Pepenasi de iulie-august 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 9
anaxena spune:
nu-i asha ca era mai frumoasa varianta mea cu Sun ca e in Bora Bora?
Camy: cand ajungi la Pitesti?
maine ma duc cu Maria la doctor ca o suspectez de o raceala
de fapt si pe mine ma suspectez de o raceala
Maria are 5480g la 3 luni+10zile
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
AnnaBaby spune:
Mada am cautat si eu superdieta la femina, dar nu am inteles daca pot fi preparate legumele sau trebuie doar crude? Cred ca o sa incerc si eu, cu toate ca mi se pare cam lunga...
Anna
de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love
ankalaura spune:
Hai mai TREYI-ule... si ai plecat tu din Tei?? Te mai intorci?? Hai ca ne dam intalnire la statia lui 282, sa am si eu cu cine bate parcul...
Narci - eu votez cu al doilea.. Imi place cu portocaliu ![]()
ATeBe-ule... acuma am vazut intrebarea ta mai veche... Jocul ala pe care il jucam cu ELiza e unul primi de Craciun de la un client al nostru, ala cu telefonia mobila care incepe cu VF
L-au scos ei, l-au dat cadou, si e tare interesant, pentru ca e "altfel" Are si niste ghicitori, si pe parcursul jocului, unde usnt obstacole, sunt fel si fel de pilde despre darnicie si bunatate, iar cand ajungi la sfarsit, ajungi de fapt in Tara jucariilor si a lui Mos Craciun...
Fie-mea tocmai ce a trecut de faza supararilor la jocuri... Acuma, si daca pierde, se distreaza. Iar daca pierd eu, ma consoleaza, iar uneori triseaza putin, ca sa nu pierd, si sa nu ma supar
De-aia e fain jocul asta... ca trebuie sa zambesti daca nimeresti rau (zar slab, sau de ex, daca dai dubla, stai o tura, pe cand majoritatea jocurilor, la zar dublu iti dau o gramada de avantaje...) E haios foc ![]()
XENA - va doresc sa treceti usor peste raceala. Vad ca multe fete se plang de raceala 
Era mai buna varianta ta cu Bora Bora... Tocmai de-aia m-am si intors de am citit ultimele 3 capitole pana acuma... dar mai bine nu citeam....
Va anunt de pe acum ca daca maine fie-mea ma lasa sa lucrez, o sa stau calare pe acte. Asta daca nu invinge pardalnicul asta de puseu de 3 luni...
Ca recunoastem simptomele alea cu brate si maraiala.... Oooffff,BOTIIII, unde esti.... sa intreb si eu acum ca tineeee CINE MI_A SCHIMBAT COPILUL MEU CUMINTE!?!?!?!?!???? Il vreau inapoi cuminte, mancacios si dormicios!!!
Pup toate fetele fara discriminare si noapte buna 
Anca mami de Eliza si Erika
bujo spune:
Am pus poze cu flacaii. Nu strigati dupa mine ca revin, is prinsa cu despachetatu. pupiu all.
bujo mami de Filip
album de nunta
puiu Filip
boticelina spune:
Salut gagix, venim si noi la raport, tarziu, ca azi iar am fost doar pe drumuri; mai, noi nu stam acasa nici cat cioara in gard
Dar atata vreme cat bidoancele sunt la purtator profitam si ne plimbam...
Turtu vaccinurile astea sunt de multe feluri, exista cele obligatorii (BCG, DTP) si cele optionale (rotarix, Prevenar). Rotarixul e impotriva rotavirusilor, niste entitati nashpete care provoaca diaree severa si deshidratare care necesita tratamente si perfuzii iar Prevenar e impotriva meningocoilor si a altor nashpeturi rele. Acum, cum zice si Narci si Mariana, depinde de la tara la tara, in Franta cred si eu ca nu vezi prea multe cazuri de enterite virotice cu rotavirusi dar in Romanica... Oricum, daca si Biri si Vic zic ca-i cu dus-intors treaba cu rotarixul poate renunt si eu desi nu prea stiu cum e mai bine. Ma gandesc daca cumva voi fi nevoita sa recurg la cresa si dam de vreun focar? 
Ankule, iertaaare, acum am deschis messul, ca ai zis, pelerine tricotate/crosetate gasesti sigur in Cta la o mercerie de pe Cuza Voda, au si caciulita asortata, o minunatie, cred ca le face cineva si le aduce acolo la vanzare. Merceria e prima de pe Cuza cand vii dinspre Pizza Hut, pe dreapta (Cuza colt cu G-ral Manu). Pt masina de cusut baga neste detalii, daca te intereseaza ceva hobby, au astia la Quelle unele Privileg cu tot ce trebuie pt un hobist si e vreo 300 lei. Daca vrei ceva profi recomand Brother, dar preturile incep de la 600 de lei.
