Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (108)
Raspunsuri - Pagina 22
irlandeza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca.b Irlandeza, buna ideea cu husa pt picioare...trebuie sa o scot si eu de la naftalina...problema e ca nu stiu cum va sta pe caruciorul ridicat la 90 de grade...ca stefan nu mai sta culcat in carutz de mult. |
Da' crezi ca Patti sta culcata? Numai cand doarme, in rest trebuie sa vada tot ce e in jur, dar o bag inauntru, ca intr-un sac de dormit, are fermoare pe laterale , are gaurelele facute pt. centurile de siguranta, o prind cu ele si gata. Cand nu doarme mai desfac fermoarul, cand face nani il inchid pana sus, nu mai simte nici frig, nic vant.
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
LaLa_20 spune:
Shose
...pai medicul chiar a zis...sunteti sigura ca e nascuta prematur...![]()
Stancuta se vede si in poze ca ai fost impresionata de Bibi
pe tine si pe papusica ta
Cea mai optimista mamica!
Laura
de
Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
NOU!!!
Bibi se face mare!
UITE CINE VORBESTE!!! NOU!!!
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
stancutza spune:
mai scriu un mesaj si ma duc la nani:
Ramona, imi pare rau ca au venit atatea pe capul vostru...dar lasa ca Razvanelul e pui curajos si o sa treceti cu bine peste toate. Incearca sa le iei pe rand, ca sa nu-ti fie prea greu...
Danonique, asteptam vestile bune de la eco! Il simti deja miscand pe samburel? Eu am simtit-o pe Sofia cam in sapt 12, cu asta ma mai consolam si eu intre doua drumuri la baie...
Ereena, mi-am amintit ca vroiai sa povestesti cum te-ai vazut tu cu Creata si cred ca te-am intrerupt :-( Imi cer scuze, daca nu esti supi pe mine poate ne zici aici ce ati vorbit :-)
Fetele, am vorbit azi cu Irinouka, s-au intors din Grecia dar acum erau undeva pe langa Calarasi, la bunici...se simteau bine, Rares e cumintel si vorbaret (se auzea), iar noaptea se mai trezeste de 2-3 ori, din care doar o data pentru papa. Oricum, Irinouka era in mare forma si m-a rugat sa va spun ca VA PUPA PE TOATE!!!!
Stancutza,
de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Ellenuta spune:
si eu fug la nani .. mi-e tare somn.
noapte buna si somn usor.
pupici
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008)
Eva creste mare
Eva
irlandeza spune:
Noapte buna, se pare ca iar huhurez singura pe aici 
Poze de tot felul
P a t t y - la 8 luni
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
gattasalvaje spune:
Salutare !
Imi pare extrem de rau ca n-am putut ajunge azi la intalnire
. Am sperat pana in ultimul moment ca voi putea ajunge , insa n-am putut scapa de la serviciu decat la 17.30 si a trebuit sa alerg la capatul celalalt al Bucurestiului unde are ginecoloaga mea cabinet , ca azi aveam programare la control.
Se pare ca la 9 luni de la nastere sunt refacuta complet , mi-a zis ca uterul si ovarele se prezinta f. bine si mi-a luat proba pentru Papanicolau si analiza de secretie.
Pe mine inca ma deranjeaza epiziotomia , mai ales in timpul
, insa dr. a zis ca este bine vindecata ...voi mai simtiti vreo jena in zona aceea? Nu ma doare popriu zis , dar nici nu mai este ca inainte...parca simt tesuturile tensionate .
Am o gramada sa scriu , am mai compus cateva postari care s-au dus naibii ...nus' ce s-a intamplat , imi dispareau pur si simplu de pe ecran
. Sper ca de data asta sa mearga...
Trimit postul asta si revin ...
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
gattasalvaje spune:
Asheea ...deci :
In primul rand vreau sa multumesc tuturor zuzelor care ne-au vazut pozele si care ne-au laudat 

Multa sanatate puisorilor bonaviori...n-am apucat sa citesc prea mult din urma dar am vazut ca Razvanelul are ceva probleme...Ramona , tinem pumnii sa nu fie vorba de reflux ! Infectia urinara se trateaza , la fel si otita.
In capitolul trecut am citit ca Daria de Kalos Alina era bolnavioara...sper sa nu mai fi facut febra si sa fie mai bine.
Tinna S , ai fost cumva in concediu la Pecineagu? Am vazut in pozele tale niste peisaje care seamana f. mult cu locul ala. Si noi am trecut pe-acolo sapt. trecuta si avem poze din acelasi loc ca si voi.
Bitzi , felicitari pentru locul I la concursul de mers de-a busilea ! Prevad ca mami Ellenutza antreneaza inca de pe-acum o noua Gabi Szabo , in persoana micutzei castigatoare.
Fetele care ati fost la BE , ati vazut premergatoare interesante ? Mi-ar prinde bine niste sugestiila capitolul asta...nu stiu ce sa caut , ce caracteristici sa urmaresc.In principiu , in primul rand vreau ceva sigur , cu risc de rasturnare cat mai redus.
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
Laura Ioana spune:
Doamne, ce am uitat: Dana, sper ca totul a fost bine azi la ecograf! Ce emotii cred ca aaai!!! M-am gandit tare mult la tine, dar uitai sa scriu
Abia astept sa ne pui pozica de la eco, acu' se vede si mai fain
Ven, da, a inceput in America (Prison Break sez 4), si apare si la noi miercurea, pe dc++. La ei e lunea asa ca dureaza un pic pana-l pirateaza astia
E super fain si palpitant
Vazut pozici de la intalneala, super! Clopotei tot unul si unul si zuzuci simpatice tare
Ce fain de voi ca va cunoasteti
Stancutza si eu am ras, de numa, la faza cu mucul cel mare
Elenuta, si Thea a avut perioada ei de tzipete (pe la 5 luni, cand am fost la mare, ne dispera la micul dejun
Si acum mai are momentele ei, in care nu mai auzi nimic altceva (nu mai potzi auzi
). Sunt simpatice asa (o vreme
).
Shose
am vazut pozicile cu Pipe, dar parca le-am mai vazut sau ma insel? Noi sunt doar cele cu salteaua? Imi place tare mult de voi: o familie tanara si frumoasa
Noapte bunaaaa
PS Nu mi-am respectat promisiunea de a pune pozici![]()
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
Laura Ioana spune:
Irlandeza
asta as vrea sa fac, dar mai cercetez, vreau sa fiu sigura ca se potriveste caruciorului meu.
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai