Pepenasi de iulie-august 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mai fete, mie imi pare rau de dramele pe care le traiti, dar sa ma scuzati daca mor de ras singura prin casa!!!
Mada cu BABE_ul ei, Ileana cu stingatorul, si tot asa.... si e clar ca toti sunt o apa si un pamant, ca spun si eu ca TIZA mea... oricum al meu e cel mai bun din lume, da' tre' sa ii zici mura in gura nene... Da' uneori iti vine sa ii tragi una, ca doar ce, el nu poa' sa vada singur???

Noi avem o mare problema cu suptul mainilor.
Ma bucuram ca vrea suzeta.
Ei bine, acum o scuipa CU BOLTA!
Baga cate un deget, da' cu vointa nene, apoi pumnul, il fleoscaie bine FLEOSC FLEOSC, asa cum zicea si Xena de purcelusa ei, asa e si a mea, un mic purcel fornait si fleoscaitor, care se baleste pana la burta iar eu mor de ciuda! Ca nu am suportat niciodata sa vad copii balosi, si sa ma fere DD sa fie si a mea baloasa ca nu stiu ce ii fac...
Ii scot pumnul cu nadejde, ca tre' sa tragi tare, sa nu va imaginati ca il lasa usor, sii ii bag suzeta. Trage din ea de doua ori, o scuipa si numa' ce o aud luptandu-se cu pumnul si fleoscaind la el de zor, balita toata dar extrem de fericita.
Eu ii zic, Mama nu e frumos, nu asa face o domnisoara, evident, incruntata, iar ea imi arunca cel mai larg zambet EVER de ma topeste si imi zic, las-o mama sa il fleoscaie daca asa e ea fericita....

Deci... CE MA FAC CU ASTA?????

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Aaaa, am uitat sa spun ca NU mai face asta daca stai de vorba cu ea, pe orice limba...
Da' ce-s io nene, televizor???

Anca mami de Eliza si Erika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rontzy spune:

Ankalaura-daca te consoleaza cu ceva,sa stii ca si David la fel face si eu sunt 24 din 24 cu el sa-i scot labutele din gura

rontzy,mamica lui David Andrei25.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!!

Noi suntem consemnate la domiciliu ca e tare naspa vremea si sta sa ploua...nu vreau sa ma risc.

Mutza sta in bouncer si maraie sporadic, mai nou ofteaza asa trist, un fel de oaaaa de dezamagire, asa ca sa ma impresioneze...Aseara mami (buni ei) ii canta ceva cu m-ai parasit si ea a oftat asa, a dezamagire...a fost tare haioasa...

Mai nou isi suge degetul, si ii place mai mult ca suzeta, pe care u cuipa...eu o las', ca macar se calmeaza si adoarme, sper ca nu gresesc prea mult...

Ileana si eu fac parte din categoria fetelor cu sotz care refuza sa se adapteze la noua realitate...adica fata urla din toti rarunchii, eu o plimb de zor prin camera si nu stiu ce sa-i mai fac sa se calmeze iar el imi zice sec: "da-te mai incolo ca nu vad la TV". Nu-l impresioneaza deloc cand urla fata, nu se duce la ea numa daca urlu la el sa o faca...asta in timp ce asteapta sa-i fie pusa mancarea pe masa(ca de gatit la el nu poate fi vorba), si hainele aduse la mana. DAAAR, ca sa nu fiu ingrata, el face aproape tot ce-i cer, DACA ii cer, deci m-am invatat sa-i zic ce vreau de la el si el se executa.... Si eu zic sa accepti ajutor, mie imi prinde tare bine ca seara stau bunicii pe rand cu fata si ma mai relaxez si eu...

Carmenela ce bine ca ai gasit o clinica convenabila pt. operatie!!

Biri mersi pt. info cu sportul si alaptatul. Ce m-ai distrat cu diversificarea!

Mada am uitat sa-ti spun ca poze cu motanul am la semnatura la linkul cu burtica...

Ariadna...mama lui de tenis...da' te inteleg ca asa face al meu cu trasul cu arcul. Sper sa-ti treaca spatele!...apropo, ca sa revanseze pt. tenis ai putea sa-i sxoliciti masaj seara, o sa-ti prinda bine...

Anaxena ce cura tii? Nu influenteaza alaptatul? ca peste tot se zice ca dieta ar afecta alaptatul...este vreo una care e "safe"?

flo muulta sanatate si petrecere frumoasa maine!

PETRECERE FRUMOASA FETELOR CARE AUN MAINE BOTEZUL!!

Anka, Rontzy na ca mai e cineva ca mine, tocmai ce-am scris mai sus ca Miruna prefera degetul contra suzetei, si si ea trage cu nadejde ca o purcelusha...si se chinuie saraca pana nimereste gura, si pana nimereste degetul, ca nu are inca un control al mainii...

Am ajuns la zi, noi tot maraite, nu amm nimic de papa si nu pot pleca la cumparaturi ca-s singura...cred ca ma duc s-o fac pe fii-mea cu o plimbare prin casa, daca tot nu iesim iar ea nu sta linistita...

si sunt cu ochii pe voi...

Dia mami de Miruna 15.07.2008

poze
poze burtika

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Ankule, Rontzy, noi scoatem manutza din gura numai cand suntem afara...Dar acum nu pot sa dorm si sa stau toata ziua numai afara cu ea...Cu suzeta, mesma coisa, ca si voi...O tzine in gura 3 secunde cat stau acolo dupa care o scuipa cu dispretz.
Astept si eu sugestii si sfaturi referitor la degetul in gura...sau pumnul cateodata

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

salut fetili...

am scris si io un mesaj care s-a dus naibii....of...
o iau de la capat de unde am ramas...
Teroristu'- shantajistu ' nu vrea sa doarma deloc!!!!deci azi s-a intrecut cu gluma...n-a dormit 10 minute legate! cred ca imi pierd si laptele...ca am sanii moi..nu mai sunt tensionati ...am cumparat GALAFOR. o fi bun???

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tiberica spune:

Diarux , nu stiu ce sa ti spun de sani, nu ma pricep, eu nu am avut lapte...sa treaca.

Cristina, tu cum ai reusit pana la urma sa i dai calciul, ca a mea nici in lapte,nici in ceai sau simplu nu il accepta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hahahahah noul trend al pepenasilor e cu pumnu-n gura...lor. (desi io primesc destui pumni de la fi-mea si-n gura mea:) ) Thea pleoscaie de-o aud din cealalta camera si balesteeeeee. Da' nu ma stresez, asta e.
Si de o saptamana mai are o chestie...e deranjata dom'le seara ca vrem si noi s-o adormim intre noi ..nu nene, vrea s-o asezi la ea in patutz si doar acolo adoarme. Altfel e in stare sa stea cu ochii pironiti in tavan ore intregi. Copil independent nene.:)

Fu cu blat insiropat, cu frisca naturala, cioco si visine betzive tortul, Narcis. Adica e, ca abia am gustat oleaca aseara...azi e marea devorare.:)

Ma duc afara...in kuru gol asa cum sunt, sper sa nu ma gaseasca barbatu inghetata:)

------------------------------------------------------------------------

SUN - mamica minunii luptatoare THEA-PATRICIA(16.06.2008)
Cand Dumnezeu saruta suflete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

TIBERICA of...ms pentru gandul bun...

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Diaruxule,
Nu inseamna ca nu ai lapte daca sanii sunt moi...Si ai mei sunt moi de multe ori dar Anais inca trage, mananca...
Poti sa bagi un Glactogil daca asa crezi, un ceai de la Fares, multe multe lichide si pune bb-le la tzitzi de cate ori vrea...Si din 10 in 10 minute daca are el chef...Nu pierzi nici un lapte...Rabdare si tutun

Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22

Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais

Caruciorul rosu

Mergi la inceput