Pepenasi de iulie-august 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Anka
Cauta si tu o margareta si nu te mai stresa

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Boti si pt tine
Pai daca is goale normal ca arata asa.
La mine s-a terminat cu laptele si aproape ca si-au revenit. Adika aproape ca am iar bube . Sau voi avea cu sigurantza dupa ce dau si restu' de kile jos. Is un piculetz mai moi. Atat.

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ile ca sa fac haz de necaz , mie imi intra mina stanga in biberoane si pot sa le spal bine, bine, cu Pur, le clatesc de le iau dracii si apoi le sterilizez si nu miros a detergent de vase. Dar vazui la Real un det de vase fara miros, englezesc, special pentru treburi d'astea da nu mai stiu cum se numeste

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Boti buna intrebare. Raspunsul dupa experienta mea doar chirurgia si ale mele is ca ale tale, de pot sa-mi spanzur consortul cu ele. They will never be the same. Si si mai naspa daca le bag in sutien e ca se aduna asa pielea ca se vede ca au fost intinse. Grrr... Si eu care aveam sani frumosi din aia nici prea mari nici prea mici rotunjori. Eee fuse si se duse.
Vasilicoo eu cu fairy de vase, well pur-ul vostru si sterlizate si nu miros a detergent si nici nu-s translucide sau vreo ceva.

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Uite www.nuts.co.uk/girls/photos/1119/22901/nuts-next-top-model-kaylee-is-naked" target="_blank">asa mi-ar place sa fie. Chiar si mai micuti putin nu ma supar da astia is faini. Bine ca, cumpara barbatu' Nuts ca sa vad ce model sa imi aleg.
Edit na ce www.weirdasianews.com/2007/04/18/japanese-jeans-are-bringing-sexy-back/" target="_blank">blugi au scos japonezii.

de Ari si Ami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Ileana, nu ma linsa :). Stai sa-ti iexplic :).CRed ca aici joaca si factorul genetic, dar si frica mea cea mare de diabet. Eu am avut diabet de sarcina si stiam ca daca nu slabesc am mari sanse sa fac de tip 2, deci .... a jucat mult psihicul, ca mi-a taiat pofta de mancare .

Vicky si Maya (27.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laremi spune:

Neata fete si din India ... eu am reusit sa racesc de nu m-am miscat din pat o zi jumate, dar macar nu i-am dat si lui bebe.

ANKALAURA: din experienta mea vreau sa iti spun ca nu din cauza sfarcului nu suge copilul, ci din cauza ca laptele nu vine suficient de repede si se enerveaza, mai ales daca a dat si de biberon. Eu nu am reusit sa alptez cam din acelasi motiv, desi spitalul unde am nascut are consultant pe probleme de lactatie si s-a straduit femeia aia mai ceva ca mine sa il convinga pe bebe sa suga. Din ce mi-a explicat ea, undeva in partea de jos a sanului, cam unde vine barbia lui bebe cand suge sunt "rezervoarele" de lapte, pentru ca laptele sa vina ca lumea copilul trebuie sa stimuleze zona aia cu barbita, deci trebuie sa suga. Cu acele protectii de silicon (pe care le-am incercat si eu fara succes}, aceasta stimulare este mult redusa, iar in timp productia de lapte se diminueaza. Peste tot pe unde am citit si auzit, aceste protectii sunt recomandate sa se foloseasca pe perioade determinate, nu sunt o solutie permanenta. Daca tu vrei sa continui sa alaptezi, eu te sfatuiesc sa nu folosesti acele protectii si nici pompa de muls ... ca sa ai lapte copilul trebuie sa suga, e singura solutie. Din ce mi-a spus mie femeia asta, atunci cand sfarcurile nu sunt formate bine sau laptele nu vine prea usor, numai un copil care suge sanatos poate rezolva problema ... Iti doresc multa rabdare

Biberoanele eu le-am sterilizat o singura data, inainte de prima folosire. In rest, nu le las cu lapte in ele (chiar daca nu le spal pe moment arunc imediat resturile de lapte si le clatesc cu apa calda) si ulterior le spal cu apa fierbinte, detergent de vase special pentru biberoane (nu are miros) si perie speciala pentru biberoane. Nu arata rau si nici nu miros a nimic, nici chiar cele din plastic. Oricum, preferatele mele raman cele din sticla.

