Pepenasi de iulie-august 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Bujo, faine pozili, vazut ca v-ati distrat de minune. Placut si lumanarea, iar cupilu , nu mai zic. Iar tu esti o dulceata.

Anaxena, ce domnisoara mare ai! Si ce ochi bestiali ! Chiar sta singura in picioare, mei ? Cupil precoc, domle . Pozele cu iepurasul sunt haioase foc. Si zici ca miroase a lapte si de aia il iubeste asa tate? Hai mai, ca Maria e foarte bine, numa somaleza nu-i.

Mada, vazut fetitza intzepata in bulanas, sa treaca repede. Si voi v-ati facut mari! Io zic ca tot cu tine seamana, nu cu tati .

Fug la culchi.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bujo spune:

Sarumana de complimente. Bine a mai observat Ana ce dotari am. Io am incetat sa ma mai minunez de ele ca m-am obisnuit. Da lumea care ma vede... Nu zic de colegii de facultate care m-au vazut la nunta acu 2 sapt ce comentarii faceau

bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Fetele care au incercat sa poarte o conversatie decenta cu mine pe mess ...

Am avut o zi de hell ... as'noapte mi-am dat si io casa la vanzare pe net si azi M-AU OMORAT ASTIA!!!!! Cre ca am raspuns la vreo 35 de telefoane si am avut 5 vizionari cu 3 oferte ferme de pretz. Oh My God!!!

Si asta evident singura cu bebeu' de gat ... Abia acu rod o salata de castravetzi cu ridichi shi am obosit de cand molfai la ea.

Mergi la inceput

Shi poate reusesc si io sa vad pozele alea k m-atzi innebunit cat vorbiti de ele!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

mada_mxm stii sa-mi spui ceva de biberoanele de la Tommee Tippee? am citit pe diverse siteuri ca sunt ok... am primit o cutie de la TT, care de fapt este o cutie termoizolanta cu o cutiuta pt doza de lapte praf

bufi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bufi spune:

mada_mxm iarta-ma ca am atatea intrebari pt tine...spune-mi daca gasesc sa cumpar din Anglia Motilium, daca il pot lua fara reteta, si de la ce farmacie?
ti-am zis de varul care sta acolo si nu stie daca este sau nu...o sa caute, dar poate ii dau un indiciu...este tanar, nu are copii

multumesc din suflet
bufi

Mergi la inceput

anka de ce gradinita e mai buna ca orice bona???

Mergi la inceput

mai bujo e de speriat in ce hal semanati tu si diarux ...
si cum doamne iarta-ma sta Filip asha fericit cu sapca in cap. Ca io dc ii pun si cea mai usoara cipilica zici ca vreau sa kilaresc copilu'. Ma simt cea mai scorpie mama din lume ...

Mergi la inceput

Uff xeno ce ochi are Maria ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Dragele mele, sper ca nu m-ati uitat. Am avut program incarcat : botezul Annei pe 4, iar pana azi musafiri dragi ce tocmai au plecat si pe care i-am plimbat in toata zona.

Mada, La multi Ani !!!!

Nu am citit tot din urma. am vazut ce scris mami de Ilinca : uitati aici si subiectul in care eu m-am plans de greutatea Annei:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127764

Dau linkul pt cine e direct interesat de probleme si ar gasi poate un sfat pe acolo. Eu azi am incercat sa-i dau un bibe cu laptele meu si l-a refuzat

Pupici !

Sibylle

Nasterea ariciului junior VLADIMIR

Cum a intrat Anna in viata mea ANNA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

Mergi la inceput