ai?

diarux: am conspectat problema de la salarii si ai mare drepatate in ceea ce zici, dar ca tine nu-s multzi,oricum parerea mea ca atata timp cat are statul bani sa investeasca in fel si fel de bazaconii,se gasesc si bani pt voi si imi dau seama ce greu va este voua cu salariile voastre

sigur nu e SUN acasa ca altfel ma vota si ea pe DC ca dc nu,nu-i mai dau voie sa plece la Bora-Bora

asta a fost ultima zi de stress maxim,de acum in colo mai avem o sapt de stress mediu si apoi revenim la normal...abia ashtept

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

CAPRI, uite aici

http://www.mariplant.ro/index.php?p=productsMore&iProduct=457

Ana, lasa-le sa vorbeasca.Inseamna ca esti importanta daca vb.Tot tu castigi.
Mda, vedeta, dar cand l-am luat nu era vedeta.Eram vai de mama noastra amandoi.
Lapte - nu bea mai mult de 4 cani pe zi de ceai.Lichide.Pune-o pe Maria la piept neaparat, chiar daca simti ca n-ai lapte.Galafor sau glactogil, ceai de schinduf.Hai ca vine laptele

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Am ajuns si eu acasa,mi-am cumparat un trening si acum tb sa-mi caut adidasi sa-i asortez la trening.
Anaxena fetele care considera ca pozele tale sunt trucate sunt niste tipe invidioase.Eu te-am vazut in parc la intalnirea gravidelor si stiu ca pozele arata realitatea.Sper sa-ti revina laptele,iti tin pumnii.Ma bucur ca ai scapat cu saloanele si vei avea mai mult timp pt tine si Maria.
Raluca s-a culcat la ora 17:30 si nici acum nu s-a trezit si mi-e teama ca voi avea o noapte alba.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

ILENNUCOOOOOO...unde umbli....cum esti, ce face gandaceluuuu

Diarux ma conversei cu sorta pe gmail...Te pup muuuuultttt

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Truli-luli la multi ani! multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.

Flo, Diana la cati mai multi ani fericiti, noi ieri am implinit 4 ani de casnicie

Mada, Kamelya, Capri multumim da, daca o sustinem de manute se ridica deja in fundulet, tot sustinuta se tine si pe picioruse si ii place la nebunie.

Capri uof ce de probleme aveti si voi, sanatate multa!

Camy multumim

GABRIELA de IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput