Pepenasi de iulie-august 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 13
Tecky spune:
Bujo inca nu am fost sa-i desfund canalul Ralucai,martea viitoare abia suntem programate.Foarte frumoase pozele de la botez,distractie mare a fost se vede din poze.
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
narcisa.s spune:
daca detest ceva pe lumea asta sunt retetele cu...faina cat cuprinde
Mada nu, nu scrie...i-am dat oricum tzitzi...sper sa nu fie vreo problema
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
dia_filipas spune:
Seara buna fetele!!
Noi am absentat ca am cam avut treburi zilele astea...am inceput sa-mi reiau drumurile cu diverse comisioane prin oras si car copilul in marsupiu. E super comod, si lumea se sensibilezeaza si ne lasa in fatza la toate cozile! E super ca nu mai tre sa astept!!
In rest, noi iesim mult afara, ca numai asa doarme mutza. Stam cam 3-4 ore in fiecare zi.
Noi cred ca tre sa schimbam numarul la pampers...parca la asta nu o cuprinde ariciul cum trebuie in talie...
Exista puseu de 3 luni??? Ca de sambata Miruna e foooooarteeee maraita, urla mult chiar si in brate, abia adoarme...e jale mare la noi in casa...
Si inca o intrebare: Daca i-am facut vaccinul in 25 septembrie, in 25 octombrie o pot duce sa-i pun cercei??? Cand e urmatorul vaccin??
Gata, fug ca am un ostropel pe foc, atat am apucat sa scriu, de citit tot pe etape si in salturi...da' macar is la zi!
si sper sa intru sa mai si raspund cat de curand!
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
anaxena spune:
am pus poze pe picasa
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
Serenity90 spune:
CRISTINA 

TRULI-LULI stiu unde sa dau acolo sami pun semnatura, numai k vreau sa pun un link si sai dau un nume..cu au fetele...si nu-mi iese...mersi mult oricum 

anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Serenity90 CRISTINA ![]() ![]() TRULI-LULI stiu unde sa dau acolo sami pun semnatura, numai k vreau sa pun un link si sai dau un nume..cu au fetele...si nu-mi iese...mersi mult oricum ![]() ![]() ![]() ![]() |
id ana_xena
iti zic eu pe messenger dc ai timp
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
Serenity90 spune:
AANAXENA am vazut pozele cu printesita ta...e o papusica scumpa si are niste ochi bestiali...sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea!
Denisa mamy de
Radu Mihai
anaxena spune:
Dovlecelul meu
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
Maria,povestea nashterii
Caprioara spune:
Nu am apucat sa citesc ultimele pagini, doar mi-au picat ochii pe ce a scris Dia.
Dia, cica exista puseu de 3 luni. Si noi am trecut zilele astea prin el.
Fetele cu pitici cu greutatea mica a cupilului, raportam si noi piticul. La fix 3 luni, 4900g si 59 cm lungime, nascute cu 3150g si scazute in maternitate la 2950g. Deci in trei luni am luat 1950g, din care in ultimele 3 saptamani doar 300g.
Anaxena, voi cat aveati la 3 luni?
Ma duc sa cetesc din urma
.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

25.06.2008