Pepenasi de iulie-august 2008 (21)
Raspunsuri - Pagina 12
rontzy spune:
Tecky-DA-VREAU SA NE INTALNIM!
Ralucuta!
Mada-nu te supara!m-am mai linistit,aku ca ai ''esplicat''cum o adormi.Deci nu e wondrekid nici Ami,si tu te chinui un picut.
Azi am fost la mama (care sta peste strada de mine)cu David.Noi(eu,mama si tatal meu)stateam de vorba si povesteam iar david statea la mine in brate in fundulet si ne ''asculta''.La un moment dat o aud pe mama ca vb in soapta-David adormise in galagia noastra!!!
asa ca am venit acasa si uite ce doarme baiatul meu de trei sferturi de ora......
i-am gasit leac-maine ma duc iar la mama...
Carmenelaaaaaaaaa
fug dupa baterii pt leagan
Rontzy,mamica lui David-Andrei
25.06.2008
bujo spune:
Boooon... deci cum a observat Pica am pus poze de la botez. Lafaiti-va.
Si ziceti ceva de lumanare ca je a facut-o.
Io ieri am avut o zi.. park eram calcata de tren. Si am zis ia sa-mi iau temperatura. Si evident ca aveam 38 dupa cum ma simteam. Am bagat repede un antitermic si un ceai cu lamaie si azi sunt fresh, nush ce naiba a fost asta. Filip e si el marait. A dormit de-a rupt de duminica dupa botez, inclusiv ziua. Azi s-a trezit plangand si i-am bagat tzitzi in gura si a adormit la loc, niciodata n-a facut asa, sper ca nu-l paste vreo raceala. Ochisorii tare nasol sunt. Ofcors ca la botez n-am prea apucat sa-i curat io cum trebe, crek o mai fi fost si curent si acu iar supureaza si mai e si rosu un ochisor. Am zis ca-i mai dau o tura de Tobrex sa vedem daca se amelioreaza. Tecky ai fost la desfundat canalu? Baga detalii ca mor aici, sa stiu daca ajung si io. Ma termina adormitu asta ca nush ce presupune, un panadol mic sa-i dea somn, sau anestezie in toata regula.
Fetele io stiu ca pt CIC ai termen MAXIM 60 zile de la data incheierii concediului de maternitate sa depui dosaru. Sa dea DD sa fie cum zice Anka si sa se poata.
Bai daca ma starniti cu peripetii "before marriage" stati asa.....
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
MissJJ spune:
Anaco la voi se face vaccinul antigripal? Aici nu il ofera decat celor batrani si celor cu pb mari ca zice ca mai rau racesti de la el decat sa fii protejat.![]()
Cristina e simpatica tare ca isi da seama de ele numai daca le prinde in vizor sau cu mana fara sa vrea si atunci se uita la ele si le studiaza.
Truli aha pricipt acu. Ms si pupici la pitici.
Narcisa nu stiu da nu zice pe prospect nimica? Uff nasol cu alergia sper sa te lase cat de curand. Da de la ce te-a luat?
Rontzy da nu ma supar mai glumeam.
De ce sa ma supar? Esti culmea!
Mai nici un bebe nu e wonderkid si a mea plange si urla si ma dispera uneori cand e mofturoasa da in genere e cuminte si ma bucur ca doarme noaptea ca ziua ma descurc eu.
Bujo vazut poze tare faine chiar ca v-ati distrat sunteti o familie tare frumoasa.

Vazut si lumanare tare faina si vazut si nasul frumos pensat.
Oricum super botezul dupa cum reiese din poze.
Pupici la micul crestin.
Noh, noi ne pregatim de mers la tesco cu toate ca e urat afara da iesim putin cu nasul la aer ca ne plictisim in casutza.
de
Ari si
Ami
Lupta cu kg
ankalaura spune:
Anna - e o tampenie sa iti ceara 100 de ron pe luna PANA sa mearga copilul, dar trebuie sa stii la ce te astepti de la cresa privata:
- taxa platita e bun platita chiar daca lipseste copilul
- daca ai noroc, poate iti returneaza contravaloarea mancarii (de obicei 10-15 lei pe zi) pentru zilele de absenta
- intereseaza-ta daca in taxa intra consumabilele (pampersi, chestii), La 800 de ron, probabil ca nu intra. Ca fapt divers, la Bucuresti o cresa privata costa 13-15-20 de milioane pe luna.
- cum copilul e mic, risti sa se imbolnaveasca destul de des. Gandeste-te din timp daca va avea cine sa stea cu copilul sau daca iti vei putea lua tu medical sau alt fel de concediu. Noi am avut noroc sa fie Eliza rezistenta...
Si totusi
Nici o bona nu e mai buna decat gradinita. Cel putin asta e parerea mea de parinte care a incercat ambele variante...
MADA - E a doua oara cand am tuns-o pe Eliza asa scurt. Prima data avea vreo 2 ani si credeam ca i se mai aranjeaza si ei, ca prea are numa' doua fire. Ce e drept, i s-a reglat la spate, unde il avea tocit de la perna si i se incalcea cumplit.
Anul asta am tuns-o pentru ca transpira foarte mult. Initial doar i l-am scurtat, dar apoi ne-am decis sa taiem cu totul...
In plus, nu mai tinea coditele si clamele in par.
De fapt, a fost alegerea ei sa o tundem anul asta. I-am explicat ca nu ii va creste peste noapte (ca anul trecut plangea dupa codite, deci l-a avut lung), si ea a ales sa il taiem.
Acum nu o mai tund, il lasam din nou sa creasca. Vedem noi pana cand...
Aaa... un alt chin era sa o usuc dupa baie, ca nu avea rabdare sa stea. Daca nu aveam in plan sa o spal pe cap, degeaba ii puneam moate, ca o apuca scufundatul in cada...
TRULI _ Din poze as fi jurat ca fie-ta are firul gros si ferm!!!
Are un par grozav!
PICA - daca chiar nu aveti nevoie de nimic.... Adica in sensul de lucruri "bebelicesti"... Plus ca suma e mare.... Mai bine ii deschideti copilului un fond personal pentru cand o sa mai creasca putin ![]()
BUJO - tu cand termini postnatalul?
Chestia cu alea 60 de zile e ca nu toata lumea le numara LUCRATOARE, si poti avea surprize, in functie de (ne)stiinta celui care prelucreaza dosarul.
Deci, eu numar 60 calendaristice ca e mai sigur.
Eu termin postnatalul pe 3 noiembrie, si numar 60 de zile... pana la inceputul lui ianuarie.
Deci indiferent ce decid astia, eu depun dosarul dupa 5 ianuarie.
La nevoie o sa strecor si un medical ceva, ca sa nu fiu chiar la limita....
Anca mami de Eliza si Erika
rontzy spune:
se poate sa-ti iei medical dupa alea 126 de zile?(s-o lungesti?)ANKA???
Rontzy,mamica lui David-Andrei
25.06.2008
AnnaBaby spune:
Anka da ai dreptate, sunt lucruri la care nu m-am gandit, ca nici nu cunosc pe nimeni cu copil de cresa...Ms de sfaturi, oricum nu intentionez sa platesc taxa aia, adica nu o inscriu acum, o sa vedem pana la anul ce se mai intampla
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra povestea nasterii
www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
jos kg!!!
truli-luli spune:
Pica daca spui ca acum aveti tot ce va trebuie va puteti gandi la ceva pt mai tarziu. Nu stiu sa zic ceva de toti banii astia dar poti sa treci pe lista eventual un scaun calumea de masina pt 9-36 kg, care se transforma in reductor pana creste mai mare, sau la o tricicleta pe care probabil o poti folosi de vara viitoare, scaunel si masuta de joaca tot asa pt mai tarziu (asta daca ai si spatiu unde sa le depozitezi pana le va veni vremea).
poze Ana si Victor
varsta Anei
gallyb spune:
Buna seara si de la noi!!!!!
Nu stiu cum faceti voi de aveti atata timp sa scrieti, ca eu de abia apuc sa citesc.
Luni am fost la Budimex, pentru ochisori ne-a dat Floxal si Betabioptal, ne-a luat si secretie pentru analize. Mergem luni la rezultat. Doamne ajuta, ca tare m-am saturat sa o tot chinui. Am facut si ecografie de sold, e totul ok. E mami asta mai zuzi ca isi face griji aiurea. Dar bine ca e bine.
Cristina_26, da Xenia a absolvit si ea stomatologia anul acesta. Eram doua mamici cu doua fetite, diferenta intre ele fiind de 2 saptamani
Din pacate nu m-ai pot atasa poze ca sa ne m-ai vedeti.
Xenia (9.07.2008)
gallyb spune:
Cand eram la Budimex, erau 3 bebelusi la desfundat canalele, erau de 2, 3 si 9 luni. Le-a facut anestezie generala (cu masca), nu le-a dat voie sa manance o ora dupa operatie.
Chiar daca nu trece saptamana asta cu picaturi, oricum nu sunt de acord sa le desfunde acum, poate m-ai incercam cu masaj, igiena riguroasa.....
Xenia (9.07.2008)
anaxena spune:
flo,am citit...iarta-ma ca nu am raspuns!!!par ondulat si uscat: neaparat un produs de hidratare,gen sampon hidratant+masca hidratanta+plus dc vrei pt bucle un produs lejer de dat dupa baie(curl refresher se numeshte si e minunat),niciodata uscat cu feonul!!!iti cumperi difuzor pt usctor de par si sil ususci cu acela,nu il piepteni decat cu pieptane cu dinti rar,nu perie!!!tunsoarea tre sa fie adecvata pt parul ondulat,fara laterale scurte si foarte mult filat,parul ondulat se tunde ori ud ori uscat abia dupa aceea se indreapta
inainte de indreptat se da in cel mai rau caz cu un ulei de par,in cel mai bun caz cu produse speciale de salon
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2