Pepenasi de iulie-august 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Didi, eu cred ca la 3 luni au o perioada de super maraiala. Maya in urla azi de numa; si nu dorea nimic, decat sa o plmb in brate.

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

...avem parchet montat!!!!
...am facut si prajitura...acum sa vad cum iese...am incercat eu sa fac ceva...daca iese bun...va scriu reteta..

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Dia,pupici si voua si un mare "bravoo" ca v-ati largit aria de plimbareala.
Referitor la urechiusa,eu nu cred ca a fost curent unde am tinut-o ,in camera deloc,in masina am deschis doar un geam si era ferita oricum,habar n-am de la ce.E adevarat ca pe Bogdan la baita il protejam la urechi in sensul ca nu ajungea apa decat pe burete si ala il spalam acolo.Sper sa treaca doar asa sa nu faca febra ca mi-e mila de ea de mor.
Am vb cu dr.a zis ca e ok daca n-a facut febra si nu e agitata nu e otita dar nici nu mi-a zis ce e.
Multumim pt aprecieri ale pozicilor,sa ne treaca urechiusa si facem sedinta foto si noi.
Despre kk nu stiu ce sa zic Dia dar din mom ce are consistenta eu zic ca e normal sa aibe si miros.Nu e bine cand are diaree si are un miros specific,brrr e urat rau.Sper sa nu fie cazul la nici una dintre noi.
Nu mai stiu cui sa-i raspund ca nu tin minte si admir scriitoarele noastre care dau in scris fetelor raspunsuri la pitici si intrebari.
AAA ,uitasem,inca nu m-am tuns,oare dc?Hmm las` ca va spun alta data ca vreau sa dorm linistita.
Noapte buna!

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Caprioara spune:

Didi, multumesc de urari. Esti draguta ca ti-ai amintit. Faza e ca al meu a plecat azi dimineata in deplasare si vine tocmai vineri. Asa ca nu sarbatoresc nimic, ba mai sunt si singura cu copiii .

Oana, nu am reusit sa o bag pe Ilinca in cada din pacate, din diverse motive. Si imi pare tare rau...

Fetele, din cauza ca mi-s suparata io cu ale mele de vaz negru in fata ochilor, am ramas cu impresia ca nu mai intra o luuuunga perioada Sunisor. Mi s-a tras de la faza ca o sa intre numa la album sa ne vada cum crestem - asa ca am inteles ca e vorba de muuuult timp daca avem timp sa crestem pana va reveni...

Acum sa va explic pe scurt de ce sunt asa suparata: Matei a venit azi de la scoala cu capul spart. Si cum o problema nu vine niciodata singura, mama (care l-a luat) a zis ca Doamna invatatoare s-a exprimat cum ca ea e bolnava de inima si nu mai suporta asa ceva si ca, care copii nu sunt cuminti sa se duca la scolile de cartier. Iar tatal colegei lui de banca a sarit repede sa spuna ca el vrea ca fata lui sa nu mai stea cu Matei in banca, pentru ca a tras-o de par si ii distrage atentia de la ore. Copiii fiind de fata, mama a intrebat fata daca e adevarat ca a tras-o de par, iar ea a zis ca nu a tras-o, a mangaiat-o pe par si s-a jucat in parul ei. Deci, trageti voi concluziile... Apoi mama i-a spus invatatoarei daca sa-mi spuna sa o sun sa vorbim, si ea a spus ca nu avem ce vorbi. Voua vi se pare normala atitudinea ei? Mie mi se parea normal sa ma sune ea imediat dupa ce a dus copilul la cabinetul medical. Precizez ca ea nu era in clasa cand s-a intamplat necazul. El s-a impiedicat de piciorul unui coleg in timp ce se alerga cu alti copii. Apoi la cabinetul medical copilul le-a spus asistentelor cand acestea il pansau si l-au intrebat daca il doare, ca a suportat el altele si mai rele la gradi (el vorbea de cucuie dureroase, ca-mi tot cadea si pe acolo de avea cate un corn in frunte mai mereu) iar doamna invatatoare a zis ca el ar fi spus ca e in stare sa faca altele mai rele de atat , adica cu totul altceva, i-a rastalmacit cuvintele. Sunt ofticata si ca vineri vorbisem cu ea la telefon si imi spusese ca Matei nu e cuminte, nu sta locului, ca mananca urat (face multe firimituri), ca raspunde neintrebat si ca i-ar fi spus el cand l-a certat ca ce daca, ca mama lui a zis ca oricum il muta la alta clasa , ceea ce io nu am zis ever. Asa ca am lamurit-o ca nu vreau sa-l mut si am intrebat-o daca e el mai agitat decat alti colegi, daca e cazul sa-l duc la un psiholog, daca crede ca are ADHD. A zis ca nu. I-am explicat ca avem bble (ceea ce l-a cam dat peste cap pe baiat) si ca tati vine tarziu si nu ne prea ajuta si e destul de greu. A zis ca intelege situatia si ca si ea a avut copiii tot asa, cand cel mare intra la scoala cel mic avea 3 luni. A ramas sa vorbim la telefon in fiecare vineri sa stiu cum a decurs saptamana si daca e ceva important in timpul saptamanii sa-mi dea bip. Ca vom colabora amandoua sa depasim inceputul de scoala care e mai dificil, sa iesim la liman cat de repede. Si acum, iacata, parca nici nu am fi vorbit .
Mie imi face impresia ca are pe cineva pe care vrea sa transfere in clasa ei si ii trebe un loc liber -clasa ei fiind cotata drept cea mai buna din cele 3 clase I. Maine la pranz vreau sa ma duc sa vorbesc cu ea sa ma lamuresc care e treaba. Stiu ca dragoste cu forta nu se poate si ca daca nu-l vrea in clasa si eu insist nu o sa-i fie bine copilului, dar trebuie sa ma lamuresc ce se intampla si de ce nu vrea sa comunice. Iar scuza asta ca e bolnava de inima, nu cred ca e o scuza care sta in picioare... Copiii sunt energici si intotdeauna vor alerga si vor mai si cadea cateodata, chiar si celui mai cuminte i se va intampla pana la urma.