Ella, sper sa nu regretati decizia de a va intoarce in tara, io daca as putea si maine as emigra, uff... Undeva intr-o tara de limba engleza dar in care nu se conduce pe dreapta, exista asa ceva?
Daaaaa, Statele Unite (si-asa cunoastem pe cineva nascut pe 4 iulie, nu?
)
Oanasm, poate vorbesti cu Flo, bb David are torticolis si io parca stiam ca la torticolis apar galme pe muschiul sternocleidomastoidian, sper sa nu vorbesc prostii, uff
Mada, inainte de operatie am incercat si io dieta cu mestecatul de 40 de ori, numai ca aveam in fata un castron de spaghete carbonara si mai mult de 3 guri n-am rezistat sa mestec ca mi-am pierdut mintile de placere
Era prea misto haleala ca s-o stric mestecand-o...
Galactogil/Galafor gasiti in farmaciile Sensiblu, sotto. Doar ca am inteles ca au scumpit astia Galactogilul cu nesimtire, era 40 de lei cutia inainte, acum am inteles ca e 60 si nu stiu daca ajunge o saptamana. Ajungi la sapa de lemn..., Galaforul e mai rezonabil, 30 de lei si pe mine ma tine cam 2 sapt, iau 4 pe zi, 2 dimineata si 2 seara.
Ile yeah
uelcam in clubul iubitoarelor de lizarzi! Dau astia acum pe Travel&Living un serial cu niste tatuatori, Miami Ink ii zice, asa m-a reapucat o pofta sa-mi tatuez si io un lizard pe ceafa
. De 10 ani visez la asta dar inca n-am destule c..ie s-o pun in practica...
Dia
las sa vezi ca incet incet depasiti toate frontierele. Si eu sunt ultra happy ca de vreo 2 saptamani e cumintica in carut, sambata am ajuns chiar de mi-am platit si telefonul la bancomat 
Didi Si Garga a inceput sa nu mai manance cu aceeasi placere, si o apuca rasul cu tzatza in bot, dar io sunt shulfa si o hranesc de vreo 2 saptamani fara s-o bag in seama. E greu, ca tare-mi place sa ma uit la ea cand papa, dar daca o ignor tzocaie mai cu talent
Noi vom avea vineri 3 lunitze si avem 5800 si vreo 62 de cm. Si Maitreyi a patit la fel cu Alexandra si au inceput diversificarea... mie mi-e frica de diversificare, nu vreau sa ma grabesc si deja si maica-mea si cumnata-mea incep sa bata apropouri cu suculetze, alea-alea, dar io ma fac ca nu aud si le iau cu psihologisme
(ca doar n-am facut facultatea asta degeaba...
) - (Na, ca pana am conspectat io a scris si Maitreyi da' nu mai sterg...)
Caprioara super nasoala situatie si total deplasata reactia invatatoarei. Daca e bolnava de inima sa se pensioneze pe caz de boala, nu sa-ti persecute copilul
Si eu zic ca si Anca ca daca nu reusiti sa rezolvati amiabil poti sa iei in calcul mutarea lui Matei la alta clasa, e foarte important sa se simta bine cu doamna, a fi remarcat negativ e o povara prea grea pentru un pui mic, poate sa-i compromita tot traseul scolar 
Oana mie doc mi-a interzis sa port centura, mi-a zis ca muschii trebuie sa-si revina singuri, a zis ca daca dupa 6 saptamani voi vrea sa port la ocazii o centura cosmetica, pot, dar la mine nu a fost cazul deoarece la 2 zile dupa nastere nu mai aveam nici un pic de burta, eram plata-plata.
Xeno io era cat pe ce sa pun botu la varianta cu Bora Bora
Chiar vroiam sa intreb (si nu retoric) unde mama naibii e si locu asta pe glob ca io n-am niciun reper...
Anka
I'm here... Cupilu e acelasi, noi sa avem rabdare si le trecem pe toate. Garga de vreo 2 zile in schimb baleste la greu, de fiecare data cand sta pe umarul meu sfarsesc cu bluza uda pina la subrat ![]()
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
narcisa.s spune:
Da, era mai fain in Bora Bora
Multzu Mada, multzu Ankalaura
Pai Capri, m-am gandit mai bine cu invatzatoarea asta de doi lei - trasa de urechi si pusa la coltz o jumate de zi
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
narcisa.s spune:
Boti, eu chiar am crezut...Ma gandeam ca au rezolvat cumva cu Galu si ca au plecat...Sunt umpic loira zilele astea
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
diarux spune:

Beeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyy! sunt vie si nevatamata, am fost si eu in BORA-BORA oleak!

Nu v-am abandonat, dar atatea am de facut saptamana asta, ca am uitat si sa mananc, vb lu'SOR'MIA. Ca nici cu ea nu am mai vb de mult timp.
Am intrat si am citit. Pregatisem niste rapunsuri pe la jumatea capitolului trecut, da au expirat pana am intrat eu iar, asa ca...am pierdut firul.
Asa ca zic si eu "PRESENT" sa nu ma ucida VASILICA, care, apropo, zice de noi, da pe mess nu raspunde niciodata!
Oricum esti funny, mai VASILICA, mai, ca te citesc cu drag.
BUJOvreau pozeleeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!
DIA iaca am revenit, si ti-am raspuns si la intrebare!![]()
NARCISA bine ca nu-s acolo la tine ca innebuneam cu atatea intepaturi. Eu as fi fugit mancand pamantul.
Tot nu pot umbla pe picasa la poze.
CAPRI mishto patania cu duamna invatatoare. Stii ca poti sa o reclami la inspectorat? nu e comportament adecvat pt un cadavru didactic, mai ales la clasa 1. Ramane cupilu cu sechele. ma mir ca e clasa cea mai buna, adik ma refer la faptul ca nu pare sa fie o invatatoare atat de buna. o fi clasa de fitze si de aia. scuze ca ma bag...
CAMY ai ales vreo dieta pana la urma?
VIO am trecut si eu prin asta cu ANDREI. Cred ca trece.
Si lui ii pocnesc incheieturile frate de zici ca e petarda de craciun. o fi normal? ca am uitat sa o intreb pe DIANA.
Calciu i l-am dat cu seringa cate putin cat mai aproape de cerul gurii ca sa nu-l poate da afara.si a mers, da ultimele, tare greu le-a mai primit.
suntem la un mare puseu de 5-6-7-8-9 saptamani, asa ca,aveti rabdare cu noi. Daca intram mai rar...nu va suparati (dar nici sa nu se bucure dushmanii, vorba lu' maneaua)
KIMMY, TURTU, OANA,MINA,SERENITY, BOTI, BIRI, MADA, ARIADNA,GABRIELA, ANKA, ANNABABY,MAITREY (mama, cata rabdare ai avut sa scrii pt fiecare bebelash cate ceva!!!),DIDI, ELLA pupici dulci!!!!!!

Nu mai stiu pe cine am uitat ca nu am mai deschis alta fereastra, asta e din amintiri...ce am mai citit si eu pe aici...
Salvati fetelor ce eimportant (ANNABABY si ILEANNA)ca vin la voi cu cersitul! nu mai am tiiiiimp!!!!!!!!!!
somn usor !sper sa pot intra maine!
Bai, pe MICKYCRIS am uitat-o
!!Of, sper ca fetele sunt mai bine.
E greu sa treaca peste asa un soc...am avut si eu o nepotica...la fel a patit...septicemie si ...gata in 3 zile desi s-a dus pe picoarele lui la o banala operatie...of...
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Caprioara spune:
Narci, Ankule, Boti, Diarux
si multam de incurajari si sfaturi. Va spui maine cum o sa fie confruntarea face to face cu invatatoarea. Sper sa pot sa fiu calma si civilizata, la ce nervi am pe situatie. Mie mi-e clar ca nici cupilu meu nu-i usa de biserica, dar ea de aia e pusa acolo, sa-l dea pe brazda, sa-l invete cu scoala. Si chiar sa fie el cel mai rau din clasa??? Daca asa este cu adevarat, inseamna ca am gresit raaaaau cu el
. Ce sa mai zic ca geaba e istet, ca nu se mai observa daca nu-i cuminte...
Anaxena, zau era mai buna varianta ta cu bora-bora, da io m-am prins ca-i gluma din start din cauza de zbor nepermis cu Galu... Sanatate la fete si
.
Mina, sper sa fie bine bb cu urechiusa. Sanatate si voua si
.
Nu mai am putere sa raspund acum la nimeni, asa ca ma duc la culcare. Sunt obosita rau, mai mult psihic decat fizic azi, dar tot obosita... Si amarata tare
.
pup you all,
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)