Pepenasi de iulie-august 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 18
Kimmy spune:
Neatza!
Sa fac si eu prezenta pe ziua de azi ca nu vreau sa mi-o iau ![]()
Pai interesante subiecte se discuta din nou pe aici.
La kg la mine e destul de dificil...inainte de sracina nu ma consideram grasa,pentru ca la inaltimea mea (1,55),ar mai fi lipsit doar sa fiu si schija.Deci inainte aveam 1,55 si 53 kg...In sarcina am luat 16 kg,si la 2 luni dupa ce am nascut,aveam greutatea de dinainte,adica 53...da acuma ca va aud,sincer incep sa ma simt usor grasuta...si parca m-as risca sa fac si eu o cura scurtuta sa mai scap de vreo 3 kg macar.
La timi...pai da,are vreo 7 kg deja.Ea avea 4700 la iesire din spital.Si eu imi faceam griji ca nu manca destul...ca deh pe cutie scria ca la cutare saptamani,cutare cantitate de lapte...Pe la 2 luni manca numai cate 60-80 ml...acuma la 3 luni manca 150 la 4 ore(ziua).Si nici mie nu mi se pare ca e grasa...e plinuta asa si tzapana
.O sa va pun un nud maine ca o pozez diseara la baita.Are bulaneeee.
Acu nu nominalizez ca am avut vreo 10 pagini de citit din urma si nu prea mai tin minte.sorry

Revin ca se maraie...hmmm o fi puseu de 3 luni
?
Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)
MissJJ spune:
Anna succes cu dieta si eu vreau sa ma apuc de lunea viitoare. Ma masor ma cantaresc fac si poze si bag dieta.
sa vad ce iese si cat ma tine mai ales combinat cu sport si cu centura pt abdomen sper sa fie ok. Spor la slabit colega!![]()
Ileanna mah e bine la sala e lenea mare pana ma misc da odata miscata e f fain e obositor mai ales daca merg la clasa de aerobic cu antrenor dupa o ora abia ma misc da e bine, incet, incet nu o sa mai doara toate celea ca na is cam ruginita da ma simt super bine. De trei ori ma chinui sa ajung la sala minim pe sapt. Centura o folosesc timp de 30 de min dim si 30 seara la cat mai mare intensitatea si fingers crossed.
Boti hai ca ai fost simpatica cu frigul.
Oricum arati super.
Oana cu placere.
Diarux 

Camy uite aici asta e capitolul cel mai recent aici ai reteta originala a mamicii de la piersicutze cand am inceput si eu.
Bai la voi cum e vremea ca aici e tare urat vad ca a venit musonul numai ploaie si vant de zboara toate.
de
Ari si
Ami
ileanna spune:
Bai ce va urasc pe astea care stiti si aveti rabdare sa coaseti.
Chiar DianaM pe unde umbli???
Pozici ![]()
MissJJ spune:
Nici eu nu ma pricep la cusut si din astea imi plac goblenurile si alte asemenea dar nu am mai facut de f mult timp.
de
Ari si
Ami
ankalaura spune:
Mey BOTI, tocmai de patania ta cu pustiul prietenei imi dadu de gandit, da' ea ii da si bibe? Sau numai tzitzi? Ca si fie-mea era ok pana sa ii dau mai des bibe, dar daca acuma nu mai avem laptic, vad ca nu mai are rabdare la san decat noaptea si dimineata. Ziua se cam cearta cu mine...
Cat despre Canada, in caz ca nu stiai soro, la ei gradi costa 7 dulari pe zi, iar tu poti sa muncesti linistita, ca doar si eu o sa fac la fel, ba mai mult, tare ma bate sa fac si eu un master adevarat, nu ca in Romanica unde dai o poala de bani si pierzi vremea... Sau, facem altceva... Dupa ce ma instalez eu bine acolo si imi deschid gradinita aia pe care o visez, te chem, si iti cresc io copilu, ce zici de asta? ![]()
ILE - Diana e ocupata cu ponchole fiica-mii si cu cumparaturile de pe ebay...
Buuun, si acum, ce credeti?? VIne Cargusul azi cu plicul?
Raspuns corect: NU STIU
De ce?
Ca am cautat AWBul pe net si nu era nici o inregistrare noua
Ca am sunat la ei, si au zis ca se apuca sa caute plicul si ma anunta ei cand il gasesc, dar azi sigur nu vine
Ca am sunat si la Cluj, si cica fac si ei reclamatie, dar ca de obicei ii anunta cam intr-o saptamana daca nu livreaza, ori la mine au trecut 3!!!!
