Pepenasi de iulie-august 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 5
narcisa.s spune:
Fetelor, va multzumesc ca sunteti alaturi de suferintza mea in privintza vaccinurilor.Nu mi-am pus problema ca imi dau droguri sau alte alea, vaccinurile se fac in umar...eu sunt mai mototoala asa, iau ce mi se da
Ileana, asa mama, cu biciul pe ele...pe toate fetele care nu mai dau un semn de viatzaaaaa...Ca ziceai ca nu-ti plac reptilele.La noi in casa mai apar soparlitze...Ieri, cand am deschis usa, era una presata intre tocul de la usa si usa...dar foarte interesant ca numai capul ii era presat, corpul ii era intreg...Nu-ti mai descriu.Eu oricum fac crize de nervi cand le vad iar Vil incearca sa ma convinga ca sunt aproape animale domestice...Nici la Anais nu-i pocnesc incheieturile
Turtu, ce ati mai facut cu certificatul.La noi Vil vb portugheza, eu romana
Pica, te rog sa-mi spui, daca ai fost cu caruciorul pe nisip, cum functiopneaza...si rotile din fata nu merg una intr-o parte una intr-alta...care e faza cu hamacul. Multzumesc...
Mada, da, uita-te te rog mai mult la ala cu 3 rotzi daca poti. M-a incantat saltelutza ce ai cumparat-o...of Mada si eu care ma gandeam ca Sun e in Bora Bora.
Camy, eu zic sa incerci pentru inceput sa bei dimineatzxa pe stomacul gol un pahar doua de apa calda...Cat poti tu de calda
Ella dar de ce va intoarceti??
Ankule, bine ca ai intrat...Nashpetzi astia cu serviciile lor de curierat.De posta, ce sa mai zic
Violeta, cum se simte Alexandra...ati rezolvat cu kk?
Noi am dormit aproape toata noaptea.De la 11 la 3 jumate si de la 3 jumate la 8 jumate...Acum suntem in bucatarie cu tati
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
Caprioara spune:
Mada, am citit ce ai zis ca Sun nu mai intra 

. Dupa ce ca am io cu ai de acasa o zi de kko
(da va spun alta data de ce), s-o facut ziua si mai de kko cu vestea asta... Mai, dar nu e corect!!! Era asa o prezenta agreabila si pentru cateva neintelegeri tot ea sa nu mai intre???
Sunisor, io te iubesc muuuuuuult!
Vino inapoi! Pleaseeee!
Caprioara, mami de
Matei (07.01.2002) si de
Ilinca (14.07.2008)
Povestea nasterii Ilincutzei, poze Ilinca si Ilinca si Matei
poze Ilinca, burtica, botez si altele
(cont abimami2008 cu parola de la mailul comun)
vias spune:
bai ce ma oftic ca nu sunt si eu slaba asa...de la mama natura...cunosc eu cateva dintre voi care ma enervati cat de slabe sunteti...
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
MissJJ spune:
Narcisa am sa ma uit am vrut sa merg azi da la noi de diminetza ploua torential si e un vant de zici ca zburam acusi ca in vrajitorul din oz.
Vreme de doi lei.![]()
Uite www.mamasandpapas.co.uk/product-03-sport-tundra/100295700/type-i/" target="_blank">aici mai multe detalii despre ala cu trei roti de la ei si aici mai este un www.mamasandpapas.co.uk/product-joolz-by-mamas-papas-alpha-pushchair/s0004234/type-s/" target="_blank">model nou.
Mama soacra is acilea ti-am lasat mesaj.![]()
Oana uff imi pare rau ca aveti pb sper sa rezolvati cat de curand.

Ella eu sper sa nu regretati dar cred ca, cu prima ocazie o sa vreti inapoi in strainatate, odata ce ai locuit in alte parti e mult mai greu sa te readaptezi la "stilul" romanesc. Anyway va tin pumnii sa fie bine si sa va adaptati.
Violeta si alte fete care aveti pb cu bebeii cu kk, e normal sa nu faca uneori si cate trei zile, asta nu inseamna ca sunt constipati sau ceva, constipat este numai atunci cand face f f tare, atata timp cat in rest este ok nu trebuie fortat, ca am auzit de cazuri unde se obisnuise bebe cu termometru si alte asemenea si nu mai facea decat stimulat, asa ca eu zic sa ii lasati vreo trei zile. Ari de ex facea mai rar cand era mica, Ami face uneori la doua-trei zile uneori face de doua ori pe zi chiar trei. Fiecare bebe are ritmul lui.
