Pepenasi de iulie-august 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 6
oanasm spune:
aa..inca o chestie..bebeii vostri regurgiteaza? ca Raul parca in ulyimele 3 zile regurgiteaza cam des...oare nu-l ragai destul? 
capri ai incercat inot in cada cu Ilinca? io ma tot pregatesc de vreo 2 zile da' inca n-am apucat ![]()
Oana
de
Raul
filmuletz bb
ileanna spune:
Narci, Mada era cu toata specia reptilelor. Io numa nu sherpii si nu stiu de cate ori am multumit lui DD ca m-am nascut intr-o tzara fara serpi (bine cica is cateva vipere pe nu's care varf de munte or so). Cre' ca eram moarta de infarct demult ... Insa shoparlitzele chiar imi plac. Seriooos. Sunt asa colorate si stralucitoare ...
ella_it si care ati mai confirmat cu pocnitu'. M-am mai calmat in lumina spiritului la turma (k dak pocneste si la altu' ...) dar nu de tot. Ramane sa mai sap.
Madutz eu zic ca dieta asta ii mai dura ca disociata de 3 zile ... Acu iar is la fructe si fac 13 - 14 de foame. Ca la celelalte faceam de scarba. Sa vezi faza haioasa. Am facut 3 zile de lactate shi mai ramasese ceva alb de mancare. Zic io ... hai ca mai fac o zi ca sa le termin ca pana ajung iar la ele se strica. Eh si mai fac o zi da' abia mai puteam pune gura pe ele. Apoi imi dau seama ca la ce scarba m-a ajuns ... mai mananc o saptamana din ele 
oanasm bine k ai aparut ca te dadusem la interpol deja ...
Pozici ![]()
ladymina77 spune:
Salutam si noi populatia de mamici cu pitici si pepenasi.
Am inteles cred bine ca asa se face mai nou ,sa dm raport dimineata , adica sa spunem frumos "buna ziua" nu?.Buna treaba,eu ma conformez.
Raportam din pacate durere la o urechiusa descoperita de mine de ieri dupa-masa.NU e rau ca nu o doare decat daca o apas dar imi venea sa plang si am sunat-o pe dr.mi-a dat o solutie otica pt urechiusa si ii pun o pic de 3 ori pe zi.Azi dupa 7 vine sa o vada,sper sa nu fie otita ca imi pierd mintile.
Vazut poze cu pepenasi,dulciiii toti.
FUg ca plange si sa nu va mai certati scolareselor.
Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi
oanasm spune:
ileanna ehe...eram io prin zona..ioooi ca uneori ma apuca opandaliile ca nu-s mama buna 

anka si noi tot asa....adica vrem s-o sterpelim de aici...ca efectiv in fiecrare zi ne lovim ba de smecherii fara limite..,ba de sistemu de sanatate ba de altele...unde vreti s-o stergeti? noi in germania....numa' ca trebe sa invatam limba...deci inca un an mai stam p'aci
no..va tzuc ..a venit sotzu asa ca merg la o plimbareala...singurica sa ma recreez o leac'
Oana
de
Raul
filmuletz bb
narcisa.s spune:
noh ca am mai gasit una fan soparlitze....Ileana, ai intrat in clubul cu Sun si Boti...
Oana, Glactogil de pe net...cred ca la profarm gasesti, eu de acolo imi comand si am comandat de vreo 4 ori pana acum...
Marimar, sarumana...acum studiez siteul
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
narcisa.s spune:
noh ca am mai gasit una fan soparlitze....Ileana, ai intrat in clubul cu Sun si Boti...
Oana, Glactogil de pe net...cred ca la profarm gasesti, eu de acolo imi comand si am comandat de vreo 4 ori pana acum...
Marimar, sarumana...acum studiez siteul
Caruciorul rosu
Didi81 spune:
Mi-am adus aminte:
La multi ani cu ocazia implinirii unui numar de ani de la casatorie, Capri si Mona! (8, respectiv 7 ani parca spuneati? scuze daca gresesc)
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
narcisa.s spune:
Marimar, cam cat costa un Mountain Buggy??
Ala off road pare intersant
Caruciorul rosu
ariadnabr spune:
In legatura cu intrebarea despre cum le vb eu fetelor...nu nominalizez ca sunt dupa o noapte alba si nu mai pot de somn
Mick e irlandez, deci in casa si in jurul meu se vorbeste NUMAI engleza. Eu vb aici engleza in proportie de 99.9% deci am considerat ca prioritara e limba engleza, considerand ca Sonia va invata limba romana in Romania.
Acuma om trai si-om vedea, eu sunt convinsa ca o va invata. 
Narcisa ai comandat de pe net Galafor?? De unde plizzzz au livrat acolo??? 
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
pica1 spune:
Narci de mers pe nisip am reusit cu carutul numai tragindul dupa mine avind numai rotile mari in nisipul uscat. Pe nisipul ud, merge fara nici un fel de probleme. Rotile mici poti sa le lasi libere sa se roteasca in jurul prpriului ax sau sa le blochezi si nu se mai rotesc. Eu cel putin nu cred ca le-am fixat vreodata. Ca si avantaje care le vad eu la carutul acesta sunt: manevrabilitate excelenta, nu hurducaie copilul sa ii sara capul din carut pt ca are arcuri pe fiecare roata, poate sa il duca orice persoana de orice statura astfel incat sa isi regeleze inaltimea oprtima a minerului, usor de strans si bagat in portbagaj, scoica se poate monta pe cadul metalic fara a mai avea nevoie de landou, gentuta de la el este ergonomic impartita astfel incat agsesti foarte usor in ea lucrurile pe care le depozitezi, are husa de ploaie care vine perfect atasata de carut, urmeaza sa ii iau si umbrela si o husa special de pus in landou, dar pe care abia cum le-a adus importatorul, si am putut sa ii cumpar baza isofix pt. scoica.
SEBASTIAN (31.07.08)
http://sebastianripa.photoshop.com