Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Mamipatrick felicitari pt. "mama"
Ginette ma bucur tare ca Adeluta e bine si pt. tine ca te-ai linistit.

Eu sunt cu nervii la pamant, franta de oboseala, Andrei are 3 gingii umflate si cand il apuca plansul nu-l calmeaza niciun Calgel...azi noapte se zbatea ca un peste pe uscat, mi se rupea inima.
De dimi ne-a prins ploaia dar l-am plimabat pana mi-am facut lac in pantofi ca el avea pelerina pe carucior si dormea asa bine ca mi-era mila sa urc cu el si sa se trezeasca dupa ce noapte a avut.
Acum vad ca s-a oprit ploaia, o sa-l scot putin la aer.
Marc in continuare e rau cu burtica
Tot singura, sotu iar munceste
Cred ca si de aici mi se trage starea pe care o am...vad ca voi de bine de rau mai iesiti cu sotii...eu in afara de concediu si 3 concerte nu am vazut nici un iesit de cand ii am pe amandoi....tb. sa chem o bunica, care apoi trebuie dusa seara de sot...asta inseamna ca el nu se poate atinge de vreo bere...e complicata organizarea asta...mai bine raman in casa...
In fine...hai ca nu va mai plicitisesc...mi-oi reveni poate vreodata

Andrei face BAITA

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

Roli, cum sa ne plictisesti? Am vazut pozele, Doamne ce baieti frumosi ai, amandoi copia ta, si seamana atat de mult intre ei, trebuie sa ma concentrez ca sa-mi dau seama care e ala mare si care e ala micu...si ce bine le-ar sta si o surioara alaturi, hihi :-)

Decat Calgel, care am inteles ca-i apa de ploaie pt unii bebei,mai bine da-i Nurofen, 2,5 ml. Rrecomandare de la pediatra mea. Si, daca te lasa, fa-i tu masaj la gingie, cica le mai ia din durere, micutii de ei.

Imi pare rau de bebe Marc, sper sa se faca bine repede.

Cu iesirile, puteti trimite bunica acasa cu taxiul :-) iar sotul poate bea cate beri vrea :-) Ce zici? Nu lasa un astfel de detaliu sa te impiedice sa iesi, uite si tu ce supi esti! Meriti si tu o mica recompensa pentru eforturile zilnice, nu?

Noi aseara am iesit cu un prieeten strain, vroiam sa il duc la un restaurant libanez pe care-l stiu eu la Marriott, dar s-a dovedit inchis asa ca tot pe-acolo ne-am invartit si am ajuns la Champions. Unde nu era mai nimeni, locurile de nefumatori erau departe tare de alea de fumatori, basca ca aveau si scaune de masa pentru bebei. Asa ca ne-am simtit bine cu totii. Sofia si-a mancat iaurtul in timp ce noi asteptam comanda, pe urma a distrus si miscat tot ce a putut pe acolo, dar altfel era super incantata, ba s-a mai uitat si la fotbal, cu ecranele alea mari peste tot :-)))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Poze noi aici, cu pitic la 9 luni balos si mucos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Poze noi aici, cu pitic la 9 luni balos si mucos

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

tare tare frumusel! are niste ochisori ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna.Ellenuta am vazut pozele si filumletele cu Patrick.Am si eu o fetita nascuta pe 11.01.2008.Ai vrea sa comunicam?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Ai nascut normal?Ce greutate a avut la nastere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ELENI

ROBERT

ANDREI

LA MULTE LUNITE SI ANISORI!! SA FITI SANATOSI, CUMINTI, PAPCIOSI SI SA AVETI MULT NOROC IN VIATA!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

i-am luat premergatorul asta http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DEU/DisplayProductInformation-Start;sid=q1IyEWFfoygxESm3QApXGWBVedlVAKCEwNE=?ProductSKU=de_DE-1678314 lui Tudorash! Am dat 160ron (de fapt 170 cu tot cu baterii si superglue pt plastic!). L-am luat de la Real...avea rupta de catre un copilas trompeta si era redus de la 370ron la 160ron. Mi s-a parut ok si l-am cumparat. Sotul radea si spunea ca putea sa-i mai rupa si morisca si sa mai scada un milion...oricum Dudu nu se prinde cum functioneaza...la inceput a fost chiar inspaimantat de el...acum vad ca sta dar nu merge decat ca racul - in spate. Ce e ok e ca tace!

mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)

http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zeririlouiza spune:

Buna fetelor

Am intrat sa vad ce mai faceti, sa urez multe lunite copoteilor sarbatoriti astazi

Am un prieten care m-a sunat sa-mi zica ca a vazut pozele bubulinei si ca pe pagina Webshots ste o reclama indreapta unde apar pozele yasminei, este o reclama la noped si altele

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 8 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

salut si de la noi

ereena, imi pare rau sa aud ca mateias e nazuros... si mami obosita.
am gasit-o pe alinuscha, uite ce s-a intamplat cu ea pe la sf. lui iunie:

Citat:
citat din mesajul lui alinushca

Imi este foarte cald, ma doare spatele, si stau mult prea mult in fata compului . Mi-ar placea sa fiu la o terasa acum cu o prietena la un suc, dar eu sunt in fata calculatorului. Cam asa incepe povestea cu: ma bucur sincer ca v-am cunoscut, mi-ati fost foarte aproape in momentele cele mai grele, sper ca intr-o masura macar am reusit sa ma revanshez, mi-am facut cateva prietene cu care voi pastra legatura si pe care ma bucur ca le-am cunoscut in mod deosebit, iar acum imi iau "La revedere" de la voi. De azi nu am sa mai intru pe forum si am rugat-o pe Ale sa imi stearga contul (sa nu mai existe tentatia ). Nu vreau sa nominalizez pe nimeni de data asta! Toate mi-ati fost dragi.

ps- m-am sters din listuta ca sa nu ramana acolo o persoana ca multe altele despre care nu se mai stie nimic de multa vreme. N-am vrut sa plec fara sa zic.

Va doresc sa aveti toate copii sanatosi, frumosi, destepti, bine educati, exact asa cum visati fiecare!

sincer va zic, uneori si mie imi vine sa fac la fel, parca petrec prea mult timp cu laptopul in brate, as sta mai mult pe langa cel mic (m-am domnit, a invatat sa cada si stau la 1-2 pasi distanta), dar uite, acuma eu forumesc (de azi-dimineata cu pauze, ca sa recuperez cat am fost plecata) si tati citeste Capitalul, in conditiil ein care suntem doar noi doi acasa, ca asta mica s-a mutat sapt. asta la maica-sa, doamne ce ma rog sa faca din asta un obicei (e a doua oara, deci sperante ar mai fi).

asa, si acuma raspunsuri nu mai stiu cui, le alegeti voi:

dinti zimtati avem si noi, mami stie de pe umarul ei unde a primit stampila! cand i-or aparea si aia de sus jale!

cine zicea ca nu accepta laptele praf, s-ar putea ca experienta mea cu serban sa fie de ajutor: eu i-am dat mai intai lapte HN de la humana cu banane, ca era kklicios, si il radea ca pe alte alea -cu tetine de-alea cu gaura sanatoasa, ca pentru cereale, ca e consistent. dup-aia a acceptat instant Nan. nu stiu daca are relevanta, ca n-am incercat cu lapte simplu dinainte, da' cred ca treaba cu bananele a fost de efect.

noaptea eu il 'cert' cand ma scoala, ma duc la el si ii spun raspicat ca e noapte si noaptea se doarme, ce face el acolo in picioare strigand la mama, ca si mama dormea si ea. si se uita asa la mine lung... nu vreau sa ma gandesc ce ii trece prin cap, mai am rabdare cativa ani...