Ca m-a sunat Clujul inapoi si mi-a zis ca dupa 2 vine Cargusul cu plicul
Ca dupa ce m-a sunat Clujul, m-a sunat si Cargusul, si a zis ca vine pe la 3 jumate-4
Ca daca se face 4 si n-au venit, ma duc peste ei cu o bomba artizanala si ii halesc!
Anca mami de Eliza si Erika
Didi81 spune:
Mai, da ce ati mai scris de aseara pana acuma! 
Anaxena, nu mai stiu exact, cred ca pe la 13 - 13.30 am fosr ieri in cora.
Boti, Maitreyi, Ruxandra, 
Narcis, uite si de la mine un
. Nu poti sa scanezi graficul ala si sa il pui pe mailul comun?
Vicky, nu-ti face griji ca Maya e cea mai slabutza si are doar 60cm, si Aida are tot 5300g si 60cm si mi se pare ca arata foarte bine. Ei, tin la silueta fetele astea
.
N-am terminat inca de citit, revin putin mai tarziu.
Didi
de Aida Maria (03.07.2008)
mcoca spune:
Anka la intrebarile tale:
1. niciodata nu am sterilizat. Spal bine cu apa fierbinte si detergent si gata. Si la spital si doctorul nostru mi-au zis ca ei nu au sterilizat si totul a fost ok.
2. POti incerca sfarcurile de silicon. Ele merg un pic pe principiul biberinului, adica sfarcul de umple cumva si apoi curge in gura copilului (adica se petrece in 2 timp, nu in timp real ca la supt fara). Insa va dura mai mult alaptatul. Eu am folosit la inceput 6 saptamani si a fost super ok. A si nu le-am sterilizat niciodata.
Si da, da, cum am mai zis FRanta e plina de enterocolite. Eu slava domnului am scapat. DAr vezi ca Rotarixul imunizeaza, atunci cand o face, numai contra unui singur virus.
Biri, eu am 170 si sotul 180, deci nu suntem chiar mici, mici.
Greutate : eu am luat enorm in sarcina, cam 22 de kile si mai am 3. S-au dus fara efort, si acum reusesc sa incap in haine. Ei si zilele trecute ma laudam la al meu sotz cu performantele mele in ale slabitului si sa vedeti ce imi zice : "SA vezi tu chèrie cum suntem noi barbatii : daca nu imi spunei tu cat ai slabit eu nici nu imi dadeam seama
. Adica da, e clar ca acum esti mai slaba, mai ales daca ma uit la poze, dar tot tu esti si eu te uibesc oricum." Ok, ok, e frumos, dar totusi ... voi ce parere aveti?
Am inceput recuperarea perineala luni. O sa fac 10 sedinte, dar partea prosta este ca dupa bebe, adio, nu o sa mai ai nicioadata perineul de dinainte si prin urmare Traiasca tovarasul Kegel in fiecare zi
.
Vicky si
Maya (27.06.2008)
mcoca spune:
Didi, cum am mai spus, ca e slabutza e ok
(de fapt e in grafic), dar as vrea mai inalta (desi si acolo e in grafic
).
Anna bine ai venit in clubul puseului de 3 luni. Asa face si Maya, vrea numai in brate si numai plimbata
. IN plus mi s-a mai trezit si noaptea. CAnd se trezeste acum, eu nu-i mai dau sa manance, o culc la loc si gata, ca doar nu o sa ne intoarcem cu 2 luni in urma ...
Vicky si
Maya (27.06.2008)
ileanna spune:
Vicky 19 kile fara efort? Tu ai auzit de linsaj?
.
Ma io cu sterilizatu' nu-mi bat capu' (wow se umple de poete aici) k doar le arunc in sterilizator 1 data pe zi. It's no big deal. Daca as putea renunta sa le spal ... aia ar fi a deal
. Shi Boti io zic ca daca ele is translucide aka oleak jegoase ... sterilizatoru' n-are treaba cu jegu' cu numa' cu vietatile ...
Da chiar. Cu ce le spalati?? Io daca pun pur ca la orice vas ... put a parfum de pur. Daca pun numa' oleak cum am auzit la Sun ... raman ... translucide ... si uleioase daca dau cu mana inlauntru ...
Si tetinele ce-are daca is galbene sau moi? 
Pozici ![]()
boticelina spune:
Bai, voi va plingeti de shunci, io am alt motiv de disperare: Ce ma fac cu tzatzele? ca si acum tind spre buric si daca sunt pline cu laptic mai arata cumva dar cand sunt goale e vai si amar de ele, zici ca am 2 sosete ancorate de stern
Ei, ce ma fac io cu dansele?
Monica si gargaritza
Nancy
"If you are unware of your choices, then you have none"