Pepenasi de iulie-august 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 7
dia_filipas spune:
salut fetele!!
Azi a fost o zi speciala...am depasit zona de langa bloc cu catutzul...am fost mai departe, la posta iar Miruna a dormit tot drumul
!!
Multumesc fetelor care au intrebat de noi! Miruna e bine, nu o mai doare nimic, am supravietzuit cumva!
Care e faza cu cerceii si vaccinul? Dupa cat timp pot sa-i pun cercei?
Narcica ce m-ai distrat cu vaccinurile...ai tu ceva, un "vino-ncoa" de le nimeresti asa...![]()
Violeta ce chestie cu lapticul...interesant cum s-a format asa repede. Mama ce patanie cu gandacul...brrr...
Marina da' cat mai sta soacra la voi? Curaj si rabdare!
Maitreyi asa era si la noi la secretariat...aia isi pilea unghiile in fata mea si cand o intreb ceva legat de licenta, ridica sictirita privirea si zice:"hai mai tarziu, nu vezi ca-s ocupata?"
Serenity multa sanatate!!
Camy ma bucur ca esti mai bine!
Cum merge cu parchetul?
Ileana si eu sunt ca tine, cu munte, cort, tir cu arcul, tur de creasta pe munte cu rucsacu' in spate, liniste...eu inca nu am fost niciodata la mall...cel putin nu in romania, am fost numa in Atlanta.
Anka ce naspa cu posta asta dom'le!! Noi lucram mult cu posta, da nu am avut probleme pana acuma...oricum subscriu si eu la "ce tara de kk avem"...
Ioana ce fain ca ai bona tanara, chiar iti usureaza viatza.
Apropo Didi la voi cum merge cu bona? Sunteti multumiti?
Ella-it cum de va intoarceti? In ce oras veti locui?
Oanasm doctorii astia is chiar de belea!! Doamne cu fac loterie cu sanatatea unui puiutz mic...revoltator...
Mina imi pare rau pentru urechiusa! Sper sa nu fie otita! Da' i-a intrat apa, sau a stat in curent?
printesa sa-i treca!
Ooofff, nu e deloc corect ce-a patit Sun dupa ce ca ea e grijulie si atenta cu toate de aici, tot ea sa sufere...Sper sa se linisteasca si sa intre cat mai repede! O sa-mi fie dor de postarile ei!![]()
Apropo de plecat din tara. Noi vrem Noua Zeelanda. Marimar tu ai locuit acolo...ne-o recomanzi?
Fug ca incepe sa puta partea dorsala a fii-mii...![]()
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
marimar spune:
narcisa
e scump dar merita toti banii, believe me!!!
Daca-l iei din US sau NZ iesi mai ieftin, in Europa cu euro-ul asta puternic iesi cam scump!
http://www.joggingstroller.com/Mountain-Buggy-Urban-Single.pro
http://shopping.yahoo.com/s:Shopping:4168-Brand=Mountain%20Buggy
dia
da, eu recomand Noua Zeelanda din tot sufletul pt ca sint indragostita de tara asta
acum depinde si de meseriile voastre si de ce vreti si ce e mai important pt voi. singurul inconvenient e , daca aveti parinti , frati, surori, departarea !
-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
Didi81 spune:
Dia, suntem foarte multumiti de bona pana acum
. Dar inca nu am inceput sa merg la serviciu.
Acuma sa va zic ce ma supara: Aida nu prea vrea sa manance; cat timp a luat bine in greutate, asta nu m-a deranjat, dar se pare ca in ultimul timp mai mult stagneaza. Am zis ca hai, o fi avand perioade in care creste mai mult si perioade in care creste mai putin, dar totusi, in ultima luna a luat doar 500g, iar in ultimele 2 saptamani mai mult a stagnat
. Si problema e ca nu vrea sa manance, cel mai bine mananca in somn, ca atunci nu se enerveaza, dar in rest, cand ii dau biberonul parca cine stie ce porcarie i-asi da, se enerveaza, scuipa... in ritmul asta parca vad ca in curand trecem si noi la diversificare. Cand era mai mica, ii facea placere sa manance, acum e un stres.
EDIT: si mananca aprox 600 ml pe zi. Cum vi se pare asta pt un copil de 3 luni?
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
mcoca spune:
Ariadna, eu cred ca tocmai pentru ca in jurul fetelor se vorbeste engleza, TU ar trebui sa vorbesti in romana
. Nu are sens sa dai prioritate limbii tarii respective deoarece oricum pe aia o aude 90% din timp. Daca vrei sa invete romana, trebuie sa faci eforturi destul de mari. Noi vorbim in casa numai romana, si nu imi fac probleme ca nu va invata franceza.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
mcoca spune:
Didi, si MAya e luat in ultima luna doar 600g, dar doctorul a zis ca e ok, deoarece a luat in greutate constant. Acum fiecare copil e unic, eu nu cred ca trebuie sa-ti faci probleme. Noi avem la 3 luni 5300g si 60cm.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
dia_filipas spune:
Marimar mersi de raspuns, din cate am citit si mie imi place la nebunie...si ai dreptate, mai greu cu familia...
Mno, am schimbat kk, am papat, acu maraim in bouncer...
Eu am nistenelamuriri:
1. Pe unde e Ruxi? Sper ca nu ne-a abandonat!!
2. De ce se mai screme bebe dupa ce a facut kk? E normal? Ai vostri fac asa?
3. Kk nostru a devenit mai grosutz asa, mai consistent si a capatat miros mai usturator pt. nari...de ce oare? E normal, ca tot asa papa...
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
Serenity90 spune:
Buna seara pamant buna seara lume buna seara bucuresti buna seara copilasi denisa revine pt voi :)))
Deci noi acum mancam ca deh suntem obositi ca ne-am plimbat toata ziua pe afara pe la doctori aoleu cat am mai umblat
.Radu e smecher asa a zis domnu doctor la budimex ca deh la o luna are tenesi
. Multumesc pentru urari si aprecieri si la fel va doresc si eu voua
Marina trebuie sa vb sa stabilim cum facem cu zestrea stiut fiind faptul k fata ta trebuie sa aibe zestre (asa zic babele in popor si eu ma conformez) Radu a spus k ii e dor de ea si in limba lui cere mereu sa vada pozele cu ea mereu mereu mereu asa si adoarme si vrea sa o cunoasca cat mai repede e nerabdator nu il mai pot potoli se uita la poze si ofteaza .Pupam cuscrii si nora :d si de la radu doua mozoale mari!
pupici la toate 

Denisa mamy de
Radu Mihai
Nati spune:
Didi81, parerea mea e ca mananca foarte bine pt 3 luni, Matei pe 9 octombrie face 4 luni.
De doua zile a inceput sa manance 400ml, mai exact pe 28 a mancat 410, ieri pe 29 numa 430, iar azi numa 400ml.
Pana acu doua zile nu manca mai mult 380ml.
Pe 16 am fost la control avea 5.900kg.
Matei vad ca face figuri la mancare, scuipa si el beberonul dar insist pana mananca cel putin 50ml daca mai mult nu vrea, inca nu-l bag la diversificare.
Aici nici nu stau la discutii medicii, mai devreme 6 luni nici sa nu auda ca-i intrebi de diversificare.
Probabil Aida are si zile in care nu prea are chef sa manance.
Poate se remediaza situatia.
Pup ochioasa mica, tare mi-am dorit ca Matei sa aiba ochii mari, dar a ales sa aiba ochii oblici
si mici.
dia filipas, ia cumparat sotul un set de crose jucarii din plastic, alea serioase sunt scumpe si cred ca au pt varsta de 4-5 ani, cred, nu sunt sigura. Vazusem un filmulet cu Tiger Woods pe la varsta de 3 ani, practica omuletul, si uite unde a ajuns, nr:1 in golf.
Sper sa nu-i placa golful, ca tare scump sport mai e si asta.
Am plecat sa pregatesc baia la pitic.
Spor la treburi si numai bine va doresc!
Mamii de Matei
www.flickr.com/photos/nati76/" target="_blank">Poze
Didi81 spune:
Vicky, Nati,
. M-ati mai linistit, deci nu e a mea singura care mananca putin. Eu eram demoralizata ca tot auzeam cantitati genul 180 ml la o masa (a se citi Amira de Mada
) si ma gandeam ca e a mea mai nu stiu cum. Pe mine m-a cam speriat modificarea asta, ca in primele 2 luni a luat cate 1100 g pe luna, si acum doar 500; ca asa, per total, sta bine cu greutatea. Sa vedem ce o sa ne zica joi doctorita, la controlul de 3 luni.
Didi
Didi81 spune:
Stiu ca si Mona se plangea de Codrin ca mananca putin, dar iertati o mamica stresata, chiar daca repeta ce s-a mai spus deja
. Pana la urma stiu ca e ok, dar sunt momente in care e asa de frustrant sa vad ca Aida e nervoasa si pare sa ii fie foame, ii dau biberonul si urmeaza unul din 2 scenarii:
- tipa enervata rau de tot
- ia 2 inghitituri si incepe sa rada cu el in gura de parca mi-ar zice "te-am pacalit, nu vreau sa mananc" ![]()
Didi