Pepenasi de iulie-august 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Am ramas rau in urma cu cititu...

Camy, tinem pumnii !!! Uneori visele nu au nicio semnificatie, sunt transpuneri doar ale temerilor noastre. Sunt sigura ca va fi bine

Rontzy, de cand ma tin sa iti zic ca am vazut pozicile cu DAvidutu la implinirea celor 3 lunite!!! Sa va traisca...MI-ai facut pofta de prajituri!!!...

Ankuta... ce scumpica e Sara!!!! Hehehee...a inceput sa planga cand a dat-o cu mir sau mi se pare mie??

Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Am pus cateva pozute cu noi la pepenasi, sa ne vedeti. Bine...don'soara nu avea treaba cu poza, ea vroia doar sa se ridice, ca asta vrea toata ziua!:)

Ana iupiii, super! Baga!

Ce vreme de kko...cupilu are haine groase da' io cu ce ma imbrac? Ca am doar 1 hanorac si o gecutza subtire, nici macar umbrela n-am, ca-i in masina si masina in service.:) Si sa pun 10 tricouri nu-s genu, ca io ceapa nu pot sa ma misc. hmmm, cred c-o sa-mi fie frig cand ies:)

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenela spune:

salut fetele vesele...si mai putin vesele....
Illeana, hai sa ma bag si io ca musca in lapte, ca una care a vrut sa moara cand si-a vazut copilul....Pe bune.. Am zis ca mai bine mor decat sa o vad asa....Acuma vreau sa traiesc...sa o vad oricum... Daca nu ai ajutor...nu iesi nene din starea asta... La mine a venit mama, dupa ce refuzasem sa vad pe oricine 3 saptamani...Ma ingropasem in casa...nici la telefoane nu raspundeam....(bine, ca nici acum nu prea raspund, dar din alte cauze...). De cate ori ma intreba mama cand are voie sa vina sa ne vada...ziceam ca nu vreau sa vad pe nimeni si sa nu prind pe nimeni aici... Si pana la urma a venit..cu japca....ca sa zic asa.... M-am trezit cu ea la usa si a zis ca ea nu mai pleaca pana nu ies din depresie... Si a stat cam o saptamana...si m-a bagat din depresie in boala de nervi... dar a functionat... M-a scos din starea aia... Allegra.. plangea non stop cand o tineam in brate, se isteriza instant, cum venea ta-su..pac, ziceai ca nu avem copil in casa... Si eu ma enervam si mai tare.... Si tot asa.... Asa ca...get help! SOON!
Si mie imi place Allegra mai mult...si lu' ta-su....De fapt, Cara a aparut ca sa mearga cu numele Allerga, care a fost dorinta lu' barbacmiu. Eu vroiam inainte sa o cheme Alia. Dar ne-am hotarat sa ii zicem cara ca e mai usor de retinut de ea...Cand o sa mai cresca incepem sa ii zicem si Allegra, si sunt convinsa ca ea o sa hotarasca sa isi spuna Allgra cand o fi mai mare...
Sun-ule...daca imi promiti ca o sa fie bine...te cred pe cuvant... Acum, refuz sa ma gandesc ca o sa se intample chiar la ea accidente... S-a intamplat o data...nu o fi si a doua oara... Nici nu prea mai surfez sa citesc despre malformatia asta. Pe unul din site-uri citisem ca se asociaza des cu retardarea.... Apoi.....atunci am zis ca iar cad jos... Dupa ce ca e malformata...sa fie si retardata... dar am intrebat dr din elvetia, austria si chiar si de la noi...si au zis ca e o bataie de campi, adica forma asta usoara nu se asociaza nu retardarea.... Asa ca am trecut si eu prin momentele mele de glorie... Nuj pot sa spun ca sunt complet restabilita, am zile cand ma apuca urletele singura prin casa, mai ales cand zambeste...si mi se umpple inima de fericire...si ma uit la gura ei.....si simt cum mor in mine.... Dar trec si ma gandesc ca o sa fie bine si va fi o fetita frumoasa... de fapt...nici nu ma intereseaza sa fie frumoasa....ci doar normala...
Si gata, ca v-am zapacit....
FETELE CU COMANDA. ID-UL MEU, one more time e carmen_david2000, mailul e carmendavid1@yahoo.com, telfonul e 0723 253 253. Pentru ca vad ca suntem mai multe, propus sa imi trimiteti pe mail numele exact al articolului pe care il vreti. Trebuie musai sa trimit mail inainte, sa intreb daca e pe stoc. Am sunat ieri si asa mi-au spus sa fac, ca sa nu fie riscul sa nu fie pe stoc, banii mi se iau automat d epe card...si apoi trebuie sa asteptam saptamani multe, sau sa imi dea banii inapoi. De exemplu, am vrut sa comand si un parfum pentru al meu(btw, asta o sa fie o comanda pentru curand, daca e altcineva interesat) si mi-au raspuns azi ca pentru parfumul respectiv ar intarziua comanda 3 saptamani... Deci..am renuntat la parfum.
Deci, trimiteti-mi pe mail numele exact pentru ce vreti, eu trimit mail in ungaria si din pacate nu mai facem comanda azi, ci luni. Pachetul vine in 10 zile, asa am primit raspuns pe mail. Cum aflam daca au tot pe stoc, cum facem comanda. Daca se poate azi sa imi trimiteti, eu il dau imediat mai departe si poate reusim sa primim raspuns chiar azi...si imediat facem si comanda... Suna cam alambicat, dar sunt convinsa ca ati inteles voi....
Astept comanda dvs.. Daca se poate, dati-mi si un beep/sms pe telefon daca imi trimiteti mailul, sa stiu sa intru, ca sefa nu ma lasa chiar asa....la dorinta mea.. Pai ea de ce e aici? sa fac io ce vreau? "ai vrut copil, na copil!"
Hai ca ma duc, ca urlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
O fi un mega puseu, ca ar manca intr-una... Gata, ma trezesc maine ca o am la 15 ani.....si operata deja...
hai ca va pup si gata, o a ii zic Allegra de azi pe forum, ca si mie imi place mai mult.. dar pana acum nu am auzit decat rasete, ca iaca ce nume ciudate am dat copilului...ca nu puteam si noi unul mai normal..? No, Vasilica nu mi-a placut.. Poate la a doua....

decat sa nu stii nimic ....mai bine sa stii putin...(prietenii stiu de ce...)

Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Cand v-am zis ca-s expirata total ............

NU pierdusem nici un mesaj! Doar ca era in alt tab si cre ca fara sa vreau am mai deschis unul si ala ... normal ... era gol! Baaaaai ... ma duc cu capuuuu. Si cre ca desi eream dusa, se poate si mai rau.

Io copiez si ce-am scris chiar dc pe ici pe colo ma repet. Si ce daca??? E munca mea dom'le.

Ete:
sursu iti raspund ca lu' Sun. Nici pt tine N-AM . Suparare adica. Pe forum zau dc am vazut ... a ... imi aduc aminte. Iar cu tel, pb e ca nr ala e inchis pen' ka NU AM FOST CAPABILA sa mi-l platesc. Pe internet evident. In dimineata asta sper sa reusesc aceasta performanta incredibila ca e neplatit de 3 sapt. Sunt expirata total in ultima vreme: aseara curgea apa in caditza iar io ma uitam ca toanta ca de ce nu se umple ... nu era dopul pus ... ieri am zic k am inchis ochiul la oala de pe aragaz cand colo umblasem la altu' ... mancarea pe foc ... noroc cu barbatu' k era acasa si tot asa. Iar daca ma intrebi ceva vb in dodii si ma gandesc 5 min despre ce e vb de fapt.
Iar cu iesitul in parc culmea ironiei este ca eram in parc in aceeasi zi cu tine dar mi-am schimbat tel ... era ceva de butonat la asta nou si nu prea stiam exact iar Vladut nu ma lasa deloc, dc opream carutzul dreaq ma vedea. Iti dau nr se servici pe pm k pe asta il fol acum si tre sa vb cu astia sa-mi opreasca din sal cand se mai intampla sa-l fol.

Si acu' era sa nu-ti raspund k erai pe pagina ailanta si nu mai stau sa deschid tab si sa scriu in timp ce citesc. Acuma is ca babele tzin minte cine a vb cu mine ultimul . Si de 10 min ma intrebam cine mi-a scris pe pagina precedenta ca tzin io minte ca era important .

ana . Sper sa imi revin!!!

marimar multumesc din suflet pt vorbele bune si pt tot ce ai pove. Da, cred ca imi caut femeie ... ufff ... acu zic ca imi iau neaparat, acu' zic ca no way daca is oleaca mai odihnita. Nu vreau sa-mi tzina un strain copilul . Is dusa rau, e clar.

Gata
Astea de mai jos is proaspete.

ana nu mai sunt pe mess k is depresata si fara chef. Da' imi revin, jur. K barbatu' e iar oleak mai tandru, park ma simt si io mai fericita. Cred ca mai mare am nevoie de dragoste decat de femeie sau odihna. Zic io ...

xena supeeeeeeeer. Si eu zic la fel. Nene daca tot ne ste greu, macar atata alinare sa avem, sa nu mai vedem niste vaci in oglinda. Ce regim tii???? Vad ca merge mai rpd ca al mine. Eu am dat jos 4 kg si am 9 zile de cand sunt la regim. Eu tb sa ajung la 58 (inca 4) ca sa ma relaxez putin si la 55 ca sa fiu ber-fec-ta (atata cat mi-a dat DD evident ... si mi-a dat destul). Pt astea 55 ma mai luptam si inainte ... 1 data la 2 - 3 luni.