Marina inca o luna? Uff... Las ca trece si aia si scapi.
Auzi pe cand urm sedintza foto ca eu astept sa vad ce poze ii mai faci la printesa fotomodel.![]()
Ella care e dieta mediteraneana??? Zi aici sa aflu si eu.
Anka ce sa zic e no comment ce ai povestit tu tot ce pot e sa va urez emigrare placuta.![]()
Ei cuscra te-ai lamurit cu dieta mai eu am zis la inceput ca e vrajeala da m-am impacat f bine cu ea mai ales ca nu tre sa numar calorii, nu am timp si nici rabdare sa fac asa ceva, nu am portii masurate pot sa pap cat vreau eu din cele permise, si nu tre sa fac cine stie ce combinatii si cantitati ca la cea daneza de ex. E greu la inceput primele 2 sapt cas numai fructe si legume dar apoi e mult mai usor si incet incet te obisnuiesti sa papi putin sanatos si cum trebuie.
Asa si ca tot vb de diete a fost aici o emisiune despre dietele din trecut de pe vremurile victoriene si etc si au teste tot felul de diete nebunesti de pe vremuri si la sf au facut totalul sa vada care grup a slabit cel mai mult si cele mai bune rezultate a dat the chew-chew diet adik mancare trebuie mestecata de 30 de ori inainte de a o inghiti well bine nu trebe acuma sa mestecam de 30 de ori fiecare gura ca innebunesti asa dar daca mestecati bine mancarea nu va grabiti si mancati pana va simtiti full da sa nu dati pe dinafara in putin timp se va vedea diferentza.
Bine e mai usor de zis decat de facut da cu putin efirt se poate.
Ami s-a tot miorlait pana la ora 2 fara ceva i-am dat laptic a baut a ragait am pus-o in pestisori sa se joace a tras un kk de zile mari de iti muta nasul si acu doarme dusa.
Astept sa se trezeasca sa schimbam pampericiul ca miroaseeee...
Azi vine Flo mai devreme deci apuc si eu o tura de nanitz.
de
Ari si
Ami
narcisa.s spune:
Madutz, nu-i problema...Cand avetzi voi o zi frumoasa si dispozitie mergeti acolo si aruncati un ochi...Si la noi e o vremeeee de tot kk
Capri, din cate am intzeles Sun nu mai intra o perioada, n-a zis ca nu mai intra deloc.Asa am intzeles eu.Si nu ti-a explicat ca e dependenta de forum??Eu sunt convinsa ca o sa intre, nu ne lasa ea asa, ca magarii in ceatza
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
maitreyi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ioana Si eu vreau sa-i pun Ilincai cercei acum, la 3 luni, sa fie intre cele doua vaccinari. Sa ma interesez. Toate cele bune va dorim. Ioana si fetita Ilinca (5 iulie 2008) |
sa ma anunti si pe mine te rog daca gasesti ceva. eu am sunat la coriolan si au zis ca ei pun cercei de la 7 luni in sus

-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY
MissJJ spune:
Narcisa chiar am vrut sa ies ca aveam si eu chef de plimbare si oricum si pestii mor de foame.
Da e asa urat...
Laura o sa mai intre da acuma ia si ea o pauza, ne-a rugat sa nu strigam dupa ea ca vrea si ea putina liniste.
Maitreyi aici numai de la 6 luni in sus pun dupa ce copii au terminat cu toate vaccinarile, la Ari i-am facut abia la 9 luni ca pana atunci tot era bolnava, a plans pe moment si s-a mai miorlait vreo cateva zile ca trebuia sa ii torn solutie din aia la urechiuse da a fost ok, dupa 6 sapt am scos cercelusii aia impuscati si nu am avut pb.
M-a sunat Flo e pe tren acusi ajunge asa ca merg si eu sa dorm.