NARCISA, eu te inteleg perfect si la faza cu vaccinarile, si la soparlitze .... Aici nu te vaccineaza chiar asa pe strada, in schimb urla cu portavocea pe strazi si bat din poarta in poarta ... in special cu vaccinul pentru polio. Vaccin antitetanos eu am facut cand eram insarcinata, prin luna a 5a si apoi in luna a 7a. Iar soparlele papa insecte, gen furnici, tantari ... eu am plase la geamuri si nu prea imi intra in casa, dar pe varande am destule ... toate marimile

Ma duc sa mai citesc din urma ... ca ati scris nu gluma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Diarux si zici ca sotul tau a luat azi banii de la prima de nastere, cei 200 si ceva de lei?De la primarie i-a luat, nu? Si eu stiam ca in octombrie se iau, dar nu-mi imaginam ca chiar pe 1 oct. Inseamna ca trebuie sa merg si eu sa-i iau.

Fetele care v-ati depus la primarie dosarele pt indemnizatia de crestere a copilului, nu stiti unde gasesc eu pe net formularul tip de cerere? Ca sa ma duc direct cu dosarul completat sa-l depun. Eu am tot cautat dar nu gasesc.

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Salutare gagici,
La raport prezente si noi,multumim pt urari TUTUROR.
Scriu tefegrafc ca nu prea are stare sa stea jos numai in brate , mamaruta.
Mai ,eu habar n-am ce s-a intamplat cu mine dar parca m-am dilit cu totul dupa sarcina asta.
1.uit repede ca o tampita(vreau sa va scriu la fiecare daca intrebati ceva si is ca cizma ca nu mai stiu ce trebuie sa zic)
2.transpir ca dracu` parca-si fi la menopauza ,ca numai maica-mea mai transpira asa dar ea are 50 de ani nu 30 ca mine si moooor de cald.
3.mananc dulce mult ceea ce eu nu mancam inainte decat de 2-3 ori pe an.
4.kilogrameee in plus ,habar nu am ca nu am cantar ,oricum am luat vreo 25-26 in sarcina de la 1.67 laaaa ..ma apuca plansul.
5.fug sa hranesc bebelina cu bidoanele astea care vb lu` boti ajung pana la buric:D:D:D.Arata bine pline ,dar goale e de plans:)
6.Ana,Vicky nu mi-i se par slabe fetele voastre deloc
7.Capri,nasoala faza cu Matei,te inteleg pt ca stiu cum este,am noroc ca Bogdan a trecut mai usurel peste asta dar tot o incasa si el de la un coleg si ne-a spus exact dupa vreo 2 luni ca-l bate ca-mi venea sa-l mananc pe colegul lui,un pici amarat fata de Bogdan care era dublu aproape.Si invatatoarea... lasa de dorit prin comportament.
8.Anka
GATA CA S-A TERMINAT MELODIA DE LA CARUSEL

Mami de Andreea Maria 07.08.08
Mami de Bogdan 28.05.99
http://community.webshots.com/user/ladymina77
povestea mamarutei cu cifra 7, ziua joi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

Citat:
citat din mesajul lui AnnaBaby

Diarux si zici ca sotul tau a luat azi banii de la prima de nastere, cei 200 si ceva de lei?De la primarie i-a luat, nu? Si eu stiam ca in octombrie se iau, dar nu-mi imaginam ca chiar pe 1 oct. Inseamna ca trebuie sa merg si eu sa-i iau.

Fetele care v-ati depus la primarie dosarele pt indemnizatia de crestere a copilului, nu stiti unde gasesc eu pe net formularul tip de cerere? Ca sa ma duc direct cu dosarul completat sa-l depun. Eu am tot cautat dar nu gasesc.

noua ne-a zis pe 26-30 sept, si sa merg personal sa a rfost el ieri cu buletinul meu si i-a zis ca treb si certif de naster al lui bebe. azi s-a dus si cu ala si i-a dat, desi trecuse perioada teoretic. eu zic sa mergi azi pan in 4. daca ai cum.
formulare...n-am ideee unde se gasesc pe net, dar nu le poti completa acolo?eu am vazut doar la tipa care lucreaza acolo si carfe a fost colega cu mine.

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput