Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

LalaD,
concluzia sotului???????????????? ne trebuie si un laptop sau al doilea PC!
Eu vreau timp pt noi doi impreuna el timp pt stat separat! Ne va uni faptul ca vom sta fiecare la compul lui?

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

O , da !!!
Eu am 3 in casa
Unul eu, unul sotul, unul copilul. Idem TV.
Multe frustrari am evitat in felul asta

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Shose

Fetelor drage, am dat de un site cu niste grafice de crestere, sa imi verific fata. Eu n'am mai folosit niciodata unul, in consecinta e limba chineza pt mine.
Ma ajutati va rog?
Cine are timp sa arunce un ochi
http://www.who.int/childgrowth/standards/en/
La weight for age am intrat si e un tbelut ciudat.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Eu folosesc graficele astea de cand avea Sofia 2 luni, cred. In primul rand iti recomand sa il printezi. Pe urma marchezi pe el cu creionul greutatea Pipetului la 6, 7 si apoi la 8 luni. Si cand ai trei astfel de marcari poti deja sa trasezi linia care le uneste. Si asa iti dai seama cam pe ce curba de crestere va incadrati. Linia verde este media, liniile celelalte sunt curbe in afara mediei - curbe superioare sau inferioare.

Sper ca am fost clara si ti-am fost de folos.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Mitsu ce idee draguta! la ce dor mi-e de Conrad, abia astept. stiu ca tb sa vina si Mikybaby in tara curand.

Stankuta abia astept sa vad pozele voastre pe indelete. Welcome back!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Shose eu preconizez ca-ti va iesi ca Pipe e pe curba superioara. My perception, hihi! Pup Iulia dulcica!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

[blue]Salutare !

Am avut o saptamana de balamuc ...Sara bolnava , cu febra zilnic , chinul naibii sa-i dau medicamente , s-o aspir pe nas ...era saracuta terorizata , incepea sa planga de cum o luam in brate ca stia ca urmeaza chinuiala. Plangea si ea si plangeam si eu de mi se umflau ochii...simteam ca o iau pe campii , eram cu nervii la pamant. De atata chinuiala , refuza sa mai manance ...a avut zile cand nu mi-a mancat decat 300 ml de laptic si nimic altceva. Acum este mai bine , nu mai face febra , gatul este curat ...sa vedem cum iese urocultura , sper ca dupa 10 zile de antibiotic sa fi disparut e-coli. Cu mancatul este problema...inca mananca f. prost. Astazi n-a mancat decat laptic si un iaurt , a refuzat supa si fructele .
Aaaa , sa nu uit...avem si noi , in sfarsit un dintzoc ...astazi i-a spart gingia incisivul din stanga - jos. Incepusem sa ma ingrijorez ca la 9 luni si 10 zile nu iesise inca niciun dintzisor ...ma gandeam sa nu aiba vreo problema cu calciul , ca ea nu mai primeste Vigantol de 2 luni. Chiar am vrut vineri sa-i iau sange pt analize , cand am fost la Victor Babes pt urocultura , insa m-am gandit , totusi sa vorbesc intai cu pediatra.
Sapt viitoare voi alerga cu ea pe la doctori...marti am programare la ecografie , miercuri mergem la Gr. Alexandrescu pentru controlul postoperatoriu , joi la pediatra si vineri la urolog.Sper sa fie totul bine ca tare greu este cand e bolnavioara.

Uf mai Simona, ce greu trebui sa va fie...Lipsa poftei de mancare poate fi si de la dintisori, sa stii. Plus febra, asta da o stare nasoala. Saratelul mic, prin ce trece el... Cu luatul medicamentelor nu stiu ce sa iti spun, Sofiei ii place foarte mult sa ia siropuri, le suge singura din seringa de dozaj (eu o folosesc pe aia de la Nurofen ca sa-i dau Zinnat-ul).

Nu trebuie sa te ingrijorezi de dintisorii intarziati, mugurii dentari se afla in gingiuta bebeilor inca din burtica. Eu am o prietena cu o fetita de 3 ani careia i-au aparut primii dintisori la 1 an si 2 luni.

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

lauraIoana asa a inceput si Milan sa faca la san acum o luna, se uita la el ca la un extraterestru, zici ca nu-si amintea ca 7 luni de acolo s-a hranit. Trebuia liniste totala cand ii dadeam ca se smulgea una doua. Pana l-a lasat de tot. Nu mai vroia neam. Am fost asa frustrata, dar pe de alta parte nu-i mai ajungea, stagnase la aceeasi greutate cca 2 luni(ok 9 kg 'dar totusi'), asa ca m-am bucurat ca a incput sa accepte bibe.
Tu ai plecat cu blondina ta la petit? Noi nu indraznim , tare e frumoasa!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

lauraIoana asa a inceput si Milan sa faca la san acum o luna, se uita la el ca la un extraterestru, zici ca nu-si amintea ca 7 luni de acolo s-a hranit. Trebuia liniste totala cand ii dadeam ca se smulgea una doua. Pana l-a lasat de tot. Nu mai vroia neam. Am fost asa frustrata, dar pe de alta parte nu-i mai ajungea, stagnase la aceeasi greutate cca 2 luni(ok 9 kg 'dar totusi'), asa ca m-am bucurat ca a incput sa accepte bibe.
Tu ai plecat cu blondina ta la petit? Noi nu indraznim , tare e frumoasa!

