Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ven

Poze noi aici, cu pitic la 9 luni balos si mucos

Venera, mama lui Markus (10 dec. 2003) si a lui Mathias (26 dec. 2007)

Hihihihi , aici parca e Andrei , fix la fel face
http://good-times.webshots.com/photo/2309989520101386639CEWZNg
E in stare sa doboare tot numai sa le vada, vine din orice camera cand le aude .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui zeririlouiza

Am un prieten care m-a sunat sa-mi zica ca a vazut pozele bubulinei si ca pe pagina Webshots ste o reclama indreapta unde apar pozele yasminei, este o reclama la noped si altele

L o u i z a d e Y a s m i n - E l e n a {09 Ianuarie 2008} adica 8 luni +

Y a s m i n - E l e n a
uite cat am crescut
www.flickr.com/photos/10161776@N07/sets/" target="_blank">poze graviduta, nunta, luna de miere, Sighisoara

Vezi reclama aia indiferent ce poze vizionezi dar numai cu pozele din contul tau. Adica eu vad poze cu Andrei chiar daca intru sa vad pozele tale.
Am verificat special ca observasem si eu de ceva zile.
Daca nu esti logat pe cont nu le vezi.
Nu stiu cum le-a vazut prietenul tau pe ale Yasminei, doar daca nu era logat pe contul tau.
De exemplu acum am vizionat poze cu Mathias al lui Ven si la reclama aia erau pozele lui Andrei.

Verificati si voi, chiar ma intereseaza daca se vad pozele noastre asa ...fara permisiune .

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_patrick spune:

FELICITARI, STOISOR!!!
Si multumesc si eu pentru felicitari LaLa20, LalaD si Roli!

Cristina, mami de Matei-Patrick (13.01.2008)

POZE DE TOT FELUL
POZE BOTEZ
FILMULETE
POVESTEA NASTERII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Ven, degeaba zici tu, dar seamana asta mic cu tine rau de tot, boticul e tot al tau si nasucul... intram si noi in clubul celor pasionati de reclame....

Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nasterii lui Pupi

www.petitieonline.ro/petitie/semneaza/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html?msg_ok=1" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Patrik felicitari pt MA-MA! Ai reusit sa o faci fericita pe mamica ta .

Roli sa treaca starea asta proasta. Vorba Stancutwei nu lasa detaliul asta sa iti strice buna dispowitie pe care ai merita-o. Sanatae lui Marc si rabdare cu dintisorii lui Andrei.

Stancutza voi sunteti petrecareti in 3. Ce ma bucur ca v-ati simtit bine aseara. Noi nu am mai iesit pe la restaurant cu Pipe de cand s7au inchis terasele, ca aici e fum tare peste tot.
Multumesc pt grafice. Io nu stiam cum se procedeaza si urmaream curba lor. La inaltime Pipe e exact unde e curba verde adica 0 pt vartsa ei, iar la greutate e deasupra curbei verzi, intre ea si curba portocalie parca cu valoare 2.
Cred ca inseamna ca e mai plinutza decat normal dar nu peste limita.
Emastieeee!

Ven ce marisor imi pare Mathias cand il vad in picioruse, ca un bb de 1 an si. Si ce ochisori... ca cerul. Nici`Fratello cel incapatanat` nu se lasa mai prejos. El are ochisorii spre verde parca, nu?
Cat despre ce mi`ai scris mai sus te si sper sa mai am ocazia sa ma mandresc cu caci tare prostutza am fost. Deh pe hormoni dau vina acum.

Doculetz ati fost plecati deciiiii! Plimbaretilor. puuuup

Si sa nu uit La Multe Lunitze
Robert (JMoni), Eleni (LauriciD), Eveline (Emilia), Andrei (Raluca)

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

LalaD ai dreptate, vazi acolo pozele pe care le ai in album puse ba pe o cana, ba pe un mousepad, ba pe o cutie de bijuteri. Perosnalizate obiectele respective cu pozitele tale. Daca vrei sa faci click te trimite la situl de unde poti comanda chestiile astea.

Io nu le vad decat pe ale mele.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

FETITA MEA SA RIDICAT IN PICIORUSE TINANDU-SE DE MARGINEA PATUTULUI
cred ca sa cam dus cu linistea la noi
am coborat patutul si de acum mai multa grija,ea saraca inca nu realizeaza ca nu ajunge si incearca si incearca de zor

Sara Ioana 15.02.2008

POZELE NOASTRE
ASA MARE SUNT ACUM

Bravooo!

Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Lala, numai pozele tale le vezi acolo la reclama!
Mersi fetele de cuvintele frumoase.....
Angi, nu stiu, tot mai multa lume zice de la o vreme incoace exact invers, ca Markus e al meu si Mathias al lui Cristi...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Citat:
citat din mesajul lui roli25

Mamipatrick felicitari pt. "mama"
Ginette ma bucur tare ca Adeluta e bine si pt. tine ca te-ai linistit.

Eu sunt cu nervii la pamant, franta de oboseala, Andrei are 3 gingii umflate si cand il apuca plansul nu-l calmeaza niciun Calgel...azi noapte se zbatea ca un peste pe uscat, mi se rupea inima.
De dimi ne-a prins ploaia dar l-am plimabat pana mi-am facut lac in pantofi ca el avea pelerina pe carucior si dormea asa bine ca mi-era mila sa urc cu el si sa se trezeasca dupa ce noapte a avut.
Acum vad ca s-a oprit ploaia, o sa-l scot putin la aer.
Marc in continuare e rau cu burtica
Tot singura, sotu iar munceste
Cred ca si de aici mi se trage starea pe care o am...vad ca voi de bine de rau mai iesiti cu sotii...eu in afara de concediu si 3 concerte nu am vazut nici un iesit de cand ii am pe amandoi....tb. sa chem o bunica, care apoi trebuie dusa seara de sot...asta inseamna ca el nu se poate atinge de vreo bere...e complicata organizarea asta...mai bine raman in casa...
In fine...hai ca nu va mai plicitisesc...mi-oi reveni poate vreodata

Andrei face BAITA

Stancuta i-am dat si Nurofen, da nu vreau sa-i dau decat in cazuri extreme ca ibuprofenul asta e cam agresiv pt stomacelul lor. Parca am uitat de la Marc cum e in perioada asta...acum mi se pare ca pe el nu l-au durut asa tare, desi sotu zice ca nu mai tin eu minte.

Cat despre taxiul si bunicele...asta la noi e o poveste ca bunicele astea se tem de taxiuri noaptea, oricum am zis ca macar bilete la teatu si tot ma apuc sa iau ca nu se mai poate asa, are si moralul meu nevoie de altceva.

In alta ordine de idei ma bucur nespus ca v-a priit vacanta in 3.

Roli, cum sa ne plictisesti? Am vazut pozele, Doamne ce baieti frumosi ai, amandoi copia ta, si seamana atat de mult intre ei, trebuie sa ma concentrez ca sa-mi dau seama care e ala mare si care e ala micu...si ce bine le-ar sta si o surioara alaturi, hihi :-)

Decat Calgel, care am inteles ca-i apa de ploaie pt unii bebei,mai bine da-i Nurofen, 2,5 ml. Rrecomandare de la pediatra mea. Si, daca te lasa, fa-i tu masaj la gingie, cica le mai ia din durere, micutii de ei.

Imi pare rau de bebe Marc, sper sa se faca bine repede.

Cu iesirile, puteti trimite bunica acasa cu taxiul :-) iar sotul poate bea cate beri vrea :-) Ce zici? Nu lasa un astfel de detaliu sa te impiedice sa iesi, uite si tu ce supi esti! Meriti si tu o mica recompensa pentru eforturile zilnice, nu?

Noi aseara am iesit cu un prieeten strain, vroiam sa il duc la un restaurant libanez pe care-l stiu eu la Marriott, dar s-a dovedit inchis asa ca tot pe-acolo ne-am invartit si am ajuns la Champions. Unde nu era mai nimeni, locurile de nefumatori erau departe tare de alea de fumatori, basca ca aveau si scaune de masa pentru bebei. Asa ca ne-am simtit bine cu totii. Sofia si-a mancat iaurtul in timp ce noi asteptam comanda, pe urma a distrus si miscat tot ce a putut pe acolo, dar altfel era super incantata, ba s-a mai uitat si la fotbal, cu ecranele alea mari peste tot :-)))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Stancuta i-am dat si Nurofen, da nu vreau sa-i dau decat in cazuri extreme ca ibuprofenul asta e cam agresiv pt stomacelul lor. Parca am uitat de la Marc cum e in perioada asta...acum mi se pare ca pe el nu l-au durut asa tare, desi sotu zice ca nu mai tin eu minte.

Cat despre taxiul si bunicele...asta la noi e o poveste ca bunicele astea se tem de taxiuri noaptea, oricum am zis ca macar bilete la teatu si tot ma apuc sa iau ca nu se mai poate asa, are si moralul meu nevoie de altceva.

In alta ordine de idei ma bucur nespus ca v-a priit vacanta in 3.

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput