Pepenasi de iulie-august 2008 (21)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serenity90 spune:

Cristina sa fac poc de nu asa am facut..da numi iese daca iti dau parola mea si iti zic ce si cum sa pui acolo ma ajuti??

Denisa mamy de Radu Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Simona care de trei sapt? ca Dieta e de doua tipuri aia scurta tipul A care are trei faze una de o spat a doua de doua si a treia de trei si Tipul B mai lunga care is 1-2 sapt 2-4 sapt 3-6 sapt deci tipul scurt A are in totatl 6 sapt si tipul B 12.

de Ari si Ami

Lupta cu kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Serenity, au schimbat moderatorii profilul personal. Acu m-am uitat si eu...Si crede-ma ca sunt total in ceata ca nu imi dau seama unde ar trebui sa pui semnatura... Poate ne ajuta fetele mai experimentate!!!

Pica, Sebastian ce a avut cu biata pisica??? scumpul...

Flo, poza cu Davidutu avand toga, m-a facut sa rad!!! Si da, e sexyyyy!!!

Truli, ce a crescut si Victor!!! Seama cu tine voinicelul!!!

Mada, cele 2 printese !! Cred ca e haioasa Ami descoperindu-si piciorusele...

NU am vazut toate pozele cu pepenasi, asa ca nu dati cu rosii!!! OPromit ca le vad si pe restul cand ma lassa bebe,,,acum fugim la plimbare.

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tecky spune:

Cristina multumim de complimente.
Didi eu zic ca e buna ideea cu cartea pt bona.
Anna ce preturi.
Rontzy eu cred ca David nu doarme ziua pt ca ii este dor de Raluca.Maine vin la bunica care sta in Titan si poate ne vedem sa vezi ce o sa inceapa sa doarma David.Te sun maine daca nu te deranjez.

Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Mada nu e nici o suparare. Ana are firul destul de subtire si nu sta la pieptanat nici legata. In afara de asta, daca reuseam sa o piaptan nu statea cu parul prins nici cu agrafe nici cu elastic nici picata cu ceara. Asta inseamna ca vara e chin cu parul lung, incalcit si transpirat. Asa ca am recurs la varianta par scurt. Eu sper ca anul viitor sa priceapa mai multe si sa fie mai cooperanta la partea legata de par, ca altfel e o cocheta si jumatate. Nu de alta dar i se fac niste zulufi frumosi cand creste parul....

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

serenity intra la profil personal, apoi dai click pe editare profil si dupa ce titi apare lista aia lunga, in josul paginii dai click pe + din dreptul Optiuni profil. Dupa asta iti apre si semnatura si poti sa modifici ce vrei. Succes!

poze Ana si Victor
varsta Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Tecky, esti mortala .

Didi, cu cadoul ala, e buna ideea cu cartea de bucate. Alte idei, hmmmm: vezi vreo oala minune sau tigae smechera, io stiu? sau vreo carte cu tipare si modele de arts and craft (desi eu nu stiu vreuna ). Da cat ai bugetu ? Ca e si asta un factor decisiv in sfat...

Noi ne pregatim de plecare.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Da fetelor ca de obicei. Ma pling ca nu sunteti nici una prezenta, iar acum cind am luat si eu o mica pauza, ma trezesc ca am de citit cit pt o pauza mult mai mare....

Ileana eu trebuie sa dau sugestii pt cadou pt botez ca sa il ia prietenii. La noi in cercul nostru de prieteni se obisnuieste asa in special la botezuri, nunti, petreceri de casa noua, ca sa nu se trezesca sarbatoritii cu 2 veioze la fel, 3 premergatoare sau altele...Si intradevar suma e de 6200 RON. Si pe linga asta s-au trezit inca citeva prietene sa faca nota discordanta si sa vrea sa ii cumpere separat ceva piticului. Nu e vorba ca nu stiu sa cheltui bani, dar acum in mod special nu are nevoie de nimic si totusi trebuie sale dau ideii de cadou

Sursu leaganul bej este tot de la Fisher Price ca si cel albastru. Intradevar sa stii ca pozitia in el este mai buna decit in cel albastru. Eu il am direct din US luat, dar cred ca daca gasesti importatorul la noi in romania este imposibil sa nu poti sa il comanzi. Daca e googleste dupa nume ca sa stii exact ce sa ceri.

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Bujo superfaine pozele de la botez. Se vede ca vati distrat de minune.

SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Am alergie.Urata.De doua zile.Nas infundat, cateodata mai si curge, stranut.Apa de mare nu mai face fatza nasului...De ieri iau niste picaturi homeopate.Nu s-a rezolvat nimic.Am luat acum 10 minute un Claritine.Pe prospect nu se aminteste nimic despre femeile care alapteaza.Ce fac?Dau in continuare lapte de la tzitzi sau urmatoarea data cand mananca ii pregatesc o formula?

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput