Pepenasi de iulie-august 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 10
diarux spune:
CAPRI baga-i mama un cap in gura lu' toarsha 'tatoare!
pai de aia s-a facut invatatoare, ca asa a vrut deci tre sa aiba rabdare cu toti. ca sunt mici si nevinovati
asa...la prima abatere gata? si nici nu a inceput scoala bine. Trebuie sa stie sa ii ia pe fiecare . Inseamna ca ea nu a impus reguli acolo si de aia isi fac de cap in pauze. hai nu mai fi suparata. pup sa treaca
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
narcisa.s spune:
Ruxi, da pe mine nu ma pupi???????????????????
boti, pana la urma care e diferenta dintre Glactogil si Galafor?In afara de gramaj si pret??
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
Gabriela82 spune:
Capri nasoala faza cu invatatoarea lui Matei, mie nu mi se pare normal si, vb ta, cred ca e altceva la mijloc, un alt copilas.
GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
boticelina spune:
Caprioara te rog io nu-ti mai face procese de constiinta ca n-ai gresit sigur cu absolut nimic cu Matei. E firesc si normal sa fie zgubilitici in clasa Ia, psihologii spun ca acum e cel mai greu, la inceput, pentru ca ei nu-s obisnuiti sa fie atenti, e greu sa se concentreze 50 de minute si sa stea locului atat de mult timp, de-aia rabufnesc in pauze, unii nu pricep de ce nu mai au voie sa mearga la toaleta, se mai intampla mici accidente cu pipi, e un efort de adaptare foarte mare pentru ei. O invatatoare care se plange dupa o saptamana in clasa I ca cupilu e neatent sau mai stiu io cum, e zero la pedagogie 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
diarux spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui narcisa.s Ruxi, da pe mine nu ma pupi??????????????????? boti, pana la urma care e diferenta dintre Glactogil si Galafor?In afara de gramaj si pret?? Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22 Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais Caruciorul rosu |
cuuuum????? am uitat ??????????/d aparca am scris si pt tine un mesaj...sau ma lasa memoria???????????
in orice caz, te pup acuma!!!

de nu te vezi!Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudorpoezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Gabriela82 spune:
fetelor care e treaba asta cu calciu la bbii, si mie mi-a zis dr de fam sa-i dau dar inca n-am facut-o, eu alaptez exclusiv inca, e necesar?
noi avem la aproape 3 luni 7 kg si 64 cm. acum sper sa fie relevant ca a folosit un alt cantar.
GABRIELA
de IRINA PAULA (02.07.2008)
boticelina spune:
Narci, Galactogilul e o cutie cu granule, dulci-lesinatoare, care se rontzaie asa sau se dizolva in ceai/apa iar Galaforul sunt niste capsule care se inghit, recte sunt mai tolerabile pentru oameni ca mine care manaca dulce, dar nici chiar asa. Ciocolata e din alt film 
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"
mcoca spune:
Turtu, vezi ca e posibil ca BCG-ul sa nu fie obligatoriu (eu pentru Maya l-am cerut), dar tu nu poti duce copilul in ro fara el ... Cu cresa e ok la 6 luni zic eu. Asa as vrea si eu, dar deocamdata nu am loc
, asa ca pana una alta ramane varianta bunicilor.
Boti, eu zic sa nu te strsezi cu enterocolitele. Ce tu ai avut?? Eu pana sa ajung aici nici nu auzisem de asta. Aici insa de 2 ori pe an sunt epidemii, dar eu nu am facut niciodata, cred ca m-am imunizat in ro :).
Capri bafta maine cu invatatoarea. Nu-mi vine sa cred ce citesc.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
mcoca spune:
Gabriela, 7kg wow. MAi eu am impresia ca suntem cea mai slubutza pepenasha. Ok, asta nu ma deranjeaza, ce ma deranjeaza e ca nu are decat 60cm 

.
Vicky si
Maya (27.06.2008)