legume eu ii dau de mai demult cate una-doua, si pasate si bucata mare, sa vada diferenta. de exemplu azi conopida nu a mai vrut decat bucati, pisata cu furculita ii statea in gat. iar carnea o fac separat, o dau prin blender cu morcov putin si patrunjel radacina si e un fel de felul doi. adica le mananca separat, si asa imi dau seama si de gusturi. carnea fac un piept amre odata si inghet in borcanele cate 2 portii, si am asa toata saptamana, ma rog, cu intercalari de ou si vineri tinem post

in pb. cu sotul parerea mea e ca efortul trebuie sa fie tot al mamei (asta dac anu aveti la indemana un santaj serios, care sa-i sperie suficient, vezi cazul lui virgo). adica mai lasati copilul de pe locul 1 o vreme, ca daca el permite nu se supara si nu tine minte (ca peste 6 luni, un an, nu se va mai putea la fel, mamicile de 2 stiu) si dedicati timp pentru comunicarea cu sotul. imi inchipui ca si pentru ei e f. frustrant sa te detroneze o gagalice, oricat de adorabila ar fi, si brusc iubita si partenera sa ii tina partea si sa devina partenera altuia/alteia.
deci, pauza la copil, trimis la soacra, bunica, matusa, daca nu macar la somn si apoi dedicati timp sa il petreceti impreuna, o ora MINIM pe zi, in care povestiti ca doi iubiti care sunteti, nu o mama frustrata si colegul de apartament. uitati si voi O ORA de copil si vorbiti despre orice altceva, si, cel mai important, ASCULTATI-L! chiar daca nu va va conveni ce o sa auziti, daca el asta gadeste de la aia trebuie sa plecati in a face sa fie bine.

pana la divort mai este, dar uneori ruptura se produce de pe acum, nu divortul e cea mai nasoala chestie, ci instrainarea (parerea mea )

natalia (aici am tinut minte clar) si serban are un kk tare si restul cam pasta, i-am facut de toate, n-are nici pe naiba la kk. acuma de la urocultura iau luni, si apoi ma linistesc, asa e copilul meu si asta e (mai kkcios, mai febricos, ma rog, cum ii vine).
azi de exempku am ras 10 minute, a facut kk fix protocala, i-a dat tat-su bucatele mai mari in gura si el le-a eliminat jumatate exact la fel, chiar cu suc inauntru. asa m-am distrat, l-am chemat pe tat-su: uite, i-ai dat portocala, ti-o da inapoi . ma scuzati daca am fost prea explicita.

in rest suntem obo, am fost la bacau ca a facut tati 25 de ani de la terminarea liceului, serban a fost mascota, a dormit in carucior intr-un hol, jumate m-au considerat denaturata ca n-am pus copilului caciula iar ceva din restul ca l-am lasat acolo sa doarma si noi dansam. daca nu ne cred ca o sa-i fie bine, ne vedem si la 30 de ani, sa-l vada ca e mare si sanatos

intrebare: eu am avut dispute cu tati, sa ii punem sau nu BB, eu ba da, ca sforaie si cam respira pe gura, desi nu e infundat de tot, cert e ca i-a iesit dintr-o nara un pic rosu, sange adica, a facut tati o fatza de tati bun, 'hai sa-ti dea tati sa mananci' un fel de 'mami e rea si ne chinuie' l-am lasat in pace, mergem impreuna la doc. si daca doc zice sa-i scot din nas, asta e.
m-am saturat si eu sa le stiu pe toate, fac ca girofarul, am obosit.

va pupic si sigur mai scriu in seara asta, dar acum ma lasa neuronul, sunt iara la menstruatie, e a 4-a dupa si am inca dureri in ziua a doua de stau tot numai pe nurofen, sunt chiauna rau de tot, ma doare burta tare-tare, ieri in masina la intoarcere mai ca imi dadeau lacrimile, nashpa-nashpa, imi vine sa ma apuc din nou de pilule (ca cu steriletul banuiesc ca e si mai nasol...)

hai pa, ca ma luuuungeeeesc

Mami de dom' inginer (15.01.2008)
paralelipipedic -eine kleine blog
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

FETITA MEA SA RIDICAT IN PICIORUSE TINANDU-SE DE MARGINEA PATUTULUI
cred ca sa cam dus cu linistea la noi
am coborat patutul si de acum mai multa grija,ea saraca inca nu realizeaza ca nu ajunge si incearca si incearca de zor

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Mergi la inceput