S-au trezit si fetele asa ca merg sa le echipez pe fiecare.
de
Ari si
Ami
oanasm spune:
mada merci frumos de uarare
dr din ungaria a zis sa n-mi fac griji..ca nu e bai..dar deh...a vazut doar o poza cu umflatura..ca nu putem merge la consult acolo ca nu avem actele gata inca 
vad ca discutati de diete! bravo si spor la toata lumea!
aa..mada acolo se obisnuieste sa se poarte centura dupa ceza? ca dr asta de familie ma tot freaca sa-mi strang burta da' io nu si nu! ![]()
capri si io asa am inteles ca revine sunisoru'! nu ne lasa ea asa ![]()
no bun....
aaa....voi de unde cumparati galactogil? ca io nu gasesc nicaieri!!!
am vazut poze cu pepenasi! moama..ce mari sunt deja!!!!! sa ne traiasca sanatosi!
Oana
de
Raul
filmuletz bb
marimar spune:
narcisa, daca vrei cu 3 roti, the best of the best este mountain buggy. e cel mai usor, are 7kg doar, e super mobil si usor de manevrat pe nisip, zapada, teren denivelat, orice.
chiar daca il iei la second merita.
http://www.mountainbuggy.com/
-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
ankalaura spune:
Ashea ma fetelor, lipseste omul putin si iar se cearta forumistele?
Ella - eu va doresc din tot sufletul sa nu regretati intoarcerea in tara, imi imaginez ca aveti motive intemeiate pentru care o faceti. Noi ne-am hotarat sa emigram... Poate in alte orase e altfel, dar Bucurestiul asta a devenit un cosmar. Luna trecuta era sa dea doua masini peste mine si copii, la modul cel mai serios si inspaimantator cu putinta, iar acum cateva zile era sa intre un nebun in Ovidiu care era cu Eliza in masina... un nebun care a trecut pe rosu fara nici cea mai mica ezitare....
Poate va intrebati in sinea voastra daca eu am facut ceva sa incerc sa schimb toate astea. Ei bine, da,.... Ma cunoaste toata primaria si politia si ce mai vreti voi, la cate reclamatii am facut... Primesc chiar si raspunsuri in scris. Si totusi, vad ca nimanui nu pasa.. Sau, le pasa atator de putini, incat trec neobservati...
Buuun, inchid paranteza.
SURSU - auzi dom'le ce visasi tu, cerceii mei
Asa-i ca sunt frumosi? Cadou de ziua mea de la sotul meu
Alesi de mine, ca el pare lipsit de inspiratie de la un timp...
MADA _ n-are nik ca nu te-a bagat nimeni in seama cu bagatul mainilor in gurita, ba chiar mai bine as zice, ca na, ai repetat, si am citit si io treaba cu mugurasii ![]()
Deci s-o las??
Tare fain gym-ul fetei, iar cu freza ei... m-a dat gata! ![]()
CARMENELA _ ce mai, cu comanda... Ai zis tu ca suntem de la NASA, si eu am inteles ca de la NASHA si nu reuseam sa pricep ce-are nasha cu Ungaria domnule!!! 
BIRI - eu nu m-am mai cantarit, ca ma tem ca am luat si eu un kil daca nu mai mult, dar nu vreau sa vad ![]()
ARIADNA - sa imi dau si eu cu parerea despre limbile folosite acasa. Vara-mea e casatorita cu un neamt. Baietii ei vorbesc romaneste ca au stat mai mult in Romania, veneau vara la bunici inca de cand erau mici iar vara-mea isi finaliza studiile. Dar fata, care acum are 5 ani jumate, nu stia O IOTA! Cel mai rau era pentru bunici, care nu stiau o iota de nemteasca, asa ca nu se intelegeau cu ea. Vara asta a fost si ea la bunici, si a plecat vorbind romaneste. Bunicii, in continuare, nu stiu o iota de germana.
O inteleg si pe vara-mea. Sigur ca ii e mai simplu sa vorbeasca germana in casa; la inceput le vorbea romaneste baietilor, iar ei ii raspundeau tot in germana. Era chiar distractiv daca ii auzeai.
Una peste alta, vorbeste asa cum iti vine tie mai bine si cu asta basta...
Bai gagici, va invidiez cu IOR_ul vostru, ca la mine in Tei vaz ca nu e nimeni!!! De-abia cu Roxana ce mai am si eu o speranta, da' sa nasca sora-sa mai intai, ca vaz ca nu se decide... Pana se decide ea, vine iarna!!!
BOTIIII _ Vazusi mesajul meu pe mess???
Gata ca nu ma mai lasa matza. Rau cu forum rau fara forum...
Anca mami de Eliza si Erika