Pepenasi de iulie-august 2008 (15)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

BON DIMINEEEEEEEEEEEEEE

Scriu pe fuga ca urla minunea, care a foarte agitat!Nu de alta da nu vreau sa mai pierd sirul si de data asta...

GABRIELA eiu i-am dat calciu caa sa a zis pediatra, desi DIANA a zis ca nu e necesar...Pna al urma i-am dat.10 zile. Daca nu ti-a zis nimeni, nu-i da.

FLO ce3 poveste interesanta zici tu! habar nu am avut despre treaba asta cu sub-bratul. Noroc de MAITREYI ca ma scoase din intunericul ignorantei.

MIKYCRIS sper ca e mai bine cu fetele. chiar nu poti sa-ti "iei liber" macar cateva ore? sa te mai relaxezi si tu...

NARCISA uite, si azi , asa de dimineatza...ca sa nu mai plangi...

ILEANNO maica, tot dusa esti! ai o vana-n tine de dimineata...scrie mult si des ca sa ne binedispui, asa poate te mai iert de tradare,.....

BIRI, LEANA vb de incaput in haine vechi????iop am vreo 3 perechi de blugi in care incap cu ingaduinta...da tot tre sa imi schimb garderoba...ca s-a cam dus naibii talia mea

CAMYdrum bun, te asteptam inapoi repede.

ANKALAURA esti de coma cu VASILICA Este iubitul meu secret, aka ILEANNA, care s-a trezit sa spuna asta sa ma comnpromita in fata lu barbacmiu. Oare de aia nu mai am eu parte de fufu???

intrebarea1 si eu vreau sa stiu, desi nu prea folosesc bibe.
intrebarea2.habar n-am

MADA multumim de info cu BORA-BORA.

BUBUPRIMA DE NASTERE A RIDICAT-O ASZI SOTZU DE LA PRIMARIE, trusoul il asteptam cu interes, iar alocatia am trecut-o pe card.

MONATE MAI asteptam, poate reintra totul in normal aici

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela82 spune:

Maitreyi, Diarux multumesc de lamuriri, parca nu i-as da inca, eu de fel nu prea sunt fan vitamine si alte suplimente, sper sa nu gresesc.

GABRIELA de IRINA PAULA (02.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Bah la 1.66 - 1.67 nu suntem pitice!!!!
Pe mine sa nu ma faca nimeni picanie ca GRRRRRRRRRRR!!! Bine, nici nu m-a facut cineva da' just in case .

Profa io stiu k un tzap ispasitor e cea mai buna solutie dar nu-ti bate joc de Vasilica.

Deci Vladutz mananca 100 ml la 2 ore si eu il las asa cum vrea el. Sa vedem cat dureaza.

Pozici

Mergi la inceput

Cele care v-ati apucat de sala / alergat / aerobic or so. Cum va simtiti? Eu nu m-am apucat de nimic, doar am incercat oleak steperu dar ma simt o epava ruginita si intzepenita. Este un sentiment oribil. In fine, mi-a venit ciclul si sper ca odata cu reluarea secretiei de estrogen sa observ cat de cat o imbunatatire. Adik am urcat 3 etaje pe scari si erea sa crap!!!

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanasm spune:

'neata buna!
narcisa merci frumos de pont! am si comandat aseara galatogilil!
dia felicitari pt plimbarica mai lunga! incet-incet poate ajungoi la satu mare ..legat de scremut..si Raul se screme dupa kk...cred ca mai sunt besinute pe acolo!
didi daca e in grafic cu greutatea nu cred ca e bai
capri nu-mi vine sa cred ce spui tu acolo despre invatatoare...chisr asa? pt a baga pe nush cine in clasa sa minta in halu asta...groaznic...sunt curioasa ce va zice cand va veti intalni face to face
mada eram curioasa daca se practica prin strainataturi faza cu centura..merci fain..deci clao nu-mi pun
maitrey multam..numa ca sensiblu de aici nu au si cica nici n-au avut galactogil...no...unde ai stat in germania?
xena sanatate multa tie si Mariei
boti mda..si io citisem ceva de torticolis...poate vorbesc cu flo..merci fain de pont
ruxule si voi la puseu? ioi..si noi..cred...ca de ieri maraim nonstop..urlam...plangem..dar azi am si zambit la taa de vreo 3 ori
flo ioi..unde iese lapte mey? aa...zicea boti ca si voi aveti o umflatura la gatut? cu e..unde e? de cand a aparut?
biri mda..o fi torticolis..dr din ungaria zicea sa facem gimnastica cu caputu ca in 2 luni se retrage..da' ce naiba medicii de acici nu vad treaba asta? toti ar baga antibiotice desi analizele sunt ok (aa..dr din ungaria din poza mi-a pus diagnosticul..si astia...)
ileanna apoi go for it cu spor!
br..scriu la mesaju asta de 2 ore
anka legat de protectiile de silicon..io am folosit vreo 2 saptamani ca aveam ranala un sfarc..dar tare mult aer lua maimutzica...asa...ca suge..mai baga pauza 2 sec..intre timp se umple cu aer siliconu'..ca e mare de tot fata de sfarc...sau nu-l puneam io bine
ileanno ok..care e id tau de mess? numa ca io nu-s asa constanta cu netu asta...adica ba is ba nu-s..ce id ai? sau iaca al meu vivianneit
bubu felicitari pt increstinare..asteptam pozici..vezi ca pe prima pagina gasesti detaliile cu banii

noh..trimit mesaju ca scriu de dimineata la el
va tzuc cu drag
aa..si daca tot suntem la puseu...zic io..Raul ne-a zambit ieri..si azi de cateva ori

Oana

de Raul

filmuletz bb

Mergi la inceput

oana te-am adaugat.

adriana da id k nu mi-ai dat

Pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns boticelina spune:

Ankule chiar vroiam sa-ti zic aseara ca ar trebui sa vorbesti cu Diana, ca ea are maini de aur, face niste minunatii... Masinutza aia de la Quelle e perfecta pt hobby, face zigzag, chiar si tiv ascuns, si butoniera( in 4 pasi). Mai io nu cred ca totusi pisicologii astia sunt niste looseri cand zic sa incepi diversificarea cand bebe sta in fundutz (macar sprijinit)... Dezvoltarea motorie e in stransa legatura cu posibilitatea lor de a inghiti. Eu ma apuc cand o da Garga semne ca vrea sa stea in fundan si cand va fi curioasa ca ma vede pe mine mancand (asta e raritate acum la mine da' vine buni acasa si ea mananca )

De sterilizat io voi steriliza cel putin pana la 9 luni-1 an fiindca fac cu coma daca vad ca biberoanele care ar trebui sa fie transparente sunt translucide sau put... Bine, io sunt si genul care jeteaza tetinele de latex dupa 2 saptamani fiindca mi se pare ca s-au inmuiat sau sunt mai opace decat atunci cand le-am cumparat...

Si stiu si franceza foarte bine da' imi cresti tu plodu'? Ca daca io tre sa ma duc la munca... Daca eram mariata sigur emigram, i-am si zis la un moment dat lu' barbata-meu dar el ura Statele Unite, daca ne luam dupa el ma trageam vecina cu Narci, Brazilia e singura tara unde i-ar placea sa locuiasca...

Vio, la Marks&Spencers au hainutze frumoase pentru domnite plinute

Bai, mie nu-mi vine sa cred ca am o greutate comparabila cu ale voastre, e prima data in viata mea cand sunt "in the normal range". Eu am tot 1,66 si 61 kg. Problema e ca eu am oase mari si grele deci acum, la greutatea asta, sunt costeliva rau, sper ca dupa ce termin cu alaptatul sa mai pun vreo 5 kile inapoi sa arat si io mai de Doamne ajuta. Nici nu ma simt bine asa de slaba, mi-e friiiig, daca va vine sa credeti, io care uram caldura

Am si io niste grafice de inaltime/greutate pt baieti si fetitze, vreti sa le pun pe mail? da stati ca iaca am si un www.kidsgrowth.com/stages/viewgrowthcharts.cfm?id=GW036" target="_blank">link

tetina/protectii nu stiu ce sa zic Ankule, tu crezi ca e de vina forma sfarcurilor? Ca asa cum povestesti tu are prietena mea sfarcurile si bebele ei se descurca de minune. L-am alaptat eu odata pe al ei si era debusolat rau copilul ca io am niste tzatze mari si late, nici nu stia sa deschida gura, Garga o deschide de zici ca vrea sa inghita pe cineva La bibe face la fel si ia o multime de aer, noroc cu alea de la Nuk ca sunt mari si late tetinele...

Bubu la odisee gasesti un link la inceputul ultimelor capitole cu ce acte iti trebuie pt alocatie, trusou si CIC. De depus se depun la directia de Asistenta sociala din primaria de care apartii.

Gally io dau la fata formula Bebelac, e fratele "buget" a lu' Milumil si il iubeste pur si simplu, si nici nu se constipa de la el E posibil sa nu se constipe si din cauza ca bea formula rar, dar io zic ca e si laptele fain...

Monica si gargaritza Nancy

"If you are unware of your choices, then you have none"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Neata fetelor!
Eu vreau sa spun ca fata mea nu mai are stare deloc in pozitia culcat, vrea sa se ridice! Nu va dati seama cat de tare se chinuie sa se traga de manute (cand o tin eu de manute) si face abdomene, se ridica pana in pozitia sezand in fundulet si tot mai vrea si mai sus!!!Si chiar si cand nu o tin eu de manute tot se ridica putin!!! Chiar asa de devreme?

Ce puseu e la 3 luni? Ca de vreo 2 zile nu prea ne mai intelegem, e tot timpul maraita si mofturoasa, vrea in brate si eu sa ma plimb, nu cumva sa stau jos! Cred ca de asta se chinuie si ea sa se ridice!

Am pus cateva poze mai noi pe picasa!

Cu dieta m-am hotarat sa ma apuc de saptamana viitoare ca nu se mai poate asa! Gata!!! O sa incerc superdieta. Sa vedem ce rezultate o sa am...

Ileanna am rezolvat cu laptopul, l-am formatat si acum e ok, dar ieri am fost prin oras si ne-am plimbat ca a fost asa de fumos afara!!! Si apoi am mai avut ceva treaba prin casa si nu am mai apucat sa mai si scriu pe dc, ca de citit am citit

Anna de Ioana Maria
printesa noastra poze cu ariciul
povestea nasterii www.totsites.com/tot/ioana-maria" target="_blank">pagina mea web
www.onetruemedia.com/shared?p=676cf86b3431cbc69b663e&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">could this be love

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Id pe mess: ariadnabr especially for you Ileanna

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Mada...sper sa intru unde trebuie...deci...superdieta zici...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

Mergi la inceput