http://community.webshots.com/user/my_margaret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Bai voi ma omorati! Io oare ce trebuia sa fac cand m-am blocat la 72 de kg (asta cand "normal" aveam 52!) de la nasterea Soniei care nu s-au miscat deloc cu toate dietele si rasdietele?? Sa-mi trag un glonte in cap? Mai, dragele mele, lasa-ti depresiile pe baza de greutate ca nu merita!! Important e sa va fie copii sanatosi! Credeti-ma pe cuvant

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

Edit: Ma duc sa calc! Tipa la mine rufele de luni si eu le ignor dar acuma gata, trebuie ma duc sa ma instalez pe scaun ca babele ca daca stau in picioare ma doare spatele de mor! Si nici calmante nu pot lua, ca mi-e ca adorm dracu' pe jos pe undeva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Fetelor scuzati-mi absenta daqr zilele astea am fost un sac de nervi si emotii!
Am fost azi la dr,care e neurolog pentru copii,si a spus ca deocamdata putem sa suflam usurati,sa ne mai relaxam,ca e ok...deci nici vorba de epilepsie doamne feri.
Mai am de recuperat capitolol asta...dar daca tot sunt putiiin mai linistita,am sa mai scriu.
Inca o data va multumesc din suflet pentru ca ne-ati fost alaturi,si pentru informatiile foarte utile

Izabella mami de Timea Cristina (28.06.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

Iza felicitari ptr vestile bune

la multe lunite pepenasilor

noi suntem prin zona ,incerc sa adorm buburuza ca la 3 merem la vaccin si vreau sa fie cat de cat odihnita
cand am fost la consultatie data trecuta tare maraita a fost

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Sun vazut pozici, superba Thea! ce coronita de prinr=tesa avem!
Am vrut sa ti zic mai demult dar am zis sa nu te superi, eu si sotul meu il stim pe sotul tau, venea pe la cei unde am lucrat noi si mai ales ca locuind pe Bdul Expozitiei aici a fost inainte centru business si am avut un magazin inchiriat unei persoane pe la care venea. Nu dau nume, sper sa nu ti fie cu suparare!

Anaxena, am vrut sa vad repede pozici cat doarme printesa mea si nu am gasit nimik nou...

Cristina, tu esti flebetea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Am reusesc sa recuperez cat de cat din urma dar aveti mare viteza la scris fetelor. Eu oricum va citesc si va iubesc desi nu scriu prea mult.
In primul rand multumim Cristina26 de aprecieri Sara are un par cum nici eu nici tac-su nu am avut, dar na e generatia EMO.
pentru Ileana si Madalina raportam si la noi un sot care uita ca avem un bebe in familie. Desi sotul meu e foarte bine intentionat si are si un servici care se termina in jur de 14 tot ar vrea sa stea fara sa fie deranjat desi sustine ca el ma ajuta oricand doar sa -i cer. Oricum e cel mai bun sot posibil.
Sun felicitari pentru cei 3 ani de casatorie sa fiti fericiti si sa va bucurati de Thea.
Boti imi place cum arati acum dar cum zice si Sun cred ca cam aici ar trebui sa te opresti cu slabitul.
Tiberica am vazut poze cu bebe Karina grasuta si foarte simpatica.
MAda nu am timp de mess dar vreau sa-ti spun ca e f buna ideea cu retetele si arata foarte apetisant.
Anka ai cam pus punctul pe I cu mesajul ala despre intorsul la munca. Ma simt cu musca pe caciula m-as intoarce cand are asta mica 6 luni pentru 4 ore macar sa vad daca e posibil si sa-l las pe sot cu ea care e intotdeauna liber dupa-amiaza dar doar cand ma gandesc parca ma apuca un dor nebun de ea. Mai vedem noi.
Azi ma uit si la pozele noi cu pepenasi am inteles ca ati pus si Caprioara si Sun dar le iau la puricat pe toate.
Am fost week-endul trecut la Sinaia cu sotul si bebe mic, chestii de servici, si bebe a fost f cuminte aerul a dat-o gata si a dormit(ma gandeam la Ileana si ma vedeam si eu cu bebe urlator inchisa in camera) dar se pare ca i-a priit. A si am avut intalnire si cu Mos MArtin pe drum spre cota 1400.
Eu va pup si va doresc un week-end placut ca noi asteptam parintii si voi avea timp sa recuperez apoi.

Anca mamica de Sara-Stefania

21.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamelya spune:

tiberica mi se pare mie s-au printzesele noastre au avut la botez rochiitele la fel?
Sun am vazut poze cu Thea frumoasa ,sa va traiasca si sa va umple viata numai cu bucurii
camy_pus cum a fost la interviu?

vazut poze cu pepenasi,foarte frumosi
ma duc sa pap si ma pregatesc sa plecam la vaccin
va

Camelia de Daria Ecaterina 14.07.2008

Mergi la inceput