Pepenasi de iulie-august 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 17
ladymina77 spune:
Buuuna dimineata,
Scuzati absenta dar e motivata de botez pe care il facem sambata.
Cristina26 sarna ,pupici multi si tie si juniorului ca-i un dulcic 

Ieri m-am intalnit cu Dia si Miruna.Are niste ochi albastri de te sperii.
Am mai pus vreo 4 poze.
Va pup si merg sa citesc din urma ca n-am citit nimic.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
ileanna spune:
Ma 'nervatzi astea cu cupii cu oki albastri 
Vladutz nici nu prea avea de unde sa iasa cu ochi albastri. Io am numa' lentile de contact ablastre, cre k nu se pune nuuuu? 
andrey2008 spune:
buna dimineata tuturor.
scuze ptr lunga absenta,am avut compu virusat si de mai bine de o luna toata lumea se chinuia sa-l repare si nimic,abia aseara a reusit fratele meu sa-l faca.
sper zilele acestea sa reusesc sa citesc din urma.
noi suntem bine,andrey mananca foarte bine e cumintel,a avut la nastere 3500 a dat jos in spital dar la externare avea tot 3500 iar acuma la 7saptamani are 5500.am facut si botezul mai repede cand avea 4saptamani ptr ca dupa botez am plecat la moldova la bunicii sotului.ne-a fost putin frica dar totul a fost bine.
am vrut sa pun poze la pepenasi dar nu am reusit sa ma loghez a schimbat cineva parola?
o sa pun acuma poze la mamici deocamdata.
va pup pe toate
M&M spune:
Neat!!!
Zic si eu prezent pe ziua de azi. NU stiu cat timp voi avea azi de forum, mai ales ca trebuie sa fac o gramada de drumuri!!!
Truli, multam ca m-ai lamurit si pe mine cum e acum cu profilul ; sincer nu imi dadeam seama deloc...
Serenity, ai reusit sa isi atasezi la semnatura link-ul??
Vio de timisoara, ai o roscovana superba!!! Frumoase pozicile si de la botez!!!
Ralu 79, heheheh..ce fetita simandicoasa ai!!!
Bujo, felicitari pt Filip cel crestin si voinicel!!! Ce smecherel e cu sepcuta!!! Vazut si pozicile de la botez...ce distractie a fost!!!
Estrella, ai o papusica de fetita
pup] Mayei si felicitari pt bitez..
Atb, ce a crescut Micholas !!! Si ce de-a plete are....![]()
Dara!!!! Unde ai disparut????
De ce ai sters pozicile cu Denisa????
Fug , plange nebuniciul meu...
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
anaco spune:
Buna dimineata la toti...
Mada, si la noi tot asa se face antigripal gratuit la batrani si copii, iar restul doar daca vor si-l cumpara. Eu nu prea sunt de acord cu vaccinurile astea, dar cum am zis, m-a prins dr la inghesuiala, a mai zis ca e mai bine pt Mara cat e acum mica si e sezonul rece, ...n-am putut spune nu
...Sotul, mai smecher, a spus ca e racit si a scapat. dar eu nu m-am prins sa refuz vaccinul, ca doar puteam refuza foarte frumos. Na, acuma sper sa nu imi para rau ca l-am facut....eu n-am avut niciodata gripa, sunt foarte rezistenta...
Vad ca toti pepenasii sunt increstinati cam...noi avem botezul abia pe 9 noiembrie, Mara o sa aiba aproape 3 luni...nu e cam mare pt botez?!
O zi buna va doresc....
mami fericita de buflishor Mara Alexandrina
barzutza...
M&M spune:
Narci e permis cand alaptezi sa iei Claritine....Insanatosire grabnica!!Multi pupici Anaisei
!!!
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
andrey2008 spune:
cine ma ajuta si pe mine?
nu reusesc sa pun poze nici la mamici,sau mai bine zis nu mai stiu.
ileanna spune:
andrey bine ai reaparut!
anaco Vladutz avea 3 luni fara 4 zile la botez. Nu mi-am facut pb nici un moment. Daca era dupa capul meu il botezam si mai tarziu dar n-am mai stat din cauza ca se face frig.
Si daca stiam ca sunt in Buc biserici unde doar li se toarna apa in caputz ... le cautam!!!
laremi spune:
'neata ... revin si eu din butoiul cu melancolie
Anaco, al meu o sa aiba 4 luni la botez, deci nu iti fa griji ca e prea mare.
Caprioara, mie Ilinca mi se pare ok, asa e ea, mai delicata. Eu nu i-as da completare atat timp cat ia in greutate, chiar daca ia mai putin. In definitiv, e in grafic ... Mie mi s-a recomandat completare numai dupa ce la 2 saptamani copilul nu luase un gram macar, ci tot continua sa scada si doc chiar mi-a zis ca daca lua macar un pic, nu se punea problema completarii.
ladymina77 spune:
"La multi ani", Mada si din partea mea si scuzele de rigoare pt intarziere.Multa sanatate si fericire iti doresc alaturi de familie. 
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi