Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (118)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Naty io zic ca totu-i de la dinti la Stefanita mica. Nu ai de ce sa-ti faci griji cu scaunele, dar, daca asta te face sa te simti linistita, fa-i analiza luni. SI noi va pupaciiiim Ufff, acu' am vazut ca tre' sa te trambalesti pe tren cu doua gaze mici Nu vreau sa fiu in pielea sotzului tau cand dati oki in oki, dar asa-i trebuie! Drum bun si sper sa te descurci bine

Angi, am vazut pozele cu frumuselul tau Ce ochi minunati are!!! Are pretendente? Noi am zis o vorba pt Andrei al LaleiD, dar se pare ca-i promis asa ca suntem libere si disponibile

Si eu si eu am incisivii de sus zimtati Vedeti?
Meeey si voi abia acu' ziceti ca MagneB6 e drogu' pt mamici care alapteaza??? Io mai am un picut si cad din picioare, nu mai spun ca rabdarea-i pe duca De ateva zile am o stare de greata si de ametealaaaa (exclus bebe, ca abia trecu ciclu).

Cred ca o intzarc pe Theuta, cu putin ajutor si din partea ei: dimi nu i-am mai dat, ca ieri dimi mai mult s-a alintat si in seara asta n-a vrut, ma musca de san si se uita la el ff concentrata (parca nu-l mai vazuse pana atunci). Eu i-as fi dat in seara asta ca deja mi-i dor...ufff, ce ma fac io??? Draga lui mama, ce-mi placea s-o simt la san Vorba lui Virgo: "as alapta-o pana la majorat"

Luiza ms pt raspuns. Nush de ce dar la mine nu a mers treaba asta, ca are si Thea una fara tziuitoare si tot nu sta nici aia...mai insist, ca-i dragalasa tare

Lala20 pupam fata vorbareata si pe Biencuta ei

Irlandeza, cred ca au venit socrii tai si esti super ocupata, dar sa ne spui, te rog, cum se simte Patti, ok?

Noapte buna

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria

Atat sunt de mare

Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Fetelor drage, am dat de un site cu niste grafice de crestere, sa imi verific fata. Eu n'am mai folosit niciodata unul, in consecinta e limba chineza pt mine.
Ma ajutati va rog?
Cine are timp sa arunce un ochi
http://www.who.int/childgrowth/standards/en/
La weight for age am intrat si e un tbelut ciudat.

Shose si Pipetzica (12.02.2008)

Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

'Na seara! Ma reped si eu o fuguta pe la voi, ca o ingrata... Uf, mai fetelor, nu am timp sa va mai citesc ca pe vremuri ... Ma consolez la gandul ca o sa ma mut eventually si o sa il bag pe C. la cresa si o sa am timp de net! Ca nu se poate asa, intru 5 minute pe zi sa imi verific mailu', sau nici atat.. Voi scrieti si mult, e drept, cateodata imi alearga ochii-n cap.. Oricum, sa stiti ca nu v-am uitat si ca ma gandesc foarte des la voi! Nu v-am mai vazut puiutii de muuult! Tare as vrea sa ne intalnim! O sa mai bag si eu nasul pe aici sa vad daca se mai stabileste ceva! Sau, daca nu v-ati intalnit prea de curand, ce-ati zice de o INTALNEALA PE SAMBATA VIITOARE? Eh? V-am tentat? Hai, ganditi-va! Pupici!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Salutare !
Intru si eu in miez de noapte ...acum am terminat treburile prin casa , m-am dushat si ...desi imi pica ochii in gura de somn am zis ca nu ma culc pana nu postez si eu un mesaj.
N-am mai intrat de mult ...din urma n-am putut sa citesc nimic dar am inteles ca ne-ati cam dat disparute .Am vorbit ieri cu Ginette si sper ca v-a dat ea noutatile despre noi. Oricum , multumesc mult de tot tuturor fetelor care si-au facut griji pentru noi.
Am avut o saptamana de balamuc ...Sara bolnava , cu febra zilnic , chinul naibii sa-i dau medicamente , s-o aspir pe nas ...era saracuta terorizata , incepea sa planga de cum o luam in brate ca stia ca urmeaza chinuiala. Plangea si ea si plangeam si eu de mi se umflau ochii...simteam ca o iau pe campii , eram cu nervii la pamant. De atata chinuiala , refuza sa mai manance ...a avut zile cand nu mi-a mancat decat 300 ml de laptic si nimic altceva. Acum este mai bine , nu mai face febra , gatul este curat ...sa vedem cum iese urocultura , sper ca dupa 10 zile de antibiotic sa fi disparut e-coli. Cu mancatul este problema...inca mananca f. prost. Astazi n-a mancat decat laptic si un iaurt , a refuzat supa si fructele .
Aaaa , sa nu uit...avem si noi , in sfarsit un dintzoc ...astazi i-a spart gingia incisivul din stanga - jos. Incepusem sa ma ingrijorez ca la 9 luni si 10 zile nu iesise inca niciun dintzisor ...ma gandeam sa nu aiba vreo problema cu calciul , ca ea nu mai primeste Vigantol de 2 luni. Chiar am vrut vineri sa-i iau sange pt analize , cand am fost la Victor Babes pt urocultura , insa m-am gandit , totusi sa vorbesc intai cu pediatra.
Sapt viitoare voi alerga cu ea pe la doctori...marti am programare la ecografie , miercuri mergem la Gr. Alexandrescu pentru controlul postoperatoriu , joi la pediatra si vineri la urolog.Sper sa fie totul bine ca tare greu este cand e bolnavioara.
Astazi i-am luat un premergator Chicco Dj ...a fost f incantata de consola cu butoane , in schimb...nu face niciun pas. Sta pe loc si se joaca cu butoanele. Voua tot asa v-au facut bebelacii cand i-ati pus prima oara in premergator ?
Ma bag si eu la nani ca sunt moarta de oboseala..sper sa pot sa mai intru maine sa mai citesc din urma , ca saptamana viitoare , cu programul asta incarcat , iar o sa cam lipsesc la apel.
Pupici la zuze si la clontzopei

Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )

POZE BOTEZ

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE

Povestea nasterii

Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata, poftiti la o cafea sau un ceai cald

Copilul meu s-a trezit si-a baut laptele si s-a culcat la loc. Eu ...oha ...n-am mai putut

Am vazut poze cu Pupi : un frumos si un finut ca mamica lui

Am vazut zuze suparate pe consortii din dotare : imi pare sincer rau dar asa cum spunea cineva nu exista om perfect si cel mai bine este sa va gasiti cateva momente libere si sa discutati cu calm tot ce va supara. Uneori ei nici nu isi dau seama pana nu le expui problema si din punctul tau de vedere ca poate un anume comportament lasa de dorit. Comunicarea este cheia in majoritatea situatiilor dar facut cu calm si nu la nervi deoarece atunci vorbele le trec pe langa urechi si ridica un zid de aparare ne mai fiind dispusi sa proceseze intelesul cuvintelor urlate.

Este un lucru absolut normal in aceasta perioada sa inceapa bebelusii sa planga dupa mamica lor - se numeste anxietatea de separare

Anxietatea de separare apare prima data in jurul varstei de 6-7 luni, dar perioada cu cele mai mari probleme este intre 12 si 18 luni. Cel mai adesea, cand decizi sa iti reiei munca si te intorci la serviciu, bebelusul se simte parasit si singur, dar sunt si situatii in care copilul simte anxietate in patul lui, noaptea, chiar daca tu te afli in camera alaturata.

In unele cazuri, anxietatea de separare este accentuata de o experienta traumatizanta (timp petrecut in spital, conflicte intre parinti), iar in alte cazuri, temperamentul copilului, probabil determinat genetic, predispune la anxietate chiar in cazul unui stres obisnuit, care nu produce aceeasi reactie la un copil mai putin sensibil. De asemenea, anxietatea poate aparea ca raspuns la comportamentul hiperprotectiv al parintilor, in familiile strans unite.

Copiii nu sunt scutiti de episoadele de anxietate. Exista temeri firesti in copilarie, insa de multe ori, starile neplacute se transforma intr-o problema cu repercusiuni in dezvoltarea micutului. Copiii cu anxietate devin nefiresc de tematori si se agata de parintii lor, in timp ce in relatie cu alti copii manifesta timiditate. Au adesea un somn agitat si cosmaruri care ii sperie si mai tare. La cei mici, simptomele somatice se manifesta mult mai frecvent decat la adulti, ei avand cefalee si tulburari digestive de tipul gretei, varsaturilor, durerilor abdominale sau diareei.

Cam atat momentan, ma duc sa imi beau cafeaua si sa pregatesc legumele si pestele pentru pranz.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

E 9 dimineata duminica. Si ar putea fi pt mine orice zi a saptamanii. Nu mai fac de 9 luni diferenta intre ele. Doar restul populatiei din casa inca doarme sau mai sta la caldurica in paturi. Dl sot sforaie precis de cand am iesit eu si Benji din dormitor. Am facut cafeaua, am citit pana la final cap trecut si dansez cu Benji prin bucatarie....cant shubi-tup-tup, shubi-tup-tap, shubi-shubi-sbuhi tup! pe o melodie de colind american. Benji rade cu gura pana la urechi. Ne invartim in cerc pana ametesc.....
Acum 2 seri si eu am fost - si inca mai sunt-suparata pe dl sot! Am "delirat" pe aici nu prea a observat nimeni. Bobarnacul a fost faptul ca am stat seara pe net dupa ce a adormit Benji iar dl sot se plictisea ca nu era nimic interesant la tv! Tot intreba cand termin am zis ca nu stiu.... Si-a luat cheile si a tulit-o la un prieten si a venit dupa miezul noptii... el zice ca a baut doar doua beri fiindca a condus. Ce stiu eu! ideea ea ca incercam sa ii arat cum imi merge mie cand el sta pana noaptea la 2-3 la jocuri pe calculator si eu merg singurica la culcare.....Cu singura diferenta ca la 22:15 eu nu am unde evada.... no friends, no nada!

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 9 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

LalaD,
concluzia sotului???????????????? ne trebuie si un laptop sau al doilea PC!
Eu vreau timp pt noi doi impreuna el timp pt stat separat! Ne va uni faptul ca vom sta fiecare la compul lui?

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Inca un mesaj si fug sa ma tavalesc cu Benji pe jos pe covor....
NataliaS,
legat de convorbirea tel cu sotul tau ca sa te intorci cu doi copii mici cu trenul ca esti femeie tare si poti..... perla de la sotul meu .... " femeile dupa ce au nascut devin super femei, pot sa faca de toate au energie cat 10"!!!!! fain nu?
Ah daca am face lista cu ce face el pt casa si familie pe satamana si ce fac eu pai ar ramane asa mult in urma.... serviciul nu se pune ca e aproape floare la ureche ce face el pe-acolo!

Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

E 9 dimineata duminica. Si ar putea fi pt mine orice zi a saptamanii. Nu mai fac de 9 luni diferenta intre ele. Doar restul populatiei din casa inca doarme sau mai sta la caldurica in paturi. Dl sot sforaie precis de cand am iesit eu si Benji din dormitor. Am facut cafeaua, am citit pana la final cap trecut si dansez cu Benji prin bucatarie....cant shubi-tup-tup, shubi-tup-tap, shubi-shubi-sbuhi tup! pe o melodie de colind american. Benji rade cu gura pana la urechi. Ne invartim in cerc pana ametesc.....
Acum 2 seri si eu am fost - si inca mai sunt-suparata pe dl sot! Am "delirat" pe aici nu prea a observat nimeni. Bobarnacul a fost faptul ca am stat seara pe net dupa ce a adormit Benji iar dl sot se plictisea ca nu era nimic interesant la tv! Tot intreba cand termin am zis ca nu stiu.... Si-a luat cheile si a tulit-o la un prieten si a venit dupa miezul noptii... el zice ca a baut doar doua beri fiindca a condus. Ce stiu eu! ideea ea ca incercam sa ii arat cum imi merge mie cand el sta pana noaptea la 2-3 la jocuri pe calculator si eu merg singurica la culcare.....Cu singura diferenta ca la 22:15 eu nu am unde evada.... no friends, no nada!

Filmulete!
Poze f. noi

Ceska,

eu am vazut mesajele tale, nu ai delirat deloc, dar nu stiam ce sa-ti spun. Dar am revazut site-ul mamicii americane cu 9 copii, il stiam mai demult, e superb. Parca iti da curaj sa citesti ce scrie ea acolo, chiar daca e cam declarativa - stil american, ce vrei. Iar fotografiile sunt superbe.

Cred ca aproape toate trecem prin haraieli cu consortii. Noi de ex avem doua calculatoare. Si bineinteles, fiecare la al lui. Nu inseamna quality time together, dar cel putin asa face fiecare ce vrea. Dar e adevarat ca, asa cum timpul alocat pentru rasfat personal s-a diminuat mult de cand avem bebe, si timpul petrecut in doi facand altceva decat spalat vase / facut ordine in tandem aproape a disparut.

Imi pare rau ca te simti singura... nu exista pe aici un topic cu mamici de Germania? Poate gasesti pe cineva in apropierea ta.

si spor la rostogolit!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

buna,

fetele care mi-au lasat in continuare mesaje la povestea nasterii, va multumesc mult, sunt magulita de cuvintele voastre frumoase! Va pupam si va imbratisam!

Gatta of, ma bucur ca sunteti bine acum si va tin pumnii sa iasa bine analizele! Doamne cat te-ai mai chinuit cu frumoasa Sarita bolnavoara. Sa stii ca imi amintesc, atunci cand ma inscrisesem de curand si spusesem ca am avut bebe foarte bolnav recent, ai fost una din fetele care au aratat compasiune intrebandu-ma ce a patit bebelusul meu. Pup fetele frumoase!

Elle nu te consoleaza cu nimic sa-ti spun, dar si noi avem divergente chiar zilele astea, si cum spunea lalaD, daca incerci sa comunici la nervi, trec vorbele pe langa celalalt si nu se prinde nik de el. Sper ca vor veni vremuri mai bine curand pentru toate zuzele care au disensiuni!

m,agne B 6 am vrut si eu sa iau cand alaptam si m-a oprit prospectul unde scria ca ar fi contraindicat. I-am dat maica-mii sa le ia si dupa ce a facut cura nu i-a mai trebuit apa minerala, a inceput sa prefere apa plata. Eu am asociat asta cu magnele deci presuupun ca chiar are efect si in inducerea 'zen-ului'.

Ancasoare pupici! sa stii ca am fost si eu la zilele Bucurestiului, imaginar, odata cu vizionarea albumului vostru recent!

Irlandeza sanatate multa Patriciei si succes in rezolvarea problemelor!

Shose

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput