Pepenasi de iulie-august 2008 (12)
Raspunsuri - Pagina 19
diarux spune:
ANA_A, SUN
am vazut ca ati intrebat de mine...Eu inca sunt la recuperari. Sper sa reusesc pana nu schimbati iar capitolu'. ca azi nu m-a lasat deloc piciu' sa fac activitate telectuala la calc. Am patit si io ca BUJO, m-am bagat la o traducere...sper sa am timp ca se aduna muuulte. am de prestat o inspectie de grad, am de facut o evaluare pentru un curs fantoma, cica obligatpru si tot asa...oleak de botez pe care nu vreau sa il fac cu tambalau da risc sa imi supar parintii care nu inteleg ca nu stam deloc bine cu banii...ma rog...

ma duc sa mai citesc ce ati mai scris
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
narcisa.s spune:
Sun-ule, la faza cu visinele m-ai lovit in suflet...si in moalele capului in acelasi timp...si un pumn in stomac
Tot ce veti cere cu credinta, prin rugaciune, veti primi - Matei 21:22
Narcisa si Vil parinti fericiti de Anais
Caruciorul rosu
ankalaura spune:
Bey, Carmeniciule, ce zici de www.c-sale.ro/index.php?akt_menu=100&kk_id=828&t_id=12263&start=0&limit=9&muv=reszletek" target="_blank">ASTA? Ia include-l in intrebarile tale ca imi facu cu ochiu'!
Anca mami de Eliza si Erika
ariadnabr spune:
Asaaa....deci s-o simtit husbandu' vinovat dupa "whatever"-ul tras aseara siiii...a aranjat babysitter pt diseara cica sa ma scoata sa-i fac galerie!! 
Si acuma femeia a draq din mine zice "pai...io mor de durere de spate, te pomenesti c-o vrea sa-i fac si valuri la meci"
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
diarux spune:
NARCISAms de incurajari... E prima data scand ii simt moi . de obicei erau asa cand erau goi de aia zic.. In sfarsit a adormit piticu' pe muzica Cleopatrei Stratan.
Cu tutunu'...mai greu...![]()
De la farmacie a m luat GALAFOR. cica e la fel. se iau cate 2 pastile de 3 ori pe zi. a mai luat cineva din asta???cerusem si Glactogil...da mi-a dat asta...
Vad ca s-a dezbatut problema intoarcerii la serviciu. Si eu ma intorc din februarie ca nu e loc de trait cu 6+2 din pacate. Partea buna e ca am ore putine pe zi, adik nu e ca la birou cand stai 8 ore +...si facem schimb cu tati deci nu e nevoie de persoane straine.speram sa fie bine.
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
dia_filipas spune:
Ruxi eu iau galafor...la mine functioneaza, da' eu il iau alaturi de ceai de la fares...
Dia mami de
Miruna 15.07.2008
poze
poze burtika
rontzy spune:
Mamicilor care aveti bebeii de peste 3 luni,mai dati Sab simplex,espumisan,bonisan sau altceva asemanator?mai e nevoie?
rontzy,mamica lui David Andrei
25.06.2008
Tecky spune:
Fetelor nu pot sta mult pt ca sunt in urma cu pregatirile pt botez.
Flo petrecere frumoasa maine la botez.Sper sa avem vreme frumoasa.
SUN am vazut poze cu voi,sunteti o familie foarte fericita si reusita.
Anaxena este o scumpica Maria.Tu arati foarte bine in pozele de la nunta.
Kimmy ma bucur ca ai vesti bune.
Va pup pe toate:Capri,Ankalaura,Cristina,Diarux,Camy,Sursula,Biribu si celelalte fete 
Tecky - mamica fericita de ANA-RALUCA
diarux spune:
TECKY 
SUN sper ca ati avut o aniversare frumoasa! La multi ani ! sa fiti sanatosi toti trei si fericiti forever!!!
GALLY eu nu reusesc nici sa vad poze pe picasa, daramite sa nmai si pun. si asta de vreo3 sapt...
multumim fetelor care m-au felicitat ptr barbacmiu. 

ANKALAURA vad ca divulgi secrete de pe mess. Bine ca nu s-a gandit cineva sa "publice" conferintele de pe mess...ca ne dadeau astia afara de pe forum!!!
SOR'MIA Na ca am ajuns si la mesajul tau!!!!!!!vad ca te-am suparat....![]()
![]()
deci:
Draga SOR'MIA, nu mai plange,
fii'miu la tine-ajunge!
Ca-i iubire-adevarata,
nu mai fi tu ofuscata!
Pe nor'mea o pupacesc,
tie gandul ti-l ghicesc!
Apropo, BOSHU' e bine?
Mai traieste acum la tine?
Totusi, fii si tu de treaba,
povesteste, sa-nteleaga
toata lumea de la noi,
c-altfel, iese taraboi.
Na, mai ai replica la asta?????
Ruxandra,
binecuvantata si
Andrei Tudor