Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_patrick spune:

Stancutza, super povestea si cred ca suntem multe care ne regasim in ea, dar ma gandesc la nemernicele alea care isi arunca sau isi omoara copiii, ori isi beau creierii toata ziua si nu si-i ingrijesc si ma intreb, oare Dumnezeu pe alea le-a facut din coasta de drac?

Cristina, mami de Matei-Patrick (13.01.2008)

POZE DE TOT FELUL
POZE BOTEZ
FILMULETE
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui mami_patrick

A ZIS "MAMA"!!!

POZE DE TOT FELUL
POZE BOTEZ
FILMULETE
POVESTEA NASTERII

FELICITARI!!!!!!!!!!! BRAVO PUI MIC, AI FACUT-O FERICITA PE MAMI!!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_patrick spune:

Ellenuta, nu-ti inchipui cat de fericita! Pana acum imi zicea "baba" si i-am spus ca baba e soacra-sa, nu eu!

POZE DE TOT FELUL
POZE BOTEZ
FILMULETE
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

mami_patrik felicitari pt primul "mama"!!!

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

Acum am reusit sa ma "eliberez".

Am fost la pediatra si mi-a spsu ca buburuza e in regula; a pus-o sa stea in picioare si a stat, chiar pe toata talpa, cam 1 min; mi-a spus s-o pun eu in picioare, sa-i arat cum sa stea. Ea sta in genunchi dar nu stie sa se ridice.
Mi-a zis ca dak eu vreau neaparat (adik dak ma obsedeaza chestia asta ) sa ma duc la ortoped, dar ea nu crede ca are vre-o pb medicala; mai degraba e putin lenesa.

Asa ca, buburuza e in regula.

Am apucat sa citesc pe diagonala;

Helene, am citit patzania cu sotul; sper sa treci peste, si sa nu iei vre-o decizie pe care s-o regreti mai tarziu.

Am vazut pozele Stancutzei din Malta - o adevarat paradis, iar Sofia este fermecatoare !

AncaB, chiar m-am gandit azi, ca ai facut specialitatea zonei - varza a la Cluj! Cine stie cand voi mai manca bunatati din zona aceea.

Simona, ma rog sa fie totul bine la control!

Am vazut ca Miky a venit in romania; poate saptamana viitoare nu mai e asa nasol si ne vedem in parc.

mandra Eleni si Roberto,
si celorlalti clopotei mai putin "activi"

Gata, a inceput sa "miorlaie".

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Albume
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
CELEBRA LA 6 LUNI
www.onetruemedia.com/otm_site/share_skin?work_id=6878849&type=embed" target="_blank">Ipostaze de buburuza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

breaz ce dodoloata frumoasa ai tu acolo... si ce buze frumoase aveti,ce domnisoara o sa fie ea...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!!

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roxana ma bucur ca te-ai linistit!

mami_patrick felicitari !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Elle, multumesc frumos, abia astept sa o scap de doape :-)

Am citit o poveste a nasterii frumoasa: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=127099&whichpage=1 iar pozica asta cu bebe e mortala (de fapt comentariul): http://www.flickr.com/photos/30462666@N03/2902684674/in/set-72157607369220272/

O prietena de-a mea a nascut azi noapte. Bebe 2, un baietel. Se pare ca va fi mai greu cu fetita cea mare (3 ani), care e mamo-dependenta si o sa-si accepte greu fratiorul. Sau asa aniticipeaza ei.

Cert e ca mi-e dor sa am si eu bebe mic din nou! Mi se pare ca l-as intelege mult mai bine decat pe Sofia. Cu ea eram in ceata de multe ori...Dar trebuie sa mai astept.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Mamipatrick felicitari pt. "mama"
Ginette ma bucur tare ca Adeluta e bine si pt. tine ca te-ai linistit.

Eu sunt cu nervii la pamant, franta de oboseala, Andrei are 3 gingii umflate si cand il apuca plansul nu-l calmeaza niciun Calgel...azi noapte se zbatea ca un peste pe uscat, mi se rupea inima.
De dimi ne-a prins ploaia dar l-am plimabat pana mi-am facut lac in pantofi ca el avea pelerina pe carucior si dormea asa bine ca mi-era mila sa urc cu el si sa se trezeasca dupa ce noapte a avut.
Acum vad ca s-a oprit ploaia, o sa-l scot putin la aer.
Marc in continuare e rau cu burtica
Tot singura, sotu iar munceste
Cred ca si de aici mi se trage starea pe care o am...vad ca voi de bine de rau mai iesiti cu sotii...eu in afara de concediu si 3 concerte nu am vazut nici un iesit de cand ii am pe amandoi....tb. sa chem o bunica, care apoi trebuie dusa seara de sot...asta inseamna ca el nu se poate atinge de vreo bere...e complicata organizarea asta...mai bine raman in casa...
In fine...hai ca nu va mai plicitisesc...mi-oi reveni poate vreodata

Andrei face BAITA

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Am trimis pe contul comun materialul pe care l-am primit de la pediatra Sofiei, referitor la alimentatia pana la un an.

Ce as completa fata de ce e scris acolo: patrunjelul trebuie fiert (eu vroiam sa i-l dau crud) f putin la sfarsit, cu legumele si pe urma scos . Sfecla nu se da cruda, ci foarta sau coapta, la fel si spanacul - adica fiert.

Si am scris si eu 1000 mesaje!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput