Pepenasi de iulie-august 2008 (15)
Raspunsuri - Pagina 21
estrella80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gallyb Si noi la mancat ne uitam pe toti peretii, nu cumva sa ne scape ceva... ILEANNA si eu ca si tine o pacalesc, numai ca la noi e cu bibe cu lapte si titzi. Eu cred ca o sa schimb NAN cu HUMANA, caci tot facem kaka numai ajutate. Si cred ca e de la lapte, desi lapte praf nu-i dau mult. MILUMIL cica e dulce si bebeii las repede sanul dupa aia. Noua si asa ne place mai mult biberonul decat sanul, dar daca nu vrea la san, o las un pic si dupa aia ii m-ai dau, nu vreau sa renunt... Apropo de siluete, eu am o burta de zici ca sunt gravida... Ce e drept aveam un pic de burtika si inainte, dar acum... Nu stiu daca m-ai scap de ea. Chestia cu abdomene, exercitii, sala nu-s de mine, sunt o puturoasa rau de tot la astea. Xenia (9.07.2008) |
Gallyb ce iti pot spune din experienta mea... Maya a fost alaptata aproape exclusiv cu formula, mai exact cu Humana. Si era destul de constipata de la el. Am trecut pe Milumil care i-a reglat tranzitul intestinal, acum iese zilnic si moale... din cauza luarii in greutate mai putin decat limita minima ceruta, am dus-o la 3 pediatri care mi-au spus toti trei la unison ca Naneste cel mai apropiat de laptele matern, urmeaza Humana si Milumil care au aproximativ acelasi gust, cu diferenta ca cel din urma da rezultate mai bune in privinta cresterii in greutate. La noi se pare ca si Humana si Milumil au acelasi efect in privinta luarii in greutate, doar in privinta constipatiei se pare ca ei ii merge mai bine cu Milumil.
Asta e experienta noastra!!Sper sa iti fie de folos!
anaxena spune:
aoleu ne trebuie capitol nou!!!
Ana-Maria
de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Ce e drept aveam un pic de burtika si inainte, dar acum... Nu stiu daca m-ai scap de ea. Chestia cu abdomene, exercitii, sala nu-s de mine, sunt o puturoasa rau de tot la astea.
Xenia (9.07.2008)