Va las, ca e tarziu si eu mai am o gramada de treburi de facut.

pup you all,

Caprioara, mami de Matei (07.01.2002) si de Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Pica, multzumesc mult de lamuriri...Cred ca ma indrept spre un carucior cu 3 roti

Marimar, am vazut, cam acelasi pret cu Joggster III.Acum ramane sa ne decidem...O sa va cer ajutorul...

Caprioara, nasoala situatia...Poate o fii avand invatzatoarea sindrom pre menstrual, nu stiu ce sa zic.Dar oricum, cum spui ty, dragoste cu sila nu merge

Didi, nici Anais nu a luat in greutate stralucit...650 grame in ultima luna si aproape 1 kg in prima luna.Dar si noua ne-a zis ca suntem in grafic si ca depinde de factorul genetic f mult

Ariadna, eu am comandat Glactogil. Stai ca ma uit si iti spun daca se poate comanda si afara din tara sau nu

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bai nene ce ma enerveaza! astia la noi sunt EDUCATORI sau ce mama naibii sunt?? Ca vad ca au isterii, fite si figuri, pareri subiective,... parca ar fi pe tarlaua lu' ta-su!!!

Capri, mi se pare complet ANORMALA situatia, si i-as recomanda invatatoarei sa urmeze cursul ala de comunicare cu copiii, de care v-am mai zis eu, sau, in locul tau, i-as cumpara cartea si i-as face-o cadou! E la editura Curtea Veche! Mai ales ca exemplele sunt din viata de scoala, si mai putin de acasa...

Din pacate, copilul poate simti foarte intens aceasta "respingere", indiferent de forma ei - ca vine din faptul ca e certat, ca i se face morala, ca simte ca nu e vrut in clasa, sau mai stiu eu ce...

Si, sincera sa fiu, daca lucrurile se ingroasa, eu l-as muta.

Daca il intrebi, Matei ce spune despre clasa, colegi, invatatoare?

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Vicky, pai o fii puseul de 3 luni???

Ariadna, eu comand Glactogil de la pcfarm dar il comand pe adresa mamei si ea imi trimite pachet...Galafor gasesti la mariplant.ro dar si astia livreaza tot numai in Ro...

Deci, pentru carucior am optiunile

http://www.mountainbuggy.com/catalog/buggies/urban-elite/

si

http://www.buggster.ro/?action=produse&id=3&szin=csl

Caruciorul rosu e mai de fitze asa, nu prea merge off road, pe plaja, prin jungla alea alea...De asta imi trebuie unul mai sport...
Cand aveti chef si dispozitie, sa va dati cu presupusul va rog

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

Citat:
citat din mesajul lui Didi81

Anna, Mada, merci

Anaxena, am fost azi prin Cora si am vazut balon cu "it's a boy". E un magaxin cu baloane separat, nu efectif in Cora.

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

si eu am fost azi in Cora si am luat acest balon cu it's a boy...la ce ora ai fost??

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Narcisa eu votez cu mountain buggy are si o mamica de aici de la noi double vine in parc mereu cu bebeii si e fain tare. Is si firma buna f laudati aici la noi.
Uite www.twoleftfeet.co.uk/acatalog/Category_3_Wheelers.shtml" target="_blank">aici un site cu multe carucioare ca sa vezi cam ce carucioare cu trei roti mai sunt pe aici.
Oana aici nu se poarta centura din aia, nici nu iti recomanda medicii sunt de cumparat daca vrei eu nu am purtat.

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

oanasm si la mine a insistat obstetricianul sa ma strang si am purtat braul pe care l-a purtat mama si la mine si la frate-miu . galactogil cauta pe site-ul de la sensiblu si vei vedea toate orasele si toate punctele unde il poti gasi. si alexandra regurgiteaza des, chiar si la o ora dupa masa, si dr a zis ca e de la neragait destul...

anca daca nu ma reapucam de scoala eram eu cu teiu' al meu stand acolo in colentina la statia lu' 282

ladymina fata

dia si noi tot noua zeelanda sau australia dar nu for good. eu chiar sunt patrioata si...i love my country daca mergem mergem pt 3-4-5 ani si revenim. eu am prins clasele 2 si 3 in germania si mi-a prins bine. doar pt asta as merge.

didi been there done that si noi taras grapis ajungem la 600 de ml, si la noi mai bine mananca in somn, si la noi majoritatea biberoanelor sunt sub 100 de ml...si noi am stagnat. pediatra a zis ca e ok si sa nu imi fac griji. raportul inaltime/ greutate/ varsta o multumeste si atata timp cat avem scaune normale, ne jucam, dormim, ne veselim, be happy de 2 zile ii dau si suc de morcovi, saptamana viitoare vom avea si suc de mar si in 2 saptamani cand implinim 4 luni intram pe cerelae. nici sa o fortezi nu ai cum. noi avem la 3 luni si 2 saptamani 5800 g si 63 cm. oricum greutatea cea mai mare se ia in primele 2 luni. din a treia luna scade.

camy ce bine asteptam praji

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput