Pepenasi de iulie-august 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 14
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Caprioara Nu am apucat sa citesc ultimele pagini, doar mi-au picat ochii pe ce a scris Dia. Dia, cica exista puseu de 3 luni. Si noi am trecut zilele astea prin el. Fetele cu pitici cu greutatea mica a cupilului, raportam si noi piticul. La fix 3 luni, 4900g si 59 cm lungime, nascute cu 3150g si scazute in maternitate la 2950g. Deci in trei luni am luat 1950g, din care in ultimele 3 saptamani doar 300g. Anaxena, voi cat aveati la 3 luni? Ma duc sa cetesc din urma .Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei poze Ilinca, burtica, botez si altele (cont abimami2008 cu parola de la mailul comun) |
la 3 luni aveam 5200-5300 nascute la 3400 plecate de la 3100
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
bujo spune:
Anka io am terminat postnatalu in 21 sept. De aia reusesti tu sa-ti depui dosaru in ianuarie. Lucky you![]()
Flo acum mi-am amintit ce ziceai si tu de par da ti-a zis Anaxena. Asa stiam si io, ca parul cret se tunde cret pt ca trebe tuns dupa forma naturala nu dupa cum il porti odata pe luna. Normal ca nu se aseaza daca il tunde indreptat.
Fetele asa nasol e ochisoru lu Filip
De fapt ii supureaza amandoi dar numai dreptul e rosu si un pic umflat. L-o fi tras curentu pe la botez ca pana atunci doar lacrima excesiv. Of ca nush ce sa mai fac, daca nu l-am curatat de mi-a venit acru. Mai insist cu igiena, dar i-am mai luat o tura de Tobrex oricum. Tineti pumnii sa treaca.
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
anaxena spune:
crisule vazut pozele de la botez:pai v-atzi distrat nu gluma si sa nu zic de ce
ai dezvoltat akolo!!!
!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
anaxena spune:
caprioara: nu shtiu sigur dc atat aveam..dar parca asha-mi amintesc,tre sa vad dc am scris pe undeva,oricum intrasem rau in panica atunci..sau parca aveam 4900?uof,memoria asta!!verific imediat
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
5200!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
Caprioara spune:
Anaxena, deci a mea e si mai mica decat era Maria
. Doctorul sugera ceva de completare dar i-am retezat-o scurt ca ii dau la cerere si am lapte, asa ca raman exclusiv la san. Sa vedem la 4 luni cum om mai fi. Deocamdata incerc sa nu ma panichez, sa fiu zen
.
Ma duc sa vaz pozili.
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
AnnaBaby spune:
Anaxena am vazut pozele noi, ce faine sunt alea cu iepurasul!!!Iar Maria are niste ochi de te pierzi in ei!!!
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
anaxena spune:
si eu ii dau exclusiv san si se pare ca nu ia in greutate asha bine,dar a mea e argint viu!!eu lapte praf nu-i dau,dar ma mananca sa-i dau nishte suc de morcovi,poate mai pune ceva pe ea...ca la kg e considerata somaleza,ea nu arata amarata,dar totushi!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
anaxena spune:
AnnaBaby: multzumim...il smotoceshte rau de tot,l-am tzinut la un san si a curs lapte pe el si cand da de el simte mirosul de tzitzi si il intoarce pe toate partzile,practic mushca din el
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
Maria,povestea nashterii
Serenity90 spune:
Doamneee ce au crescut pepenasi nostri de cand i-am vazut 1 oara ...offff... ce repede trece timpul...maine-poimaine ne alearga prin casa... 

la toti!!!
Denisa mamy de
Radu Mihai
Dovlecelul meu