Pepenasi de iulie-august 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 20
Didi81 spune:
ileanna, eu m-am simtit foarte bine dupa ce am fost la aerobica. Pana acum am fost o singura data, ca dupa aia ba n-am mai avut timp, ba mi-a venit ciclul... Cred ca ma duc maine seara iar. Dar am mai facut din cand in cand abdomene sau am alergat prin parc.
Ei, despre kg e durere
. Cred ca ajunsesem la finalul sarcinii pe la un 77-78, ceva de genul, nu stiu sigur ca nu m-am mai cantarit. Oricum, scazusem imediat la 64-65 in prima luna dupa ce am nascut, si m-am cam oprit aici. Mada, de ce dieta zici ca te apuci? Eu de vre-o cateva zile mi-am propus sa nu mai mananc dupa 7 seara, acum am 63 kg, sa vad ce se intampla in continuare, dar asi incerca si eu o dieta. Bine, sa nu fie una de-aia de te ingrasi la loc dupa ce o termini
.
Eu nu mai intru in pantalonii de pe vremuri
, parca toate kg ar fi depuse pe fund si pe burta
, ca nu imi mai vine nimic in talie. Si nu stiu cum sa scap odata de burta asta!
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
dia_filipas spune:
PREZENT si de la noi!
Am descoperit America!!! - adica: daca nu o bag in seamna pe Miruna cateva minute, chiar daca maraie, in final ADOARME!!! Asa am reusit sa fac de papa si sa ajung la zi cu cititul, iar acu' sa mai si raspund!!
A se citi, ca e mancata, schimbata, si toate ale, nu chiar lasata de izbeliste...
Caprioara eu zic ca nu Matei e de bai, el e doar copil, asa fac toti, dar o invatatoare ar trebui sa stie cum sa se poarte astfel incat sa-i faca ascultatori. Si inca ceva: CE CAUTA O BOLNAVA DE INIMA INTRE COPII MICI, care sunt mereu generatori de "senzatii tari", are de gand sa se sinucida? Offf, sa ne spui cum a decurs discutia!!
Ileana you always make my day...tare ma binedispui!! Sunt verde cand te aud ca incapi in haine! Sa-mi dai si mie dieta exacta, ca prin ianuarie ma apuc, ca nu ma mai suport, asa cum zici tu, creierul meu stie altceva...
Flo ce ciudata faza cu glande mamare sub brat...da' te doare, se golesc cand suge bebe?
Miky sper sa treca problemele si sa te odihnesti si tu...chiar, nu ai la cine apela? Multi
pentru incurajare! Sper ca Dilara sa nu fi scazut in greutate, sa fie in grafic...
ioana, anka mersi de info cu intepaturile si vaccinul. Intrebare: CAND SE FACE URMATORUL VACCIN??
Anka nasoala faza cu Cargusul...si noi suntem nemultimiti de el, am patit ca tine, "ia pachetl nu-i pachetul"... noi lucram cu fancurier, is super! Cat despre intrebarile tale: eu sterilizez rar, cand imi amintesc, iar cu protectiile de sfarcuri, eu am folosit, se chinuia putin, ca nu prindea cum trebe, ca le indoia si nu mai curgea, dar dupa ce se pozitiona, era ok.
AnnaBaby ce fata mare ai...deja vrea in funduletz!!
Vicky 19 kg fara efooort??? Ioooi ce te bat!! Cum sunt exercitiile de recuperare perineala? Ce tre sa faci?...din pacate eu am incontinenta urinara, ma gandesc ca poate ar trebui sa fac si eu...
Boti tare faza cu shosetele ancorate
subscriu si eu la capitolul asta...am ajuns ca-n bancul ala ca tre sa le dau pe spate sa ma spal sub ele...
laremi muulta sanatate!!
Mutza mea e fascinata de TV!! Se uita asa atent...is curioasa ce vede!
Exista un puseu de 3 luni?? De fapt, eu nu-mi bat capu', ca la noi e un puseu continuu de cand am adus-o acasa...numa in maternitate s-a comportat ca un bebe normal!
Gata, noi o tulim la plimbare, ca parca iasa soarele!
toata lumea!!
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
mcoca spune:
Dia, DA TREBUIE SA FACI OBLIGATOTIU!!! La prima sedinta am facut exercitii kegel cu mana kinetei in locul cu pricina. Eu trebuie sa fac acasa de 3 ori pe zi acum. MAine merg iar si fac ceva stimulare electrica : adica am un fel de vibrator :), care transmite mici impulsuri.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ankalaura spune:
Ia stati sa vedeti ca e trecut de 3 jumate si se apropie acush de ora 4... Stai ca ti-i prind eu,...
Dia... si noi lucram cu Fanele, si am zis ca mor de inima cand mi-au pierdut 6 laptoape, ce trebuiau trimise de la Iasi la Constanta, si ei le-au ratacit prin Bucuresti, iar colega mea din Iasi nu pusese nici o valoare la pachet....
... de fapt toti sunt o apa si un pamant...
Plus ca la Fane ma inerveaza cumplit ca au sediul pe strada de veneam eu acasa de la serviciu, si nu iti spun ce balamuc creau acolo ca veneau seara zeci de dube si camioane cu pachete si blocau strada.... Asa ca cu ei am ceva chiar per-so-nal! Ca faceau nervi soferitei de mine.
Auzi, da' daca iti doarme prunca, intra si tu pe mess sa te intreb vreo doo
Multumesc tuturor pentru parerile despre dilemele mele. Cre ca o sa ii mai sterilizez si eu pana pe la vreo 6 luni si cu asta basta. De fapt, cu sterilizatul asta e o aiureala... Imi amintesc cum lua mama tetinele cu varful degetelor varate pe un servetel curat... Eu oricum trag tetina cu nadejde cu degetele, ca alta metoda nu stiu.
Stiti poanta aia, nu?
Ca la primul copil, scapa el suzeta pe jos, o bagi la sterilizat si apoi in gura la copil
La al doilea, scapa el suzeta pe jos, o bagi in gura la tine, si apoi in gura la copil
La al treilea copil, scapa el suzeta pe jos, o iei din gura cainelui, o bagi in gura la tine, apoi in gura la copil...
Noroc ca n-am caine. Carmenela cum o face? ![]()
VICKY - vaz ca esti pe faza. Ia zi soro, la PRELUCRAREA LEMNULUI zic FACONNAGE DU BOIS, LAVORATION DU BOIS? Sau altfel???
Io cu sportul... sunt la Gini... e greu nene, obosesc.... Sa nu ma pui pe mine sa alerg, sa fac abdomene... Imi place cu bicicleta (da' n-am bicicleta) si cu rolele (da' nici role nu mai am), si imi place si sa inot (dar m-am mutat la capitala, deh, unde nu mai e mare...), si ce imi mai place??? Ma mai gandesc eu...
Din pacate, nici cu dietele nu le am. Dar daca nu mananc doua zile decat gref, dau jos 3 kile garantat. Numa' ca nu imi permit acuma sa nu mananc 2 zile. Mai mult de 2 zile nu pot sa nu mananc, ca sunt pofticioasa tare... Am niste eclere cu crema de ness aici la o cofetarie.... moama
mori!
Anca mami de Eliza si Erika
narcisa.s spune:
Ankule, nu stii cine e VASILICA????????????????E prietenul imaginar al Ilennei.Vorbeste cu el in fiecare zi, ii pune tacam la masa, merg impreuna la cumparaturi, are o relatie cu Diarux...E un personaj multilateral si complex.
Da, saptamana asta scanez graficele
Da sa-ti spun de Erikutza.La inaltime e chiar la limita superioara a normalitatii, dar asta cu masuratul copilului e umpic relativa, nu prea se ia in calcul, mai bine dimensiunea craniului si greutatea.
Cu greutatea, la 5 kg este EXACT la mijlocul sectiunii unde scrie OTIMO.
Mada, bine ca ai dormit.Cred ca oricare dintre cele doua Bore Bore ar fii fost preferabila
Ilenuca, la Anais i-au dat in spital Nestogen, o alta formula de al lui Nestle.I-au dat mai ales noaptea sa ma lase pe mine sa dorm...Cu NAN, subscriu la ce ai zis
Da, Biri, ma duc si eu sa caut vaccinul de care ai zis.Sigur ca da, Anais e finutza si delicata si isterica si nervoasa
Vio cu 9 kg MAI PUTIIIIIIINNNN????WOOOOW
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
narcisa.s spune:
Ankule, asa am crezut si eu cu Patagonia, ca e un banc...Pana am descoperit ca exista.Chiar, zice-ti-mi si mie branduri de linguritze, de care cum si ce sa comand din Ro...Pliz...Ah, noi nu mai sterilizam asa de des ca inainte...
Bubule, poze ai pus??
Ileana, pai cred ca si la bb-ii cu laptic formula ar trebui inceput mai tarzior umpic.Dar ma gandesc ca formula e ceva mai greu digerabil iar stomacelul lui bb e mai pregatit pentru diversificare.Cum mi-a explicat mr Leite. Laptele de la tzitzi e un fel de gratar d epui cu salata iar formula e un fel de iahnie de fasole.Ca timp de digestie si dificultate de digestie zic
Cum nu mai intra Sun din cauza ta, Monalacule???
Ankule, eu sunt indragostita de ce face Diana Mirela...De abia astept sa le primesc
Diarux, noh ca acum ma simt mai bine, relaxata, impacata.Multzumim de pupic.Intoarcem triplu
Ilenuco, eu sunt pitica la 1,60.Tu nu esti pitica
OanaSm, sa-ti fie de bine.Poate de ajuta si Galaforul, uite ce zice Boti ca dureaza mai mult si e mai ieftin
AnnaBaby, asa si Anais...Vrea sa se ridice si se isterizeaza daca o las culcata
Timmy e bine, Kimmy.Nu-ti mai fa atatea griji
Didi, ba scanez graficul saptamana asta si il pun...Pupici multi multi pentru Aida
Boti, eu la tzitzi ma bag la o chirurge plastica.Dupa al doilea bb nici nu discut.Implant sau alta solutie
Na Laremi, cineva din acelasi film cu mine.Multzumesc ca ma intzelegi.Pupam tare
Ladymina, cumpara carusel cu mai multe melodii sa stai mai mult pe forum...Hehehe
Noi suntem in hamac cu tati
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
clabur spune:
Buna,
Narcisa iti recomand sincer caruciorul Quinny. Eu am modelul Speedy si sunt foarte multumita. Da o cautare si vezi cum este.
Apropos de greutate si mese: am inceput sa-mi pun semne de intrebare; Ilinca mea mananca minim 150 ml si maxim 200 ml la o masa astfel incat ajungem la 700-850 ml pe zi.S-a nascut cu 3170 g si saptamana trecuta avea 5020 g la 8 saptamani. Oare mananca prea mult? Daca ii scot bibele din gura se pune pe urlat.
Pup fetele.
estrella80 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anaxena
exact ca Maria,deci stau bine Ana-Maria de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii |
Ne raliem si noi voua!
Maya a luat la fel!!La 2 luni are 4,700!!