Ema, citisem ca Milan s-a intarcat singur, si m-am intriistat putin - cum, tocmai el, asa de atasat de titi :-) ? Dar poate e mai bine ca a decis singur, decat sa il lasi tu fara, asa cum o sa fac eu cu Sofia la un an.

Milan presupun ca a acceptat greu laptele praf, nu? Poti sa-mi spui cu ce marca ai reusit sa-l faci sa bea formula? Am o prietena care s-a intors la serviciu, bebita ei a fost alaptata exclusiv pana la 5 luni jumatate. cat e ea la munca micuta ar trebui sa primeasca formula, dar nu o accepta. Cum simte gustul de lapte praf, incepe sa planga.

Poze
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Buna ziua tuturor.

Am citit cateva pagini din acest capitol si am vazut poze cu Pupi cel harnic si cu Stancutza din vacanta.

Foarte frumoase pozele si protagonistii.

Stancutza,ce mare este Sofia si ce bine iti seamana.

De Pupi, nu mai zic, un adevarat barbat, care in curand o sa-si ajute mama.....

Asa roade si Antonia, paine, covrigi, biscuiti si asa stam si noi linistiti la masa sau la restaurant, asta dupa ce ea si-a mancat mancarica ei, desigur.

La noi este o vreme de urata si ploioasa. Era in program o plimbare la Sinaia, dar nu avem nici o sansa. Ieri a fost asa de cald si frumos si am profitat sa facem un gratar la Breaza, la bunicul sotului meu. A dormit pitik in curte la aer 4 ore.
pitik doarme, asa ca o sa incer sa incarc o parte din poze.

Am vazut ca s-a dezbatut subiectul "motz". Eu personal am 2 fini, un baiat si o fetitza. La amandoi le-am facut turta si am rupt-o deasupra capului, ca apoi sa le tai motzul si sa le pun tava in fata pt. a alege 3 obiecte. La baieti acest ritual se cheama " taiatul motzului" iar la fete " ruperea turtei", de fapt se respecta acelasi ritual in ambele cazuri. S-ar putea ca in alte locuri sa fie si alte obiceiuri legate de "motz". De asemeni, la noi, se poate taia motzul sau rupe turta, dupa caz, intre 1 an si 3 ani.

Regret ca sunt Zuzici cu probleme in familie. Multa rabdare si intelepciune in alegerile facute.

De la noi, multi ici.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ziua buna,

am un somn pe mine de zile mari ca am ajuns la 4 acasa .. am fost la ziua de nastere a unei prietene, si-a serbat-o intr-un club ..

ce sa va spun .. continuam in aceeasi nota, nu va spun acum ca-s foarte suparata .. si asa as vrea sa uit ce mi-a spus, poate are dreptate intr-un fel .. in fine .. sunt suparata dar Doamne fereste, nu e cazul de divort .. o scoatem noi la capat.

cristina prin ce ai trecut si tu, imi pare bine ca v-ati dat seama de greseala si ati reperat-o. si uite acum ce mandrete de flacau aveti!

stoisor nu am vazut sa-l fi eliminat dar nu se mai scarpina asa in urechi, stii ca i-am pus apa oxigenata de cateva ori pe zi. o sa mergem sapt viitoare la control.

angi multumesc mult pentru sfaturi. am vazut poze cu pupicu .. e leit mami, un frumos si un dulce!!

lala nu e anturajul dar cred ca asa se detaseaza un pic de toate astea pe care le are pe cap ..

nati asa e, nu sunt casnicii ideale dar a mea scartie rau .. practic, suntem colegi de apartament si atat, din pacate. cred ca ma bag si eu la o cura de magne b 6 forte!!

shose

ceaska uff si tu treci prin clipe din astea .. e nasol, ce sa psun. si eu tot asta imi doresc .. timp mai mult petrecut impreuna, dar din pacate, acum nu e posibil si uite ca eu o iau razna .. cateodata imi doresc sa nu fi avut alte businessuri , doar jobul .. poate asa era mai liber ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

Elle, uite si sa-ti mai treaca supararea.
Incet, incet le rezolvati voi pe toate, sunt convinsa.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 8+ lunitze.

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput