Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Pentru clubul mofturosilor :

- am descoperit varianta de a il scoate pe Andrei din club.

Copilul meu mananca bine de cateva zile daca ii pun un pic de smantana in masa de la pranz

Azi a dat gata in 4 minute 250 de gr de piure facut din legume pe gratar ( fierte un pic in prealabil) : cartof, morcov, dovlecel, brocoli, o felie de rosie + o bucata cat podul palmei de peste pangasius . Toate astea mixate cu o lingurita plina de smantana.
A ras tot !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

am terminat de citit prezentul capitol, yupy, nu mi s-a mai intamplat de mult sa citesc un capitol intreg.
Am vazut ca s-a dezbatut subiectul "premergator". Eu, care nu sunt pro premergator, am fost fortata de imprejurari, si dupa o zi intreaga de alergatura prin casa cu fata de manutze, am clacat si i-am luat premergator. Si ce credeti? a fost foarte incantata si a mers cu el din clipa in care am pus-o acolo, asta pentru cateva zile. Apoi, nu a mai vrut sa stea in el si era mai interesata de jucaria de la premergator.
Drept urmare, i-am scos jucaria si am pus-o pe jos ca sa o poata butona si am strans premergatorul, apoi dupa ce s-a saturat si de jucarie, am dat premergatorul cu totul. Ea a mers de la inceput cu toata tapla, nu pe varfuri. In premergator nu a mai vrut,deoarece se simtea oarecum ingradita, adica este muuult mai bine sa misune pe jos singurica si sa-si ia tot ce vrea, decat sa se deplaseze cu premergatorul si sa nu poata ajunge la diverse lucruri.
Noi am avut premergator cam 2 luni, a mers cu el de vreo 5 ori si apoi l-am avut ca mobila in sufragerie, pana l-am dat.
Acum, se deplaseaza singura, pe langa pereti, canapea sau orice obiect o poate sustine si de-a busile, evident.....are o viteza....mai ales cand se indreapta spre ceva "interesant". Se catara pe noi, ne ia de maini ca sa o ducem unde vrea.....Deja sta in picioare fara sa se tina de nimic si se joaca cu cate o jucarie, se lasa pe vine sa lase jucaria jos, apoi se ridica in picioare si se lasa jos sa o ia din nou. Bineinteles, intre aceste manevre se uita la noi si rade cand o incurajam.
E o scumpa, mai ales cand ne intoarcem de la serviciu, se catara pe noi sa o luam in brate si sta cate 5 secunde la unul, apoi vrea la celalalt si tot asa vreo jumatate de ora.

Acum avem 4 mese diversificate si le mananca super bine:
- 6.30 san
- 9-9.30 fructe - 130 g
- 12-12.30 legume/legume cu carnita aprox.200g
- 15-15.30 iaurt cu branza de vaci aprox. 200g
- 18-18.30 san
- 21-21.30 cereale cu lapte un castronel de aprox 200g
- 22.30-23 san
- 3-3.30 san

La san nu da semne ca ar renunta pentru nimic in lume.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns breaz spune:

Salutare fetelor,
Tare greu ajung sa va scriu si eu doua rinduri da sa stiti ca nu v-am uitat si v-am citit mai tot timpul. nu stiu daca v-am zis da am inceput si eu sa merg la serviciu, nu merg cu norma intreaga si nu am renuntat la indemnizatie. merg de citeva ori pe luna la birou, si imi prinde f bine ca macar nu ramin rupta de realitate, si mai socializez si eu.
Carla are deja 8 dintisori, patru sus si patru jos, si musca, ca un catelus. nu merge de-a busilea da cred ca va merge direct in picioare ca vrea sa umble toata ziua. acuma sintem si noi pline de muci, pt prima data de cind s-a nascut si nu ne place deloc sa ne aspiram.

Natalia, sa sti ca si la Carla cind i-au crescut dintii avea scaune moi, deci nu te impacienta f tare, pt linistea ta du-i o proba sa-i faca examen coproparazitologic. si eu i-am dus si nu avea nimica.
Angi, am vazut pozele cu baietelul tau si am constatat ca iti seamana leit, are exact ochii tai, e un dragut ca si mamica lui.
Irlandeza trebuie sa-ti spun ca fetita ta are niste ochi superbi, de-a dreptul iesiti din comun, e tare scumpa. sper ca i-a trecut raceala.
Gata, imi pare rau ca fetita ta e bolnavioara, da trec toate si o sa fie mai bine, o sa vezi. si eu cind am pus-o pe Carla in premergator la inceput statea pe loc apoi a inceput sa mearga cu spatele. Acum patruleaza in toata casa si ii place sa fie independenta sa mearga unde vrea.
Am vazut o gramada de alte poze si trebuie sa va zic ca avem cei mai draguti copilasi, toti sint deosebiti.
Am vazut ca si Miri are probleme cu mama ei, ma rog pt ea sa fie bine.

Am mai pus si eu citeva poze, daca aveti chef sa le vedeti.

Pupici la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

Hello!In sfarsit apuc sa scriu ceva,de dimineata va citesc dar nu m-a lasat terorista mica scriu...
Breaz ma bucur ca ai mai dat de veste, sa treaca repede mucusorii si ne bagam si la poze mai tarziu si revenim cu impresii.
Elle fetele.

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

LauraI, nu s-a inghesuit nimeni la baiatul meu in petit, esti prima, asa ca Thea va avea o vorba buna din partea soacrei la cat e de frumoasa!! Dar ne place si de Carla mica de Breaz ale carei poze le-am admirat.

Multumim de aprecierile legate de poze

Nici al meu nu accepta sa stea in premergator, la fel i se pare ca e pus in cusca, in schimb misuna peste tot de manute, de subbrat sau de hainute si calca pe toata talpa

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

Mitsu ce idee draguta! la ce dor mi-e de Conrad, abia astept. stiu ca tb sa vina si Mikybaby in tara curand.

Stankuta abia astept sa vad pozele voastre pe indelete. Welcome back!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Daaa!Vin in seara asta! Dar eu nu pot sambata ca ma duc la o nunta:(. Pot deabia peste o saptamana! Trimite-mi pe pm nr tau de telefon pls! Abia astept sa va vad!
Ma duc sa harnesc copilu' si s-o tulim la aeroport.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Carmen, ce frumoasa e Carla! Cu buzele alea senzuale, si gropita in barbie, yummy, e delicioasa! dar are si cu cine semana! Si mami si tati sunt mumosi!

Stancutz-dragutz, welcome back, am vazut poze dintr-o vacanta minunata, cu un hotel super fain, un copil cuminte si frumos, si doi parinti relaxati. Cel putin pozele asta transmit. Cum s-a re-obisnuit Sofia cu bona?

Angi, Pupicu e un frumossss si seamana perfect cu mami-adolescenta! BTW, foarte placuta culoarea parului!

Shose, esti trilu-lilu, mama! Erai un din cele mai frumoase si sexy gravidute de la odisee, imi amintesc cum admiram pozele tale! Deci musai tre' sa faci bebe 2 sa te mandresti cum se cuvine de burtica ta!

La noi ploua in stil bacovian, iti vine sa-ti iei campii!

Iar eu, ca si Natalia, sunt la capatul puterilor. E horror cu 2 copii, uneori. Markus vrea non stop sa-l manevreze pe Mathias, a cazut ieri cu el in brate, Mathias s-a speriat foarte tare, Markus s-a lovit foarte rau la obraz, are o ditamai vanataia, la 2 cm de ochi
Eu nu mai pot, toata ziua urlu la ei, pe Markus il mai si articulez (pe cat l-am laudat ce cuminte a fost toata vara, pe atat de RAU si incapatanat e acuma), ii cert, ma enervez etc. etc.
Seara trag cate un plans de ciuda ca ma comport asa si sunt atat de nervoasa si nu am mai multa rabdare cu ei....
Iau si Vitamax si Magne B6 de vreo sapt., sper sa ma ajute oarescum...

