Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (118)
Raspunsuri - Pagina 14
Lala_D spune:
Ven chiar te compatimesc, sincer. Si pe Alina si pe Roli.
E super greu pentru voi mai ales ca v-ati intors si la job unele din voi.
Si, da , recunosc. La mine este infinit mai usor fiind Bogdan mare . De multe ori imi este chiar un ajutor nepretuit.
Pup fetele.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)
Poze
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancasoare eu folosesc smantana mai demult, de cand am citit ca alte fete le puneau bebeilor iaurt in legume. se schimba foarte mult gustul, seamana a mancare. stefan nu vrea iaurt asa ca am incercat cu smantana si a ras tot. smantana e mai grasa asa ca nu ii mai puneam ulei de masline. ca tot veni vorba de mancare, pediatra noastra m-a sfatuit sa renunt la terciurile astea din mai multe legume, ca se satura copilul de ele chiar daca eu schimb proportiile si felul de carne si astfel se mai schimba gustul. mi-a sugerat sa ii fac mancarica dintr-o singua leguma gen: conopida cu pui si smantana, fasole verde cu pui, supa cu galusti, dovlecei umpluti cu carne de pui, ciorbita cu perisoare de pui, etc. evident gatite fara sare, prajeli. ah si compot de fructe neindulcit. pana acum am incercat conopida si a mancat bine iar azi ii fac dovlecel cu orez si peste. Simona, nici Stefanut nu stia ce sa faca in premergator, am crezut ca l-am luat degeaba ca il interesau numai butoanele, nu sa faca pasi. Dar dupa ce s-a saturat de "masa dj-ului" si a vazut ca e rost de deplasare, a inceput sa se miste. Habar n-avea sa puna picioarele se calca cu stangul pe dreptul dar incet incet a prins smecheria. Incet pt ca nu il las prea mult in el... cate 15 minute in 2-3 reprize pe zi. Mi-e frica sa nu i se cracaneze piciorusele Oricum eu vad progres in chestia asta ca el nu stia sa puna pasi unul dupa altul. Bad Dobby! BB Stefan Cristian http://community.webshots.com/user/sflorina24 povestea nasterii: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=115250 |
Sa stii ca voi incerca si eu. Tin minte ca lui Bogdan ii placeau mult asa dar el a fost si mancacios.
Eu am "diversificat" mancarea oricum deoarece Andrei inca mai primeste 3 zile pe saptamana borcanase de 8 luni sau chiar de 12 luni.
Asa ca in restul de 4 zile voi face si eu ca tine.
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
Lala_D spune:
breaz sunteti superbe
Si tu si pitica 
O zi excelenta !
Lala.
Fratele mai mare!
Poze
stancutza spune:
Crista, mai vrem si noi poze cu ghidusa!
Breaz, Carla seamana cu voi amandoi! E o bombonica dulce foc!
Ven, o sa vedem maine cum e cu bona. Sper sa fie ok, nu am vrut s-o chem mai devreme de luni ca sa ne revenim si noi putin dupa concediu. In schimb ieri a venit sora mea in vizita si s-a ocupat putin de Sofia, care bineinteles era foarte interesata ca vede fetze noi :-)
Elle, si eu trebuie sa-i curat urechile Sofiei. Zi-mi si mie cata apa oxi ii puneai? Si ii acopereai urechile pe urma? Sau o curatai? La ce interval? Multumesc 
Florina, chiar azi ma intrebam daca nu e momentul sa le dam mancarica cu mai putine chestii amestecate. Mi-ai raspuns :-)
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
ramonab spune:
Ceau fetele!!!
Angi si Breaz, am vazut pozicile voastre, sunteti minunate amandoua si clopoteii vostri la fel.
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
ramonab spune:

Robert (jelimoni) Eleni (laura d), Eveline Mihaela (emiliapop), Andrei (raluk.m) SA CRESTETI MARI MARI SI SA FITI CUMINTI!!!!
RAMONA
si
RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 8 LUNI 
VEDETA LU MAMA
AngeliquedeS spune:
fetele, cum faceti cu spalatul dintisorilor la bebici?
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi 
www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
stoisor spune:
ceau zuze,de azi dim citesc din umbra...
nu prea sunt in apele mele,...oricum sunt si ff prinsa cu alesul pozelor pt developat,am deja 560 de poze
,alese gata ,doar de pus pe cd si dus la developat,dar mai am mult si ma cam dor ochii.....si cred ca ma opresc ca prea dau gaura in buget asa taman pt un moftulet ,ma reapuc peste cateva sapt![]()
Sara Ioana 15.02.2008
POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM
Ellenuta spune:
stancutza eu ii puneam de 2 ori pe zi. o puneam pe o parte, ii picuram 2-3 picaturi, o tineam putin asa (30'') apoi o intordeam pe partea cealalta (sa se scurga apa) si ii punem si urechiusa ramasa. si apoi iara o intorceam pe partea cealalta.
angi pana la 1 an doar cu periuta de dinti, fara pasta!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
mami_patrick spune:
A ZIS "MAMA"!!!

Cristina, mami de Matei-Patrick (13.01.2008)
POZE DE TOT FELUL
POZE BOTEZ
FILMULETE
POVESTEA NASTERII