Pepenasi de iulie-august 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Carmenela, multumesc ca te bagi draga mea.
Si mie mi-ar trebui o violare de genul asta. Adica cineva care sa vada ca am ajuns intr-o stare de nu ma duce capu nici sa accept ajutor. Nu sa mi se reproseze ca nu cer (pe pricipiu mortu'i vinovat). Totusi raman la parerea ca unele lucruri nu trebe sa le ceri / spui. Adica daca vezi unu lovit de masina in mijlocu drumului ce zici: pai ... nu mi-a zis ca vrea ajutor.

In fine ... barbate-meu a recunoscut ca fara intentie incerca sa-si prezerveze modul anterior de viata. Chestie care io o vedeam si muream de draci. Adica bai nene eu sunt in alta realitate complet si tu ti-ai schimbat viata cu un drum la carfur si cu 2 plimbari pe saptamana in parc (plimbari in care te dai ori cu rolele, ori cu bicla ori cu caiacu incercand sa le transformi si pe astea in mentenanta fizica pt tine). Si toate ar fi fost ok daca era macar dragastos si atent cu mine. Da nu. Si nervos. K fraieru' cred ca avea complex de vinovatie si inadaptare in acelasi timp. Si dedea si cu copita.

Mah de ieri seara we are fine (sper sa dureze) da' il balacaresc si io din urma k asa-s femeile.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Dr Anca , multumim!
Kamelya, ai dreptate , m am uitat din nou , sunt la fel dar a mea avea si un pic de argintiu, f putinnn, la rochita ta nu vad sau nu mi dau eu seama. Oricum, am vrut sa ti spun de mult ca am admirat costumasul rosu gap si am vb si eu cu sora mea sa mi ia, am dat deja comanda.

Kimmy, ce veste minunata!
Ariadnabr, nu te mai stresa , te iei de mana cu mine care am 69 si de 1 luna tin regim si nimik, dar nu ma las, trebuie sa ajung la 58, nu mi place sa fiu prea slaba am avut 49, si mi se pare ca nu prea semeni a femeie cand esti prea slaba.\Lasa ca slabim noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

dr_anca io cand zic ca tre' sa facem club de injuraturi ...
Si drumu' spre iad e pavat cu bune intentii. Da faptele nene???

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

ileanna, crede-ma, ca stiu in ce stare esti...llegata de barbatu' tau...chiar daca nu sunt ACUM in situatia ta... Cand eram gravida...ziceai ca totul e minunat si la fel ca inainte... Eu abia ma miscam, ma dureau toate alea si plangeam pe infundate ca mi-era frica sa nu pierd sarcina...el....teleleu, relaxat si absent..non stop. Am zis ca divortez...ne certam non stop....
Au intr-adevar barbatii un mod de a se proteja.....pe care noi nu il avem... Ei nu doresc sa se sacrifice...dar noi suntem libere sa o facem daca dorim, ei nu ne stau in cale...Ba as zice ca ne incurajeaza...
Eu zic asa....cere-i ajutorul, mai cu dintii scrasnind, mai cu ranjetul pe fata...Fa efortul de a nu te astepta de la el sa reactioneze.....ca astepti degeaba. Nu ca nu te iubeste....asa e el...si asa sunt majoritatea...Mura in gura sa le dai....si tot nu pricep....Din pacate, pentru asta e nevoie de....o femeie...
Deci, cere-i ajutorul si pentru fiecare nimic pe care il face....lauda-l de parca ar fi mutat muntii din loc.. Si nu il ajuta tu deloc...Lasa-l sa se descurce singur...Tu...cu gura,"vaaai, ce minunat esti, vaaaaaaiiiii, ce nemaipomenit esti, vaaaaaai, eu nu as fi putut face asa ceva...etc"... Fa efortul de a nu ii smulge beregata cateva zile din astea...si sa vezi ca invata...
Iti zic din experienta... Al meu gateste, face curat, are grija de copil si se duce si la serviciu....si toate numai asa....cu "vaaaaaaaaiiiii, nu as fi putut fara tine"... crede-ma, functioneaza..... Ca la copii mici... Gandeste-te ca te pregatesti sa iti educi copilul....doar ca e ceva mai mare...
Va pup...

decat sa nu stii nimic ....mai bine sa stii putin...(prietenii stiu de ce...)

Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flo1980 spune:

Hello fetele...

Offf, am cam terminat cu pregatirile pt. botez, vad ca e foarte rece dar macar sa nu ploua!

Abia am citit ce ati scris...aveti debit, nu gluma!!!!

Carmenela mi-a zis doctora lui David de la kineto ca mai tarziu , dupa operatie nici nu se vede ca a fost "gura de iepure" sau "gura de lup". Se cicatrizeaza foarte bine, fara urme, deci....
Unii copii mai fac recuperare la ea, cei care au probleme de deglutitie, masticatie...

Sun la mai multi ani fericiti alaturi de sot si printesa! Scuze de intarziere!

Pt. totii pepenasii care implinesc lunitze!

David a scapat de colici, e cuminte. Papa cam "dezordonat" zic eu...adica suge bine ce suge apoi incepe sa rada si sa gangureasca si nu mai vrea decat peste o ora
Noaptea se trezeste pe la 4 sau chiar la 6 daca nu prea si-a facut somnul ziua.
Am reusit sa racim toti in afara de tati si maine e botezul, sigur o sa mai tremuram oleaca

Capri te petim noi daca ne vreti
Felicitari pentru ajutorul lui tati!

Anaxena nu's ce sa zic.....David avea la 2 luni 5400g...bine, baietii intotdeauna iau mai mult. Dar depinde si de gene fiecaruia...Am o prietena care a alaptat fetita exclusiv la san pana la 1 an si 2 luni si intotdeauna a fost mai slabuta. Ea a dat toate kg din sarcina jos intr-o luna. Asa e si felul ei...mai slaba. Daca e sanatoasa e tot ce conteaza. Bafta la salon!

Ileanna ai incredere in tine si fii tare! Toate or sa se aseze la locul lor!

Boti arati super! pt. Garga!

Nu's cand mai intru....Tecky si cine isi mai crestineaza bebelusul maine PETRECERE FRUMOASA

Flory de George Alexandru 23.02.2006 si David Gabriel 27.06.2008

pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Fetele cu botez weekendul acesta, va dorim sa aveti parte de cele mai frumoase momente si de vreme cat mai blanda!

Apropos de botez, tanti Ileana, tu sambata viitoare il ai? La ce biserica faceti? Poate ne vedem duminica, ca sa poti ajunge si tu, ce zici? Te mai scoatem din depresie...

Tiberica habar n-am. Ai PM de la mine.

Anaaaa ce pozee faine! Mariuca mie mi se pare foarte bine dezvoltata, zau! Iar tu ciocu mic, da? Ti-am mai promis-o io, dar acum chiar ti-o iei la intalnire...gravida nu mai esti, pot sa-ti palesc una, sa te trezesti la realitate sa vezi ce gagica faina esti!

Vazut si pozele Ankutzai, frumusica foc Sara voastra!

Multumim inca o data pt urari!

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

prezent si eu pe ziua de azi!

dia, ce-mi palce mie la ciupercutele alea ca sunt bune si fooooooooarte rapid de gatit :D. le-a pus Mada la retete

Anka, ai mare dreptate cu statul acasa cu bebe. eu sta ucel putin un an! ce m-ai distrat cu dialogul. niste infacol de la mine nu vreti? :))

capri, superbi copii ai!

Sursu, ne plimbam si noi in IOR, nu mereu ca am ceva mai mult de mers pana acolo dar cand o fi vreme mai frumoasa poate ma incumet sa vin si paote ne mai intalnim.

camy, nu ne dai nici o veste?

_

Marina de ANA SOFIA 05.08.08
Copil crescut din suc de morcovi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

fetele imi pare rau ca nu va pot raspunde la toate da' mi-e nitel cam greu sa recuperez. va cu drag pe toate!

noi am fost azi la dr cu pasarica mea cu papatul alexandrei si dr ne-a spus ca suntem in grafic si parem mai slabute pt ca suntem mai inaltute. avem 63 de cm si 5740 g si de maine intram la suculet de morcovi sa mai deschidem apetitul

sper sa reusesc sa recuperez si sa pot tine pasul cu voi

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Pozele Alexandrei

www.onetruemedia.com/shared?p=508af3efc5477841c88707&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">THE WEDDING DAY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

mda...din capitolul "diversificarea":cate le datzi suc de morcovi si de la ce varsta??

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Biri - soacra mare - pai norata-i pe picasa la pepenasi08...vezi tu aia care-i mai karatista si mai nervoasa...

Sursula, din povestea asta e si dealerul de maconha de la 50m de casa cu surori prostituate, si vacutzele care pasc peste drum, si mirosul de coca de seara...

Camy, succes la interviu!!!!!!!

Of Ileanna...Cu bona o sa fie mai bine, o sa ai si tu timp sa te relaxezi putin, si ceva timp pentru tine...Si te sustzin la cura de slabire (desi in poze nu pare ca ai nevoie)

Cristina, n-ai gresit niciunde iubita...asta este, bine ca papa si tzitzi si formula...Important e sa fie Mihaitza sanatos

Gata Sun-ule, mi-am dat doua palme si m-am pus la coltz...20 de minute...Lasa ca si voi m-ati facut varza.Si cu mirosul de tei, si cu eclerele, si cu amandinele si cu muuulteeeeeee....Ca n-ai zis ce tort ai mancat...Detalii plizzzzz

Cris, sunt numai doi portocali.Zice Vil ca-s portocali ca eu n-am vazut fructe pana acum...Dar il cred pe cuvant.Mai am si un papai sau cum ii zice pomului de face papaia si o agatzatoare de maracuja.Si cica si niste pruni pe care nu i-am identificat inca

Noi am fost ancorate la tzitzi toata noaptea si acum suntem maraite si cu degetul in gura.Hmm

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput