Pepenasi de iulie-august 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 16
atb spune:
PREZENT si noi la raport! Duminica am avut botezul, a fost f bine, Nicholas a fost f cumintel, a plans la baldabac ca a luat o gura de apa, dar dupa cateva tipete cu gargara s-a calmat, ca au avut grija nasicile sa-l cocoloseasca si sa-l imbrace repede sa nu-i fie frig.
A fost un dulce, dupa botez a facut sedinta foto cu toata lumea, luat in brate, purtat de la unul la altul, pupat, dansat etc etc. Am pus cateva poze pe picasa, astept insa sa mai primesc poze de la un prieten fotograf care a fost si el pe-acolo, ale lui sunt cu siguranta mai de calitate decat pozele mele.
Acum am si eu o intrebare legata de poze, si le rog pe cele care se pricep in domeniu, (Caprioara e singura de care imi aduc aminte momentan)(adica sotul ei)), cum sa fac sa nu mai iasa ochi rosii in poze, ca ma dispera aparatul meu. Nicholas are multe poze frumoase dar nu le pot pune fiindca in majoritatea iese cu ochii rosii de la blitz. Si cum pot face sa repar pozele pe care deja le am? Exista vreun program special? Heeeelp!
Imi cer scuze ca am cam citit in diagonala zilele astea, si nu o sa scriu nimic la subiectele la zi. Astept ziua de maine sa vad ce se intampla cu legea aia.
Vazut poze noi cu pepenasi! Bujo sa iti fie de bine chefuiala si felicitari pt micul crestin! Anaxena, Maria e o dulceata cu iepurasul si cu ochisorii ei albastri! Mada, pup copanel delicios de Ami sa-i treaca durerea (care i-o fi trecut demuuult de-atunci
), si obrajor de fata serioasa!
Cris, de ce nu mai pui poze cu Mihaita? Eu nu ma satur numa cu una, sa stii! E scump foc! Pica, Sebastian e total calare pe Oscar! Cred ca-i place, nu? Sentiment reciproc banuiesc... ![]()
Narcisa, muuuulta sanatate!!!!
Eu zic ca poti sa-i dai tzitzi in continuare lui Anais, si eu cand am fost racita i-am dat tzitzi lui Nicholas, el fusese racit inaintea mea, dar nu i s-a intors raceala de la mine.
Anka, cuscra draga, azi n-ai prea scris, sunteti bine? Nicholas ii trimite Erikai o felie de tort de la botez si o
. Pupici inca nu, ca e rusinos... ![]()
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
atb spune:
Am pus poze de la botez si la semnatura, ca aici incap mai multe. ![]()
Adriana mamy de
Nicholas Cristian 19.07.2008
struluta spune:
Neata!
Mada: da, aia de 6 saptamani...nu am citit eu cu atentie
...of...6 saptamani???

Niciodata nu am tinut dieta, chiar dimpotriva mancam ca sparta si nu ma ingrasam deloc...asa ca e ffffffffffffffffoarte greu! Vazut poze cu bulanas suferind
...
sa treaca!
Si eu am aceeasi problema cu Bogdanel...de vreo 2 zile, pe langa ca de cand i-am schimbat laptele mananca mai putin ca nu-i place (pana acum baxa dintr-un sut 180 ml, acum cu chiu cu vai 120- 150) adoarme din senin...dupa 10 min fresh, mai trage putin, dupa care din nou...eu nu stiu ce o fi patit...o fi tot de la vaccin starea asta de somnolenta, sa dureze asa de mult...vineri sunt 2 saptamani![]()
Apropo, mai papa careva bebel formula BEBA HA START ACTIV - de la Nestle??? Face un cacutz infernal de urat mirositor de cand ii dau asta (nu ca inainte mirosea a parfum, dar nici chiar asa
)...si inchis la culoare...oare ca inca e organismul nu s-a obisnuit inca???
Vai, de buna dimineata doar intrebari!
In rest cu dormitu', niciodata nu stau sa-l adorm, adoarme singur, il pun in patut si doarme...cum iesim cu carutul adoarme instantaneu...cu masina la fel...iar de pland plange doar cand ii foame, de fapt atunci zbiara! In rest silent...dar da din maini si din picioare continuuuuuu...![]()
Cristina_26:

![]()
Bujo: din cate stiu eu 60 de zile lucratoare, cel putin asa scria pe hartia ce am primit-o de la primarie cu actele necesare ...vazut pozele de la botez...
...tare dulce fecior Filipanu...si Andrei al lui Diarux!
Atb: vazut si pozele voastre
...dulce Nicholas...da ce parut mare are!!! Noi cheliuti, cheliuti
Anaxena:frumoasa Maria, si ce ochi superbi
...prevad multe inimi zdrobite!!! Cred ca avem bouncere la fel...sau cel putin f asemenatoare! Vad ca ii place si Mariei in el...si asta mic al meu adora...mai ales ca vibreaza...mai adoarme in balansoar si ii opresc vibratiile, imediat se trezeste!
Of, nu pot sa dorm, desi asa sunt de obosita...nu e nimeni up inca???
Bunnnnn...merg sa mai vad poze cu pepenasi! Nu ma satur de ei sa-i admir!
Simona, mamica de ingeras Bogdan Victor (03.08.2008)
Tecky spune:
Rontzy cuscra o sa vin in Titan dar fara caruciorul Ralucai pt ca este in portbagajul masinii sotului si el deja a plecat la serviciu.
Noroc ca am scoica in masina mea.Stiu ca stai foarte aproape de bunica mea asa ca o sa te sun oricum ca o iau in brate pe Raluca si poate ne vedem 5 min sa vezi ce o sa adoarma David numai cu gandul la fata mea.O sa stam toata ziua prin zona.
Anaxena ce scumpica este Maria.Ce ochisori superbi are.
Atb frumoase pozele cu Nicholas.
Va pup ca ma duc sa pregatesc bagajele pt plecare
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
vias spune:
'neata fetele...ce curioasa m-ati facut cu pozele..intru imediat sa-i admir..
Lupta cu kg
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
vias spune:
aveti toate niste copilasi foarte frumosi!
Sa va traiasca!
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei
Tecky spune:
Anaxena stiu ca tu ti-ai montat sterilet.Eu mi l-am pus acum o luna si dr mi-a zis ca 2 sapt sa nu am contact sexual si dupa o luna sa ma duc la control sa vedem cum s-a fixat.Si acum nu mi-a zis daca pana la control sa ma protejez sau nu.Imi este teama ca poate nu s-a fixat steriletul cum trebuie si sa nu raman gravida din nou daca nu ma protejez.
Tu ai mai fost la control dupa ce ti l-ai montat?
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
vias spune:

...azi ingerasul meu ar fi implinit 3 luni..
Lupta cu kg
ingerasul Darius-Andrei

de Daria Ecaterina 14.07.2008