De sot nu mai zic nimic, ca m-a enervat ieri maxim, tot se plange cat de greu e si el nu mai poate, nu mai rezista, etc. Asta dupa ce sta 1 ZI acasa si vede cum e cu amandoi copiii. Imi venea sa-l plesnesc, sa se trezeasca la realitate, ca e TATA, nu copil...
Iar azi dimineata s-a trezit anchilozat de spate, nu se putea misca/indoi, m-a si speriat, i-am facut masaj cu antiinflamator, sper sa-si revina. Ca de nu am 3 de ingrijit!

De scoala nu mai vorbesc, adica de pregatirile zilnice ale lectiilor, practic imi e imposibil sa le fac, ca amandoi copiii sunt pe mine si-mi trag de carti. Noroc ca am ferestre in orar, cred ca am sa mi le fac la scoala, in orele libere, ca deja sunt frustrata.....mie imi place sa merg perfect pregatita pt. fiecare ora, si acum nu se poate asta.....uffff!

Mai vreti!

LalaD, te felicit ca ai facut bb2 cand copilul cel mare e MARE. Si intelege macar el ce vrei de la el.
Roli, te compatimesc , la fel si pe Nati si pe celelalte mamici x 2.....
....sau poate sunt eu prea slaba de nervi??

Va pupez cu mic cu mare, iertare ca nu pot mereu sa intru sa zic 2 vorbe, dar de citit citesc zilnic tot, chiar daca ma culc cu 1 h mai tarziu :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Fetele, uitati ce am gasit eu la un alt topic, sper sa va placa. Treceti peste ce nu va place :-)

Pana cand Dumnezeu a creat femeia, El era deja in a sasea zi de lucru peste program. Un inger a aparut si a spus: " De ce iti ia asa de
mult timp sa creezi asta? " Si Dumnezeu a raspuns:
" Ai vazut planul pentru ea? Trebuie sa fie rezistenta la apa, dar nu din plastic,
Sa aiba peste 200 parti care sa se miste, toate care sa se poata inlocui,
Si sa fie in stare sa functioneze cu diet coke si resturi de mancare,
Sa poata tine 4 copii deodata in brate,
Sa aiba un sarut cu care sa vindece de la un genunchi zgariat la o inima zdrobita, - si o sa faca totul doar cu 2 maini."
Ingerul a fost uimit de cereri. " Doar cu 2 maini? Nici o sansa. Si astea sunt cereri doar pentru modelul standard? E prea multa munca pentru o zi.
Asteapta pana maine sa termini. "" Dar nu o sa astept, " a protestat Dumnezeu." Sunt aproape sa termin aceasta creatie si e atat de aproape de inima mea. Deja se vindeca pe ea insasi cand e bolnava.
Si poate lucra 18 ore pe zi. "
Ingerul s-a apropiat si a atins femeia.
" Dar ai facut-o asa de fina Doamne. "
" Ea este fina, " Domnul a fost de acord", Dar am facut-o si puternica. Nici nu ai idee ce poate indura sau realiza. "
"Va fi in stare sa gandeasca? " a intrebat ingerul.
Dumnezeu a raspuns:
" Nu numai ca va fi in stare sa gandeasca, va fi in stare sa rationeze si sa negocieze."
Apoi ingerul a observat ceva,
A intins mana si a atins obrazul femei.
" Ups, se pare ca ai o scurgere in modelul asta. Ti-am spus ca ai incercat sa pui prea mult in modelul asta. "
" Nu-I o scurgere, " Domnul l-a corectat.
" asta-I o lacrima! "
" Pentru ce e lacrima? " a intrebat ingerul.
Domnul a raspuns:"Lacrima e felul ei de a-si exprima bucuria, tristetea, durerea, dezamagirea, dragostea, singuratatea, supararea si mandria ei. "
Ingerul a fost impresionat.
" Doamne, esti un geniu. Tu te-ai gandit la toate. Femeia e cu adevarat uimitoare. "Si este!
Femeile au puteri care ii uimesc pe barbati.
Ele trec prin dificultati si ele poarta poveri,
Dar mentin fericirea, dragostea si bucuria.
Ele zambesc cand ar vrea sa tipe.
Canta cand ar vrea sa planga,
Plang cand sunt fericite
Si rad cand sunt nervoase.
Se lupta pentru lucrurile in care cred
Se impotrivesc nedreptatii
Nu accepta " nu " ca raspuns Cand cred ca exista o solutie mai buna Ele se lipsesc de bunuri ca familiile lor sa aiba deajuns. Ele merg la doctor cu un prieten speriat.
Iubesc neconditionat
Plang cand copiii lor au success
Si se bucura cand prietenii lor primesc recompense
Sunt fericite cand aud de un nou nascut sau o nunta
Inima lor se frange cand un prieten moare
Ele jelesc la moartea unui membru din familie
Totusi sunt puternice cand crezi ca nu mai au nici o putere
Stiu ca o imbratisare si un sarut
Poate vindeca o inima franta
Femeile vin in orice forma, marime si culoare.
Ele vor conduce masini, vor zbura, vor merge, vor alerga sau iti vor scrie tie un e-mail
Ca sa-ti arate cat de mult le pasa de tine.
Inima femeii este ceea ce tine lumea sa mearga.
Ele aduc bucurie, speranta si dragoste.
Au compasiune si idealuri. Dau suport moral familiei si prietenilor. Femeile au lucruri vitale sa spuna si totul sa daruiasca.

TOTUSI, DACA EXISTA O SLABICIUNE IN FEMEIE,
ACEASTA E CA ISI UITA VALOAREA.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Daca tot dormea copilul, m-am apucat sa citesc si capitolul trecut.

Ma bucur mult ca Razvan este mai bine, la fel si pt. Adela.

Felicitari pt. dintisori lui Adrei si evei si pt. primii pasi Sofiutei, si nou ne e dor de voi.
Jelimoni, felicitari pt. primul MAMA. Inteleg perfect ce simti, eu am crezut ca nu aud bine, prima data.

Ma duc sa hranesc copilul ca e rea de foame si revin.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

[quote]citat din mesajul lui Lala_D

Copilul meu mananca bine de cateva zile daca ii pun un pic de smantana in masa de la pranz

eu folosesc smantana mai demult, de cand am citit ca alte fete le puneau bebeilor iaurt in legume. se schimba foarte mult gustul, seamana a mancare. stefan nu vrea iaurt asa ca am incercat cu smantana si a ras tot. smantana e mai grasa asa ca nu ii mai puneam ulei de masline.

ca tot veni vorba de mancare, pediatra noastra m-a sfatuit sa renunt la terciurile astea din mai multe legume, ca se satura copilul de ele chiar daca eu schimb proportiile si felul de carne si astfel se mai schimba gustul. mi-a sugerat sa ii fac mancarica dintr-o singua leguma gen: conopida cu pui si smantana, fasole verde cu pui, supa cu galusti, dovlecei umpluti cu carne de pui, ciorbita cu perisoare de pui, etc. evident gatite fara sare, prajeli. ah si compot de fructe neindulcit.
pana acum am incercat conopida si a mancat bine iar azi ii fac dovlecel cu orez si peste.

Simona, nici Stefanut nu stia ce sa faca in premergator, am crezut ca l-am luat degeaba ca il interesau numai butoanele, nu sa faca pasi. Dar dupa ce s-a saturat de "masa dj-ului" si a vazut ca e rost de deplasare, a inceput sa se miste. Habar n-avea sa puna picioarele se calca cu stangul pe dreptul dar incet incet a prins smecheria. Incet pt ca nu il las prea mult in el... cate 15 minute in 2-3 reprize pe zi. Mi-e frica sa nu i se cracaneze piciorusele
Oricum eu vad progres in chestia asta ca el nu stia sa puna pasi unul dupa altul.

Mergi la inceput