Pepenasi de iulie-august 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 16
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mcoca Narcisa, pe mine cm ma enerveaza ca eu eram inalta la vremea mea :d, si cum aud ca toti ceilalti copii au peste 60, ma apuca geloziile. Anais vad ca a luat ca Maya. Noi la nastere am avut 3400, dar am iesit din spital cu 3100 .1 luna : 4000 si 54 cm 2 luni : 4700 si 57.5cm 3 luni : 5300 si 60cm. Vicky si Maya (27.06.2008) |
exact ca Maria,deci stau bine
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
gallyb spune:
Si noi la mancat ne uitam pe toti peretii, nu cumva sa ne scape ceva...
ILEANNA si eu ca si tine o pacalesc, numai ca la noi e cu bibe cu lapte si titzi.
Eu cred ca o sa schimb NAN cu HUMANA, caci tot facem kaka numai ajutate. Si cred ca e de la lapte, desi lapte praf nu-i dau mult. MILUMIL cica e dulce si bebeii las repede sanul dupa aia.
Noua si asa ne place mai mult biberonul decat sanul, dar daca nu vrea la san, o las un pic si dupa aia ii m-ai dau, nu vreau sa renunt...
Apropo de siluete, eu am o burta de zici ca sunt gravida...
Ce e drept aveam un pic de burtika si inainte, dar acum... Nu stiu daca m-ai scap de ea. Chestia cu abdomene, exercitii, sala nu-s de mine, sunt o puturoasa rau de tot la astea.
Xenia (9.07.2008)
MissJJ spune:
Cuscra eu am 1,66 si la mine 55 e target-ul.
Sterlizatul eu cu doi copii tot pana la un an. Nu imi place ca daca nu le mai sterlizez incep sa prinda miros si sigur raman ceva bacterii pe acolo. De ex biberoanele lui Ari la care ii dau numai lpate de vaca acuma nu miros dar dupa lapte praf miroase eu i-am dat lui Ari lapte praf pana la 2 ani pt ca are toate mineralele si vitaminele si etc in el si cum ea nici nu papa excelent...
Legat de diversificare uitati www.babycentre.co.uk/baby/startingsolids/introducing/" target="_blank">aici si www.babycentre.co.uk/baby/breastfeeding/weaning/" target="_blank">aici.
Aici in uk tot zic ca dupa 6 luni sa incepem si eu tot de la 6 luni incep.
de
Ari si
Ami
ariadnabr spune:
Ileanna Ia baga fata si pe mine pe lista aia de mess, ca auzi fetele mele, ba una vrea bb mancare, ba nu are internet si se stramba laptopu' la ea...tot asa...excuses, excuses!! 
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
Serenity90 spune:
BUBULEANA trusoul consta in produse pt bebe in valoare de 150...nu iti da bani, iar alocatia poate sa iti vina prin posta sau pe card, depinde ce ai ales...dar..tiai depus toate actele pt astea?
Denisa mamy de
Radu Mihai
vias spune:
.....aoleu ce scrieti voi acolo....eu sunt imensa mai fetelor....
...am 75 Kg..
...cum sa ajung eu la 55 cat ar fi normal?????
....si mai sunt si piticanie de 1,66 m

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
monalac spune:
voiam sa va spun ca mi pare rau ca sun nu mai intra din cauza mea...
n am vrut in niciun caz sa se ajunga la asta,mi am varsat frustrarile aici si a iesit un mare rahat.n am vrut sa jignesc pe nimeni,nici pe sun,nici pe altcineva.
inca o data,scuze.
MissJJ spune:
Camy si eu am 70 si tot 1,66. Data trecuta am slabit de la 83 la 58, per total. Incet o sa se duca da trebe rabdare mie mi-aluat un an sa dau jos si tot cam la asta ma astept si acuma si asta cu dieta.
Bufi abia astept sa vad pozele.
de
Ari si
Ami
anaxena spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Serenity90 BUBULEANA trusoul consta in produse pt bebe in valoare de 150...nu iti da bani, iar alocatia poate sa iti vina prin posta sau pe card, depinde ce ai ales...dar..tiai depus toate actele pt astea? Denisa mamy de Radu Mihai |
ba sunt bani!!!mie mi-au dat 150lei-trusou si 214(parca)-prima de nashtere!!dupa 3 luni am primit banii,dar important e ca sunt de la stat si m-am bucurat de fiecare leutz
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
Serenity90 spune:
Eu am ajuns pana sa nasc la fabuloasa greutate de 90 de kiile..de la 65 cat aveam...la 1.72m...am dat 10...mai am 15...dar cine stie cand k nu vreau sa tin dieta sami zboare laptele din san
asa k nu va mai plangeti..k mai mare k mine nui nimeni 

ANAXENA eu asa stiam din spital ..si am citi si pe net si prin reviste..so fii schimbat...dar unei prietene dea mea ia dat hainute si pampersi si inca cateva dracovenii....oricum, daca e asa cum zici mai buni sunt bani
eu o sa iau trusou si prima de nastere de la asistenta sociala bla bla copii...numai stiu exact cum ii zice
din sectorul 4! Pentru trusou ma suna ei iar pt prima tre sa sun eu intre 22-24...daca sia depus actele ar fii trebuit sa stie astea...zic io!

Maya (27.06.2008)